اولین مرکز آموزشی تولید محتوای درسی غرب کشور در کرمانشاه افتتاح شد

کرمانشاه – هرمزبان – اولین مرکز آموزشی تولید محتوای درسی غرب کشور روز سه‌شنبه با حضور معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش در دبیرستان هوشمند کرمانشاه افتتاح شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از گزارش ایرنا؛ موسس دبیرستان غیر دولتی هوشمند کرمانشاه در حاشیه افتتاح این مرکز در گفت و گو با خبرنگاران؛ این دبیرستان را اولین، بزرگترین و مجهزترین دبیرستان “هوشمند” در غرب کشور اعلام کرد و گفت: تاکنون دانش آموزان این دبیرستان ۳۴ اختراع در سطح جهانی و بین المل ثبت و رتبه های مختلف در کشور و جهان کسب کرده اند.

رضایی با بیان اینکه سه نفر از هشت عضو تیم ایران در مسابقه اختراعات کره جنوبی (سال ۹۸) دانش آموز دبیرستان متوسطه اول “هوشمند کرمانشاه بوده‌اند گفت: دبیرستان هوشمند از ابتدای تاسیس تاکنون سعی کرده تکنولوژی را به خدمت آموزش قرار دهد و همواره به روزترین تجهیزات آموزشی را به خدمت بگیرد .

او یکی از اشکالات سیستم آموزش و پرورش را عدم انطباق با تغییرات تکنولوژی روز عنوان کرد و افزود: همان طور در پیرامون می بینیم روز به روز تکنولوژی تغییر می کند و ما باید همزمان با آن آموزش خود را بروز کنیم.

تولید ۲هزار و ۵۰۰محتوای آموزشی در این مرکز

موسس دبیرستان هوشمند کرمانشاه در ادامه گفت: این دبیرستان در ایام کرونا، بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ محتوای درسی تولید و در اختیار دانش آموزان استان و دیگر استان های کشور به طور رایگان قرار داده است.

رضایی همچنین با اشاره به راه اندازی استودیو تولید محتوای درسی این دبیرستان گفت: در زمان شیوع کرونا و با استفاده از زیرساخت های بسیار مجهز این دبیرستان تمام کلاس های درسی به طورت آنلاین و به موقع برگزار شده است.

او با بیان اینکه  دبیرستان” هوشمند” ۴۰۰ دانش آموز متوسط اول و دوم دارد گفت: دبیرستان هوشمند علاوه بر تدریس دورس مدرسه ای، برای دانش آموزان کلاس های ایده پروری، خلاقیت پروری و نوآوری و اختراع، الکترونیک برگزار می کند.

امتحانات حضوری با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی برگزار می شود

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه نیز در جریان افتتاح مرکز “دیتا سنتر “استان کرمانشاه نیز در جمع خبرنگاران؛ به چندین بازدید معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش از حوزه برگزاری امتحانات نهایی پایه نهم و دوازدهم و همچنین تصحیح اوراق امتحانی دانش آموزان استان اشاره کرد و گفت: امتحانات نهایی پایه نهم و دوازدهم استان با رعایت پروتکل های بهداشتی، فاصله گذاری مناسب، زدن ماسک و ضدعفونی کامل محیط مدرسه  در حال برگزار است.

“مجید یزدان پناه” با اشاره به رعایت کامل پروتکل های بهداشتی عوامل اجرایی و مراقبان امتحانات نهایی استان افزود: امسال بیش ۱۸ هزار دانش آموز پایه دوازدهم استان؛ امتحانات نهایی کشوری خود ( که سوالات آن به صورت کشوری تشریح شده) را در ۱۸۵ حوزه امتحان و همچنین در پایه نهم که ۲۶ هزار دانش آموز داریم امتحانات در ۶۲۰ حوزه  به طور میانگین هر حوزه ۵۰ نفر امتحان نهایی برگزار می شود.

راه اندازی مراکز هوشمند تحقق عدالت آموزشی است

احمد لاشکی معاون پارلمانی حقوقی وزارت آموزش و پرورش نیز در جریان بازدید از مرکز دیتا سنتر دبیرستان هوشمند کرمانشاه و در جمع عوامل اجرایی این مرکز؛ احداث و راه اندازی اتاق مرکز اطلاعات (دیتا سنتر) و کلاس های هوشمند برای تولید محتوا مطالب درسی را گامی در راستای تحقق عدالت آموزشی در مدارس کشور اعلام کرد و گفت: با راه اندازی اینچنین مراکزی، مطالب درسی با کیفیت عالی توسط معلمان درجه یک ارایه و از طریق فضای مجازی در اختیار دانش آموزان قرار می گیرد.

وی یادآوری کرد: راه اندازی این مراکز تحقق شعار “نصیب” و عدالت آموزشی مد نظر مقام معظم رهبری است که امروز در این استان تحقق یافته است.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت بیش از ۳۲۵هزار دانش آموز و ۲۶ هزار فرهنگی دارد.

منبع: ایرنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »