روحانی به کاندیداهای ریاست جمهوری: سلامت مردم را وارد مناقشات سیاسی نکنید

روحانی گفت: رعایت قانون از سوی نامزدهای انتخابات و همه کسانی که دغدغه آن را دارند، می‌تواند به ارزیابی مردم از صحت گفتار نامزدهای انتخاباتی در وفاداری به قانون و نحوه مدیریت کشور در آینده کمک کند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، جلسه روسای کمیته‌های تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا، بعد از ظهر سه شنبه در حضور رئیس جمهور برگزار و در این جلسه قرارگاه عملیاتی ستاد ملی، کمیته‌های بهداشت و درمان، اجتماعی- امنیتی و اطلاع‌رسانی و تبلیغات گزارش‌های خود را در خصوص وضعیت شهرها از نظر ابتلا، کنترل و مهار موج چهارم و همچنین اقدامات و نظارت‌های انجام شده در زمینه اجرای پروتکل‌های بهداشتی ارائه کردند.

بر اساس گزارش ارائه شده از سوی کمیته بهداشت و درمان در خصوص وضعیت شهرهای کشور، خوشبختانه روند مهار موج چهارم و روند نزولی ابتلا و فوت در همه استان‌ها و شهرهای کشور طی روزهای گذشته ادامه دارد، اما در عین حال رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی برای مواجه نشدن به موج جدید بیماری همچنان مورد تاکید است.

در ادامه این جلسه قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا گزارش مبسوطی از تدوین دستورالعمل پروتکلی ویژه برای انتخابات ۱۴۰۰ و فعالیت‌های تبلیغاتی نامزدهای این انتخابات ارائه کرد که براساس این گزارش مواردی مشخص از اقتضائات و الزامات بهداشتی و پروتکلی برای هر مرحله از انتخابات تهیه و تدوین شده است.

بر اساس این گزارش در تدوین دستورالعمل مربوط به رعایت پروتکل‌های بهداشتی در انتخابات و تبلیغات نامزدها که با همفکری و مشارکت کمیته بهداشت و درمان تهیه شده است، جنبه‌های عمومی مربوط به مردم و رعایت موارد خاص در ارتباط با ستادهای انتخاباتی نامزدها در همکاری قرارگاه عملیاتی با ستاد اجرایی انتخابات و ستادهای تبلیغاتی نامزدها، به تفکیک مشخص و بر اجرای آن تاکید شده است.

حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی در این زمینه به قرارگاه عملیاتی و کمیته‌های بهداشت و درمان و تبلیغات و اطلاع رسانی دستور داد نسبت به اجرای دقیق دستورالعمل تدوین شده و اطلاع‌رسانی سریع، دقیق و شفاف در این زمینه با جدیت و قاطعیت اقدام کنند.

 روحانی با تاکید بر اینکه تضمین سلامت مردم نقش مهمی در افزایش مشارکت و شکوه انتخابات خواهد داشت، اظهار داشت: مردم باید اطمینان داشته باشند که در مراحل مختلف تبلیغات نامزدها و برگزاری انتخابات سلامت‌شان تضمین شده است. همه سعی و تلاش ما هم باید این باشد که همه امور مربوط به انتخابات به گونه‌ای انجام شود که حفظ جان و سلامت مردم در اولویت اصلی باشد.

رئیس جمهور با بیان اینکه از هر اقدامی که سلامت مردم را در انتخابات به خطر اندازد باید جلوگیری شود، به همه گروه‌های سیاسی و نامزدهای انتخابات توصیه کرد رعایت پروتکل‌های بهداشتی را در اولویت اصلی برنامه‌های تبلیغاتی و فعالیت‌های خود قرار دهند.

روحانی با تاکید بر ضرورت رعایت قانون و دستورالعمل‌ها، افزود: رعایت قانون از سوی نامزدهای انتخابات و همه کسانی که دغدغه آن را دارند، می‌تواند به ارزیابی مردم از صحت گفتار نامزدهای انتخاباتی در وفاداری به قانون و نحوه مدیریت کشور در آینده کمک کند.

در همین رابطه، کمیته بهداشت و درمان با توجه به رصد فضای سیاسی کشور و فضای خاص انتخاباتی حاکم بر جامعه طی روزهای آینده و با تاکید بر اینکه موفقیت در مقابله و مهار کرونا نیازمند آرامش در فضای عمومی کشور است، از

ستاد ملی کرونا درخواست کرد با تصویب مصوبه‌ای از صاحبنظران سیاسی، ستادهای انتخاباتی و هواداران نامزدها، خواسته شود که بحث کرونا، مقابله با این بیماری و موضوع واکسیناسیون را سیاسی نکرده و از اظهارات متناقض و بعضا هدفدار در این زمینه خودداری کنند.

روحانی در این زمینه با تاکید بر اینکه سلامت مردم یک موضوع کاملا غیرسیاسی است، از همه جناح‌های سیاسی و نامزدهای انتخابات خواست سلامت مردم را وارد مناقشات سیاسی نکرده و اجازه دهند کادر درمان و مدافعان سلامت، ماموریت اصلی خود را که همان حفظ جان و سلامت جامعه است، به خوبی و بدون دغدغه انجام دهند.

سرعت‌گیری واکسیسناسیون براساس اولویت‌های تعیین شده در سند ملی از دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه از سوی کمیته بهداشت و درمان بود و در گزارشی از روند واکسیناسیون اعلام شد که تا آخر همین هفته سالمندان بالای ۷۵ سال واکسن خود را دریافت خواهند کرد و از صبح پنج شنبه کار واکسیناسیون افراد ۷۰ سال به بالا آغاز می‌شود که با ادامه این روند تا پایان خرداد شاهد اتمام واکسیناسیون سالمندان و افراد دارای بیماری‌های خاص خواهیم بود.

کمیته بهداشت و درمان همچنین با اعلام ورود دو میلیون و ۴۰۰ هزار دوز واکسن از روز گذشته تا امروز و ادامه این روند در هفته‌های آتی، از سرعت‌گیری واکسیناسیون طی روزهای آینده در کشور خبر داد که رئیس جمهور در این رابطه با قدردانی از تلاش‌ها و اقدامات انجام شده بار دیگر بر شفاف‌سازی و اطلاع‌رسانی دقیق و سریع در زمینه واکسیناسیون تاکید و برخورد جدی با متخلفان در این زمینه را ضروری دانست.

 روحانی بار دیگر با تاکید بر حمایت همه جانبه از تولید واکسن داخلی، ابراز امیدواری کرد که با ورود واکسن‌های تولید داخل روند قطع زنجیره بیماری و ویروس شتاب گیرد.

2727

منبع: خبرآنلاین

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

کیش آماده ارائه خدمات به عزاداران در ماه‌های محرم و صفر

هرمزبان –

مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات عمرانی و خدماتی در مساجد، حسینیه‌ها و فضاهای عمومی جزیره کیش خبر داد. این اقدامات به منظور فراهم کردن بستر مناسب برای برگزاری آیین‌های عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) انجام شده است.

ادامه خبر »

عدم وجود قاچاق بنزین در بندرعباس؛ عذرخواهی به خاطر صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان از مردم به خاطر صف‌های ایجاد شده در جایگاه‌های عرضه سوخت عذرخواهی کرد. وی افزود که بررسی‌های کارشناسی در بندرعباس نشان می‌دهد که قاچاق بنزین در این شهر وجود ندارد.

ادامه خبر »

اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به هرمزگان به منظور برگزاری مراسم محرم

هرمزبان –
حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی کاظمی از اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به استان هرمزگان برای برگزاری مراسم سوگواری ماه محرم خبر داد. وی افزود که در دهه اول محرم، بیش از یک‌هزار و ۲۳۰ هیئت مذهبی و موکب در این استان فعال خواهند بود.

ادامه خبر »

مهار سریع آتش‌سوزی در بیمارستان حاجی‌آباد؛ بیماران در امنیت کامل قرار دارند

هرمزبان – حریق صبح امروز در بیمارستان فاطمه‌الزهرا(س) شهرستان حاجی‌آباد به سرعت توسط نیروهای آتش‌نشانی و کادر درمان کنترل شد. این حادثه بدون ایجاد تلفات جانی یا مصدومیت به پایان رسید.

ادامه خبر »

هشدار درباره وضعیت یادگار قاجاری هرمزگان؛ بخشی از قلعه کردر در میناب فروریخت

هرمزبان –

در پی وعده تعیین حریم و آغاز مرمت قلعه تاریخی کردر در میناب، ریزش بخشی از این سازه نگرانی‌هایی را به همراه داشته است. این وضعیت، امیدها برای حفظ این بنای تاریخی را تحت تأثیر قرار داده است.

ادامه خبر »

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه در برنطین

هرمزبان –

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه(س) در بخش برنطین برگزار شد. این کاروان به منظور زیارت و تقویت روحیه معنوی شرکت‌کنندگان تشکیل شده است. حضور در این سفر معنوی فرصتی برای ارتباط نزدیک‌تر با فرهنگ و معارف اسلامی فراهم می‌آورد.

ادامه خبر »

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »