ایران سومین کشور دنیا در فلرسوزی‌ است

نماینده مسجدسلیمان در مجلس با انتقاد از عدم ایفای وظیفه وزارت نفت در جلوگیری از سوختن گاز فلر طبق برنامه ششم توسعه گفت:‌ متأسفانه ایران سومین کشور دنیا با بیشترین فلرسوزی محسوب می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، علیرضا ورناصری نماینده مسجدسلیمان در مجلس شورای اسلامی امروز (سه‌شنبه ۱۸ خرداد) در جلسه علنی و در تشریح سوال خود از بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت با موضوع علت تأخیر در ساماندهی گاز فلر توسط این وزارتخانه اظهار داشت: بیش از ۲۰ سال از موضوع ساماندهی وجمع‌آوری گازهای فلر در وزارت نفت می‌گذرد و با توجه به ارزش بالای اقتصادی گازهای مشعل و منافعی که از جمع‌آوری آنها حاصل می‌شود و منافع غیرمستقیم آن در کاهش آلایندگی زیست‌محیطی بنا بود تا پایان برنامه ششم توسعه سوختن ۹۰ درصد گازهای مشعل کنترل شود و با توجه به تقاضای بخش خصوصی در شرکت‌های مختلف بر اساس ماده ۴۸ قانون برنامه ششم توسعه پروژه کنترل و بهره‌برداری از گازهای فلر تکمیل نشده و پیشرفت فیزیکی مطلوبی ن دارد و برای جلوگیری از سوختن این گازهای فلر چه پروژه‌های در دستور کار است.

وی افزود: سالانه بیش از ۱۵۰ میلیارد مترمکعب گاز تحت عنوان سوزاندن گازهای مشعل به مواد آلاینده تبدیل می‌شود که معادل یک سوم مصرف گاز اروپا است.

نماینده مسجدسلیمان در مجلس تصریح کرد: از حجم گازهای آلاینده ۷۵ درصد آن متعلق به ۱۰ کشور دنیا از جمله ایران است.

ورناصری خاطرنشان کرد: در سال ۲۰۲۰ ایران سومین کشور با بیشترین حجم فلرسوزی در جهان بود که سهم ۹.۳ درصدی از کل حجم فلرسوزی گاز جهان را به خود اختصاص داده است. البته از ۲۰۱۷ به بعد حجم فلرسوزی ایران با کاهش همراه شد و از ۱۷.۷ میلیارد مترمکعب در سال ۲۰۱۷ به ۱۳.۳ میلیارد مترمکعب در سال ۲۰۲۰ رسیده است.

وی با اشاره به موضوع مطالبات نیروی انسانی شاغل در وزارت نفت گفت: براساس تبصره ۳ ماده ۲۹ برنامه ششم توسعه باید همسان سازی کارکنان ۱۰۰ درصد انجام می‌گرفت که این موضوع به صورت کامل محقق نشد. 

نماینده مسجد سلیمان خاطرنشان کرد: در بودجه ۱۴۰۰ طبق ابلاغ دستورالعمل ۲۶۰۸ رئیس سازمان اداری استخدامی و رئیس برنامه، بودجه پیش بینی و لحاظ شده است، حقوق کارکنان قراردادی باید ۱۰۰ درصد با حقوق کارکنان پیمانی همسان سازی شود، چرا این مهم انجام نشده است؟ چرا این مطالبه و حق قانونی همچنان معوق مانده است؟

ورناصری تاکید کرد: سوال بعدی من به دلیل تبعیت کارکنان قراردادی از قانون صنعت نفت، بایستی گروه بندی شغلی برای این کارکنان اجرا و فوق العاده ها مطابق مجموع مقررات اداری استخدامی صنعت نفت پرداخت شود، برای ۳۴ هزار کارمند قراردادی گروه بندی ایجاد نشده است. برای ۱۰۶ هزار نیروی پیمانکاری طرح طبقه بندی مشاغل اجرا شد، آقای وزیر چرا این همه مطالبات که تکلیف قانونی شما بوده، رها شده است؟

نماینده مسجد سلیمان اظهار داشت: موضوع مطالبات نیروی انسانی موضوعی است که انتظار داشتم وزیر به آن پاسخ دهد.

منبع: مشرق نیوز

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »