ورود هندورابی به چرخه گردشگری/خرید 6هواپیمای کوچک و اتصال مراکز استان ها به کیش

علی اصغر مونسان سه شنبه شب پس از پایان جلسه هماهنگی ستاد نوروزی 96 در جمع خبرنگاران در پاسخ به سئوال ایرنا در مورد امکان سفر به هندورابی در ایام نوروز 96 اظهار کرد : فرودگاه شامل باند ، روشنایی ، برج مراقبت و سالن انتظار و همچنین بندرگاه با اجرای دو هزار متر موج شکن به صورت کامل آماده شده است .
وی به جابجایی بیش از 60 هزار مرجان در هندورابی اشاره کرد و گفت: علاوه بر اینکه هتل آماده شده و پذیرای گردشگران است برای زیبای فضا درختان نخل زیادی کاشته شده و برنامه های تورهای گردشگری در حال انجام است .

** افتتاح طرح های عمرانی هندورابی با حضور رئیس جمهوری
رئیس هیات مدیره سازمان منطقه آزاد کیش از افتتاح طرح های هندورابی با حضور رئیس جمهوری در آینده نزدیک به صورت رسمی خبرداد و افزود : از کیشوندان دعوت می کنم تا از هندورابی دیدن کنند، شناورها برای نقل و انتقال مسافران آماده شده و بزودی از مسیر هوایی نیز این امکان فراهم خواهد شد .
وی گفت : در شرایط کنونی تردد به هندورابی از طریق هوایی در پایان هفته امکان پذیر است که با افزایش گردشگر تعداد پروازها افزایش خواهد یافت .
مونسان اظهار کرد : در سال 96 سرمایه گذاری بخش خصوصی و همچنین ویلا سازی و هتل سازی نیز در هندورابی آغاز خواهد شد و این جزیره به فضای گردشگری منطقه ای اضافه می شود.
مدیر عامل منطقه ازاد کیش در مورد افزایش ناوگان هوایی گفت : تنها ایرلاینی بودیم که افزایش ناوگان داشتیم، چهار فروند ایرباس با سایز بزرگ به مجموعه اضافه شده است ، دو ایرباس جوان ترین هواپیمای کشور هستند .

** خرید شش فروند هواپیمای کوچک / وصل شدن مراکز شهرستان ها و استان ها به کیش
وی از خرید شش فروند هواپیمای کوچک و اضافه شدن آن به ناوگان هوایی کیش خبر داد و افزود :تلاش داریم مراکز شهرستان ها و استان ها را به کیش متصل کنیم ، برخی مراکز استانی برای سفر به کیش مجبور هستند تا به استان های همجوار و پایتخت بروند که هزینه و زمان بر است .
مونسان به ایرنا گفت : با خریداری این هواپیماهای کوچک امیدواریم بتوانیم مراکز استان ها را مستقیم به کیش وصل کنیم که در رونق گردشگر اثر گذار خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه خرید هواپیما با توجه به شرایط موجود کاری سخت و زمان بر است اظهار کرد : تا پایان سال اگر بتوانیم دو فروند به مجموعه اضافه کنیم کار بزرگی خواهد بود و در غیر این صورت در سال 96 عملی می شود.

