نگاهی به داوری دیدار سپاهان و پرسپولیس؛ پنالتی هایی که سوختند

هرمزبان – دیدار حساس پرسپولیس و سپاهان که بدون برنده و بازنده به پایان رسید، صحنه های دیدنی فراوان داشت، صحنه هایی که هر بیننده ای را پای گیرنده، نیم خیز می کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، دقیقه 38 پرسپولیسی ها اعتقاد داشتند عزت پورقاز، برای مهار عیسی آل کثیر از دست خود استفاده کرده و داور باید به سود آنها پنالتی می گرفت. در همان نیمه اول، یک توپ هم سرگردان به دست مدافع سپاهان خورد و باز هم سرخ ها به نشانه پنالتی دست بالا بردند. همین دست را سپاهانی ها هم دقیقه 62 بالا گرفتند، آن جا که مهاجم این تیم در محوطه جریمه پرسپولیس سرنگون شد و داور اعتقادی به پنالتی نداشت. در ثانیه های پایانی وقت تلف شده هم توپ بیرون محوطه جریمه به دست احسان پهلوان اصابت کرد و باز هم دست ها به نشانه دست بالا رفت!

بازی های لیگ برتر ما معمولا با یک داور و بیست و چند داورنما برگزار می شود! همه در هر کجای زمین که باشند با هر اتفاق دست بالا می برند و در کار داور دخالت می کنند. اصلا کاری به درستی یا نادرستی تصمیم های دکتر بیژن حیدی نداریم. این را کارشناسان داوری باید بگویند که برخورد پورقاز با آل کثیر، برخورد مدافع پرسپولیس با مهاجم سپاهان و برخورد توپ با دست و دست با توپ، پنالتی بود یا نبود یا می توانست باشد اما واقعا حیف است بازی هایی به این قشنگی، با زشتی اعتراض ها مداوم خراب شود.

صحنه هند محبی و پهلوان در محوطه جریمه هر کدام از دو تیم به همراه سرنگون شدن عیسی آل‌کثیر و محمدرضا حسینی، چهار اتفاق ویژه‌ای بودند که پیشکسوتان عرصه قضاوت فوتبال در خصوص آن‌ها اظهار نظر کرده‌اند:

نوید مظفری: یک پنالتی به سود هر دو تیم
صحنه هند محبی: در نیمه اول تا زمانی که محمد محبی با دست توپ را درون محوطه جریمه سپاهان کنترل کرد اتفاق خاصی رخ نداد اما داور باید همان صحنه را هم پنالتی می‌گرفت.
صحنه عیسی آل کثیر: دقایقی بعد برخوردی بین عیسی آل‌کثیر و عزت‌الله پورقاز رخ داد که این حرکت به درستی پنالتی اعلام نشد. 
صحنه حسینی: در نیمه دوم حیدری باید خطای احمد نوراللهی روی محمدرضا حسینی را درون محوطه جریمه پنالتی می‌گرفت که این اتفاق هم رخ نداد در واقع تیم داوری دو پنالتی واضح را در این بازی اعلام نکرد.
صحنه هند پهلوان: در آن صحنه توپ به دست پهلوان برخورد کرد اما خطایی اتفاق نیفتاد و اگر هم داور می‌خواست خطا بگیرد باید پشت محوطه جریمه به سود سپاهان اعلام خطا می‌کرد.

 

جعفر خوشرو: یک پنالتی به سود سپاهان
هند محبی: چون پشت محبی به توپ بود، خطایی صورت نگرفت و هند نبود.
صحنه آل کثیر: هیچ خطایی انجام نشد.
صحنه حسینی: نوراللهی پای حسینی را زد و پنالتی بود و داور اشتباه کرد.
هند احسان پهلوان: در این صحنه پهلوان اراده ای نداشت و برخورد هند نبود.

 

حسین زرگر: یک پنالتی به سود هر دو تیم
هند محبی: در صحنه‌ای از مسابقه، بازیکنان پرسپولیس اعتقاد داشتند توپ پس از ارسال به دست بازیکن سپاهان برخورد داشت که این صحنه یک پنالتی برای پرسپولیس بود.
صحنه آل کثیر: این صحنه برخورد در حد پنالتی نبود.
صحنه حسینی: مهمترین صحنه بازی هم دقیقه 64 بود که به نظر می‌رسید داور باید به سود سپاهان پنالتی اعلام می‌کرد.
صحنه هند پهلوان: در دقیقه آخر هم سپاهانی‌ها اعتقاد به خطای هند داشتند که توپ در شرایط نامتعادل به دست پهلوان برخورد کرد و خطایی نبود.

رسول فروغی: یک پنالتی برای پرسپولیس
هند محبی: بازیکن زرد دستش در حالت طبیعی نیست و باز است و برخورد در چنین شرایطی پنالتی است.
برخورد آل کثیر: دست بازیکن پرسپولیس و سپاهان در سینه همدیگر است و برای تصاحب توپ باهم جدال می‌کنند و هیچ خطایی نیست و ادامه بازی صحیح است.
برخورد حسینی: از این زاویه به هیچ عنوان قابل تشخیص نیست و به تصمیم داور احترام می‌گذارم.
هند پهلوان: این صحنه نمی‌تواند هند باشد.

منبع: خبرگزاری آریا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

کیش آماده ارائه خدمات به عزاداران در ماه‌های محرم و صفر

هرمزبان –

مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات عمرانی و خدماتی در مساجد، حسینیه‌ها و فضاهای عمومی جزیره کیش خبر داد. این اقدامات به منظور فراهم کردن بستر مناسب برای برگزاری آیین‌های عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) انجام شده است.

ادامه خبر »

عدم وجود قاچاق بنزین در بندرعباس؛ عذرخواهی به خاطر صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان از مردم به خاطر صف‌های ایجاد شده در جایگاه‌های عرضه سوخت عذرخواهی کرد. وی افزود که بررسی‌های کارشناسی در بندرعباس نشان می‌دهد که قاچاق بنزین در این شهر وجود ندارد.

ادامه خبر »

اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به هرمزگان به منظور برگزاری مراسم محرم

هرمزبان –
حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی کاظمی از اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به استان هرمزگان برای برگزاری مراسم سوگواری ماه محرم خبر داد. وی افزود که در دهه اول محرم، بیش از یک‌هزار و ۲۳۰ هیئت مذهبی و موکب در این استان فعال خواهند بود.

ادامه خبر »

مهار سریع آتش‌سوزی در بیمارستان حاجی‌آباد؛ بیماران در امنیت کامل قرار دارند

هرمزبان – حریق صبح امروز در بیمارستان فاطمه‌الزهرا(س) شهرستان حاجی‌آباد به سرعت توسط نیروهای آتش‌نشانی و کادر درمان کنترل شد. این حادثه بدون ایجاد تلفات جانی یا مصدومیت به پایان رسید.

ادامه خبر »

هشدار درباره وضعیت یادگار قاجاری هرمزگان؛ بخشی از قلعه کردر در میناب فروریخت

هرمزبان –

در پی وعده تعیین حریم و آغاز مرمت قلعه تاریخی کردر در میناب، ریزش بخشی از این سازه نگرانی‌هایی را به همراه داشته است. این وضعیت، امیدها برای حفظ این بنای تاریخی را تحت تأثیر قرار داده است.

ادامه خبر »

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه در برنطین

هرمزبان –

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه(س) در بخش برنطین برگزار شد. این کاروان به منظور زیارت و تقویت روحیه معنوی شرکت‌کنندگان تشکیل شده است. حضور در این سفر معنوی فرصتی برای ارتباط نزدیک‌تر با فرهنگ و معارف اسلامی فراهم می‌آورد.

ادامه خبر »

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »