«کارتون کتاب» جایزه‌ای با پنج ستاره بین‌المللی است/ حضور هنرمندان از ۲۸ کشور دنیا

دبیر پنجمین دوسالانه کارتون کتاب گفت: در حال حاضر دوسالانه بین المللی «کارتون کتاب» از پنج ستاره ممکن که به یک رویداد هنری جهانی می‌تواند تعلق بگیرد، هر ۵ ستاره را دریافت کرده است.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از روابط عمومی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، سید مسعود شجاعی طباطبایی دبیر پنجمین دوسالانه کارتون کتاب درباره برگزاری این رویداد فرهنگی هنری گفت: خوشبختانه در حال حاضر دوسالانه بین المللی «کارتون کتاب» از پنج ستاره ممکن که به یک رویداد هنری جهانی می‌تواند تعلق بگیرد، هر ۵ ستاره را دریافت کرده است. در واقع نظم و استمرار در برپایی این نمایشگاه، اهدای جوایز فاخر، در نظر گرفتن جوایزی با استاندارد‌های بین‌المللی، حضور داوران بسیار مطرح و سرشناس و همچنین کاتالوگ جشنواره، شرایطی را رقم می‌زند که ما از پنج ستاره ممکن هر ۵ ستاره را داشته باشیم.

دبیر پنجمین دوسالانه کارتون کتاب در ادامه گفت: روند انتشار فراخوان و اطلاع‌رسانی پنجمین دوسالانه بین المللی «کارتون کتاب» نیز با یک نظم دقیق از حدود یک ماه گذشته صورت گرفته و چند هفته دیگر نیز به آخرین مهلت ارسال آثار فرصت باقی مانده است؛ ما در این دوسالانه موضوع «کتاب، کتابدار و کتابخانه» را به صورت جدی دنبال می‌کنیم. همچنین همزمانی پنجمین دوسالانه با پدیده تلخ کرونا باعث شد موضوع «کتاب و کرونا» را نیز مورد توجه قرار دهیم و موضوعات «کتاب و کودک»، «کتاب و رسانه» نیز به دلیل ضرورت فرهنگسازی در این عرصه در میان موضوعات ما قرار گرفته‌اند.

شجاعی طباطبایی گفت: خوشبختانه از رهگذر تجربیاتی که طی برگزاری چهار دوره اخیر این دوسالانه به دست آوردیم، توانستیم اتفاقات چشمگیری در این دوره رقم بزنیم که یکی از آن حضور پر تعداد و موثرتر هنرمندان سرشناس از سراسر دنیاست که خوشبختانه در دوره‌های قبلی این دوسالانه نیز حضور خوبی داشتند. جمع هیئت داوران در دوسالانه پنجم «کارتون کتاب» باعث حیرت هنرمندان در عرصه بین‌المللی شده است. چراکه جمعی از ستارگان در این دوره به عنوان هیئت داوران حضور دارند. آرس از کشور کوبا، هنرمندی که هم دکتر روانپزشک هستند و هم یکی از کاریکاتوریست‌های مطرح در عرصه بین المللی  است، در سال ۱۹۹۴ در نشریه‌ای در آمریکا با عنوان «ویتی ورلد» در لیست بهترین کاریکاتوریست‌های جهان قرار گرفت و در سال ۲۰۰۲ هم مدال فرهنگ ملی را از وزیر فرهنگ این کشور دریافت کرد.

وی افزود: دالسیو ماچادو از برزیل نه تنها به عنوان بهترین کاریکاتوریست در برزیل در سه سال گذشته انتخاب شده، بلکه در آمریکای لاتین هم در سال ۲۰۱۷ به عنوان بهترین کاریکاتوریست سیاسی شناخته شده است. همچنین از دیگر داوران عرصه بین الملل می‌توانم به نیکولا لیستس از کرواسی اشاره کنم که در بسیاری از آژانس‌های بین المللی کاریکاتور در دنیا قلم می‌زنند و بیش از ۵۰ جایزه بین‌المللی در کارنامه دارد.

دبیر پنجمین دوسالانه کارتون کتاب درباره حضور داوران ایرانی در جمع هیئت داوران دوسالانه کارتون کتاب گفت: به رسم این دوسالانه ما از دو برگزیده ایرانی که در هر دو سالانه برنده جوایز اول و دوم می‌شوند، برای داوری دوره آتی دعوت می‌کنیم که در این دوره نیز در خدمت عارف نیازی و سجاد رافعی، برگزیدگان دوره پیش هستیم. همچنین من به عنوان نماینده نهاد در این دوسالانه و علیرضا ذاکری، هنرمند پیشکسوت این عرصه نیز در جمع هیئت داوران حضور داریم. کار داوری آثار توسط داوران خارجی به صورت مجازی انجام می‌شود و داوران ایرانی نیز به صورت حضوری به داوری خواهند پرداخت.

شجاعی طباطبایی در بخش دیگری از سخنانش گفت: شاهد حضور هنرمندانی از ۲۸ کشور دنیا هستیم و در حال حاضر هنرمندان چینی با ۲۰ نفر شرکت کننده رتبه اول را در این آمار دارند.

این‌کارتونیست، در پایان گفت: ایجاد بخشی برای هنرمندان تازه کار یا کارتونیست‌هایی که برنده جایزه خاص یا برنده جایزه ثبت نشده باشند، اقدامی بود که جمعی دیگر از هنرمندان را به سوی این جشنواره جلب کرد. به طوری که ما علاوه بر مشارکت هنرمندان داخلی در این بخش شاهد حضور کارتونیست‌هایی از کشور صربستان و همین‌طور کرواسی بوده‌ایم.

یادآور می‌شود، پنجمین دوسالانه بین‌المللی کارتون کتاب به همت نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و به دبیری سید مسعود شجاعی طباطبایی با موضوعات «کتاب و کودک»، «کتاب، کتابدار و کتابخانه»، «کتاب و رسانه» و «کتاب و کرونا» در حال برگزاری است. پیش از این نیز، چهار دوره از این دوسالانه بین‌المللی به صورت منظم و پی‌درپی با دریافت بیش از ۶ هزار اثر از هنرمندان کشور‌های مختلف جهان برگزار شده است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »