سروری: دولت سوم روحانی یعنی تشویق به وضعیت موجود

دبیر شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با بیان اینکه دولت سوم روحانی، تشویق به وضعیت موجود است، گفت: این وضعیت باید با رای درست مردم پایان پذیرد و خط کارآمدی و ساده زیستی و پاکدستی جایگزین آن شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، نشست دبیران و اعضای هیات موسس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب مناطق تهران، دبیران کمیته ها، کانون ها، احزاب و تشکل های شورای ائتلاف تهران صبح پنجشنبه (۳۰اردیبهشت ماه) برگزار شد.

مهدی چمران نائب رئیس ‌شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در این برنامه اظهار داشت: در دنیای ما حاکمان سالمی حکومت نمی‌کنند و آنچه در کشور ما رخ داده نیاز به تکرار مکررات نیست ولی باید سعی کنیم این جامعه و حاکمان و روحیه مردمی عوض شود.

وی با اشاره به اینکه دوره دوم که وارد شورا شدیم، دوره اول اشرافیت در حد اعلای خود بود، اظهار داشت: یکی از شهرداران منطقه میوه را مثل کوه روی یک ظرف بزرگ چیده بود ولی وقتی شهرداری را تحویل ما می دادند، من از شهردار خواهش مردم که وقتی آمدی دیگر از این میوه ها در اتاقت نگذار و این روحیه در کل شهرداری گسترش پیدا کرد. 

بیشتر بخوانید:
اسامی کاندیداهای شورای ائتلاف نیمه دوم خرداد اعلام می‌شود

چمران نائب رئیس ‌شورای ائتلاف نیروهای انقلاب   من تاکید بر اینکه آیت الله رئیسی در آستان قدس و قوه قصاییه تحرک به وجود آورد، تصریح کرد: متولیان زمین هایی که از دست زمین خواران آزاد شده و به دولت و مردم سپرده شده بیایند و به مردم آمار دهند و کارخانه هایی مثل رشت الکتریک دوباره در مسیر احیا افتاد، در حالی که عده ای این را به همسران خود داده بودند و این کارخانه از کار افتاده بود. 

چمران با تاکید بر اینکه نباید توهم پیروزی کسی را بردارد و فکر نکنیم همه می گویند ایشان بیشترین آرا را دارد بالاترین آرا را دارد، تصریح کرد: این انتخابات مثل سیبی هست نه هزاران چرخ می خورد تا به زمین بیاید و معلوم نیست چه اتفاقاتی رخ خواهد داد و در تهران و وین و آمریکا و جاهای دیگر چه خواب هایی دیده اند و ما باید متحد و منسجم باشیم و مثل شب‌های عملیات شب و روز نداشته باشیم چون این‌روزها برگشتنی نیست. 

وی با تاکید بر اینکه تغییری که باید در کشور رخ دهد در ‌شهر هم باید رخ دهد و این سکون و ناکارآمدی و کارنابلدی و اینکه این کار مال ما نیست و شهر خودش می گردد یا اعلام شود کار عمرانی کار شهرداری نیست، قابل قبول نیست، تصریح کرد: شهر موجودی زنده است و اگر به آن نرسیم و در تخت خواب بماند و حرکت نداشته باشد زخم بستر می‌گیرد و جبرانش سخن است و عقب می ماند. 

نائب رئیس ‌شورای ائتلاف نیروهای انقلاب ضمن تاکید بر اینکه باید تحرک وجود داشته باشدو ما در شهر تهران خیلی عقب ماندگی داریم، تصریح کرد: فکر نکینم با اتوبان و پارک و هشت خط مترو کار تمام شد و خیلی کار باید بکنیم چون مردم. مشکلات فراوانی دارند و این به انتخاب ما وابسته است. 

چمران ضمن بیان اینکه کار شورای ائتلاف کار بزرگی بود و نام نویسی ۷۰هزار نفر در یک سایت کار کوچکی نیست، خاطر نشان کرد: عده ای ایراد می‌گرفتند که فقط در اتاق های دربسته رای می‌دهند و ما باید فقط انتخاب کنیم ولی ما گفتیم به عهده خود مردم می گذاریم. 

وی افزود: ارزش این کار را بدانیم و برای این کار جنبش واقعی داشته باشیم و هرقدر بیشتر دوستانمان را پای صندوق بیاوریم تا رای هوشمندانه بدهند قطعا موفق تر خواهیم بود و اگر تلاش و جهاد کنیم خداوند ما را کمک خواهد کرد.

سروری: دولت سوم روحانی یعنی تشویق به وضعیت موجود/رقیب دنبال دوقطبی‌های غیر موجه است

پرویز سروری دبیر شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی نیز در این مراسم اظهار داشت: فرصت ها خیلی زود ایجاد می شوند و خیلی سخت برمی‌گردند و فرصتی که این روزها در آن به سر می‌بریم شاید دیگر تکرار نشود و همه باید در این یکماه تلاش کنیم و این لوکوموتیو ناکارآمدی را از روی ریل رانت‌خواری و ویژه خواری برداریم و در مسیر انقلاب قرار دهیم.

وی افزود: دشمن و جریان رقیب به دنبال سیاهچاله سازی برای ایجاد دوقطبی های غیر موجه و خروج ما از اولویت های اصلی هست.

سروری با اشاره به اظهارات آیت الله رئیسی که گفته بود «رقیب من افراد نیستند بلکه ناکارآمدی و فساد و رانت‌خواری و ویژه خواری هست» تصریح کرد: ما نباید از این دوقطبی فاصله بگیریم و دوقطبی‌هایی چون دادگاه و پادگان بازی هایی هست که مردم و افکار عمومی را در مسیر دوقطبی غلط بیاندازند و تمرکز مردم را از روی ناکارآمدی های موجود بردارند. 

دبیر شورای ائتلاف نیروهای انقلاب تاکید کرد: همه باید بایستیم که این وضعیت شایسته جمهوری اسلامی نیست و کسانی که مسبب این وضعیت هستند باید محاکمه و توبیخ بشوند و نباید تشویق شوند. 

سروری دولت سوم روحانی را تشویق به وضعیت موجود دانسته و تصریح کرد: این وضعیت باید با رای درست مردم پایان پذیرد و خط کارآمدی و ساده زیستی و پاکدستی جایگزین آن شود.

منبع: مشرق نیوز

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »