احتمال حمایت اصلاحات از همتی/ نباید صحنه انتخابات را ترک کرد

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی از احتمال حمایت جبهه اصلاحات از «عبدالناصر همتی» در انتخابات ریاست جمهوری خبر داد و گفت: صحنه انتخابات صحنه ترک نیست بلکه صحنه حضور است.

محمد عطریانفر عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره حمایت جریان اصلاحات از عبدالناصر همتی در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، گفت: این احتمال وجود دارد که جبهه اصلاحات در حمایت از همتی وارد میدان شود و در این باره امیدوار هستیم. اگرچه او در لیست اولیه اصلاحات حضور نداشت اما او هویتی اصلاح‌طلب دارد و یک عنصر معتدل از این جبهه به حساب می‌آید

وی با بیان اینکه اصلاح‌طلبان نباید صحنه را خالی کنند،افزود در منطق اخلاق سیاست‌ورزی اصلاحات این نکته نهفته است که صحنه انتخابات صحنه ترک نیست بلکه صحنه حضور است.

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی اظهار داشت: تمام تلاش جبهه اصلاحات برای حضور سیاسی و اجتماعی و انتقال پیام این تفکر به جامعه است، بنابراین قهر با صندوق رأی حتماً پدیده نامانوسی است و با اصلاحات سازگاری ندارد.

عطریانفر با اشاره بر اینکه همتی هویت اصلاح طلبانه قوی دارد، تصریح کرد: ماهیت، سوابق، تجارب سیاسی و ارتباطات ساختاری و تشکیلاتی شخص عبدالناصر همتی در درون جریان اصلاح طلبی تعریف می‌شود. وقتی اصلاحات منطقی مبنی بر همراهی یک شخص از بدنه، تفکر و گفتمان اصلاحات است این حس و امید وجود دارد، رأی آنها برای حمایت از همتی به یک رأی موافق تبدیل شود.

وی اضافه کرد: چون ثبت نام او در انتخابات مشخص نبود، نامش در لیست اولیه نیامد بنابراین در ناسا (جبهه اصلاحات ایران) بررسی‌های لازم انجام نشد، همین موضوع مانعی بر سر حمایت از همتی شده است.

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی خاطرنشان کرد: اگر مشخص می‌شد که همتی می‌خواهد در انتخابات شرکت کند، تماس برقرار می‌شد و پیام‌ها انتقال می‌یافت چه بسا در لیست جمعی می‌آمد و رأی قابل قبولی هم از ناسا (جبهه اصلاحات ایران) دریافت می‌کرد و چه بسا که این حمایت در شرایط فعلی اتفاق بیفتد.

عطریانفر با بیان اینکه شاید عدم حضور همتی در لیست اصلاحات مایه خیر شده باشد،افزود: همین که همتی احراز صلاحیت شده است فرصتی برای اصلاح طلبان است که همتی را برای این انتخابات مورد توجه قرار بدهند و این مایه خوشحالی است.

وی افزود: ما به دنبال شکل قضیه نیستیم که نام همتی در لیست اولیه بوده یا نبوده، بیشتر توجه باید به ذات روحیات و رفتار اصلاح طلبی معطوف باشد.

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی با اشاره به اینکه کارگزاران در تلاش است است اصلاحات را برای حمایت از همتی قانع کند، بیان کرد: تلاش کارگزاران از این جهت مورد تاکید است که کارگزاران حتماً از گفتمان حضور انتخاباتی دفاع می‌کند و در مقام حضور، قرار نیست بگوییم حضور داریم اما نامزد نداریم.

عطریانفر با بیان اینکه از میان نامزدهای موجود باید دست روی گزینه بهتر بگذاریم،افزود چهره همتی در این مجموعه می‌درخشد و فارغ از وابستگی سیاسی‌اش به کارگزاران و جبهه اصلاحات، شخصیتی اقتصادی و موفق است که تجربه‌های ملی خوبی در کارنامه خود دارد.

وی با بیان اینکه نکته مهم این است که همتی عضو خاندان اصلاح‌طلبی و کارگزاران سازندگی بوده است، تصریح کرد: همتی عضو شورای مرکزی کارگزاران بوده و تجربه بیست و پنج سال ارتباط تشکیلاتی دارد، لذا مجموعه این مختصات ما را به سمتی هدایت می‌کند که کارگزاران تلاش کند رأی موافق جبهه اصلاحات در مسیر مشارکت قطعی و فعال در انتخابات و حمایت از یک چهره موجه اصلاح طلبی را بگیرد و نظر اصلاحات را جلب کند.

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی با اشاره به اینکه عبدالناصر همتی و محسن مهرعلیزاده هر دو چهره، موجه اصلاح طلبان هستند،گفت: با توجه به پیشینه و زمینه موفق اجتماعی و دست برتری که همتی نسبت به مهرعلیزاده در افکار عمومی دارد، او را نامزد موجه و مطرح این جبهه معرفی می‌کند.

منبع: خبرگزاری مهر

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »

وضعیت تأمین اقلام اساسی در بندرعباس مطلوب است

هرمزبان – مدیر جهادکشاورزی بندرعباس از نظارت مستمر بر تأمین و توزیع کالاهای اساسی در این شهرستان خبر داد. وی اعلام کرد که در حال حاضر هیچ کمبودی در زمینه کالاهای اساسی وجود ندارد و اقلام مورد نیاز شهروندان به میزان کافی در دسترس است.

ادامه خبر »

نیروی دریایی سپاه آماده مقابله با هرگونه تهدید دشمن است

هرمزبان – معاون سیاسی ندسا اظهار داشت که تغییر نام خلیج فارس و عقب‌نشینی ۴۸ ساعته در تنگه هرمز تنها نمونه‌هایی از ناکامی‌های ترامپ در برابر ملت ایران است. وی همچنین تأکید کرد که سپاه پاسداران برای هرگونه سناریویی آمادگی کامل دارد.

ادامه خبر »

کمیته حقوق بشر مجلس، پیگیری بین‌المللی جنایت مدرسه میناب را آغاز کرد

هرمزبان – رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی از آغاز پیگیری جنایت جنگی در میناب در سازمان‌های بین‌المللی خبر داد. وی این واقعه را مستنداتی برای محکومیت اقدامات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست.

ادامه خبر »