** پیش بینی رشد گردشگر در نوروز 96
وی در پاسخ به سئوالی خبرنگاری در مورد پیش بینی افزایش تعداد مسافران در سال 96 اظهار کرد : سال خوبی را سپری کردیم باید به شرایط اقتصادی کشور توجه کنیم ، نمایندگان جوامع بازاریان و هتلداران از وضعیت رضایت داشتند، به رغم کاهش تعداد ویزا چنجی ها( تغییر روادید) آمارها نشان از رشد گردشگر دارد که مایه خوشحالی است .
مونسان گفت : پیش بینی می شود نوروز سال 96 نسبت به 95 که تجربه خوبی داشتیم با افزایش گردشگر روبرو شویم ، با تمهیداتی که سال گذشته اتخاذ شد بازخورد آن در طول سال را شاهدیم که فضای خوبی در بحث گردشگری کشور ایجاد شد.
وی با تاکید بر کنترل قیمت ها در طول سال گذشته گفت : این ذهنیت که کیش گرانتر از کشورهای خارجی است کمتر شده و امسال نیز این کنترل صورت می گیرد.
رئیس هیات مدیره سازمان منطقه آزاد کیش اظهار کرد: افزایش کیفیت در مکان های پذیرایی و هتل ها ، کنترل قیمت بلیت و بازارها موجب افزایش رضایتمندی شده است و کیش را از وضعیت روانی ایجاد شده خارج کرده و فضای مثبتی ایجاد شده است .
وی به اقدامات خوب انجام شده در بحث توسعه شهری اشاره کرد و گفت : زیبا سازی شهر ، گسترش شهری به غرب جزیره و مراکز تفریحی اضافه شده سبب جذب گردشگر شده است و این در حالی است که برخی شهرهای کشور با کاهش گردشگر روبرو هستند.
مونسان در مورد آمار رشد گردشگر گفت : از ابتدای امسال تا شش ماه اول و بر اساس آخرین آمار با کنار گذاشتن ویزا چنجی ها 14 درصد رشد گردشگر داشته ایم.

** برقراری پروازهای خارجی توسط کیش ایر
مونسان در مورد برقراری پروازهای خارجی از کیش در ایام نوروز گفت : پیش از این اقدام خاصی در این زمینه انجام نمی شد چرا که هواپیما برای این منظور مناسب نبودند بر اساس گزارش مدیرعامل کیش ایر،با اضافه شدن چهار فروند هواپیمای ایرباس بزودی پروازهای خارجی کیش ایر برقرار خواهد شد و گردشگران خارجی با حضور در جزیره کیش از جاذبه های آن لذت خواهند برد.

**تمدید پایان کارها دو سالانه می شود
مونسان در پاسخ به سئوالی مبنی بر افزایش زمان تمدید پایان کار ساختمان ها در کیش نیز گفت : این موضوع در جلسه شورای معماری شهر سازی مورد بررسی قرار گرفت ، کسانی که درخواست تمدید پروانه اقتصادی سالانه داشتند باید تمدید پایان کار سالانه می گرفتند که زمانبر بود و نیاز به بازرسی ناظران و نداشتن خلافی بود که صدور پروانه جدید فرایندی طولانی داشت .
رئیس هیات مدیر منطقه آزاد کیش گفت : سرمایه گذاران زیادی خواستار کوتاه شدن این فرآیند بودند که در جلسه روز دوشنبه تصویب شد که تمدید پایان کارها به صورت دو سالانه انجام گیرد .
جلسه هماهنگی ستاد نوروزی سال 96 سه شنبه شب با حضور مدیرعامل سازمان ، معاونان و مدیران بخش های مختلف، نمایندگان جوامع واصناف ، نماینده نهاد امامت جمعه و روسای ادارات در سالن رازی مرکز همایش های بین المللی کیش برگزار شد.
1630* 1641/ خبرنگار : مریم زبان دان ** انتشار دهنده : زهرا هجینی نژاد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »

تخصیص بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به منظور توسعه استان هرمزگان

هرمزبان – مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان اعلام کرد که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال از عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و امور عشایر استان واریز شده است.

ادامه خبر »

آماده‌سازی سیستم آبرسانی برای ۲ شهر و ۳۸ روستای غرب هرمزگان به پایان رسید

هرمزبان –

پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مرحله نهایی اجرا رسیده و به زودی افتتاح رسمی خواهد شد.

ادامه خبر »

پرداخت ۲۴ میلیارد تومان غرامت به خودروهای خسارت‌دیده در هرمزگان ناشی از جنگ

هرمزبان – مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اعلام کرد که بررسی ۱۳۵ پرونده خسارت ناشی از جنگ اخیر به خودروها در استان به پایان رسیده است. وی افزود که مالکان این خودروها مبلغ ۲۴ میلیارد تومان غرامت دریافت کرده‌اند.

ادامه خبر »