مقام برتر نخستین جشنواره ملی تجربه های موفق مدارس کشور به دو معلم هرمزگانی رسید

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از  روابط عمومی آموزش و پرورش هرمزگان، ایرج بیت اللهی با اعلام این خبر افزود: در نخستین جشنواره ملی تجربه های موفق مدارس کشور با عنوان تغییر در نگرش دانش آموزان و معرفی و هدایت آنان به مشاغل سالم، دو فرهنگی از شهرستان میناب دارای دو رتبه برتر کشوری شدند.

وی ادامه داد: در این جشنواره “تابنده عسکری مینابی نژاد” موفق به کسب رتبه اول در حیطه فضا و تجهیزات شد و رتبه سوم در حیطه فعالیت های فرهنگی و پرورشی به “محسن قنبری” شهواری رسید.

به گفته بیت اللهی، معلمان استان هرمزگان همواره درعرصه های مختلف علمی درخشیده اند که این مهم نشان از توان بالای علمی تخصصی، برخورداری از دانش روز و ذوق و استعداد و خلاقیت فرهنگیان این استان دارد.

وی تصریح کرد: برابر راهبرد وزرات آموزش و پرورش، جشنواره تجربه های موفق مدارس فرصت مناسبی را پیش رو قرار می دهد تا تجربه های موفق مستند و برای مدارس دیگر از آنان استفاده شود.

مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان شناسايي و معرفی تجربه‌هاي موفق مدارس، شناسایی ایده‌ها و برنامه‌های ابتکاری، خلاقانه، مؤثر و مبتنی بر نیازهای واقعی مدرسه و با حداقل منابع مالی و شناسایی منابع انسانی موفق به‌ عنوان گنجینه‌ها و پشتوانه‌های نظام آموزش‌ و پرورش را از جمله اهداف این جشنواره برشمرد و ادامه داد: پاسداشت تلاش‌ها و مجاهدت‌های مدیران، معلمان، مربیان و والدینی که به‌صورت گمنام، اما صادقانه و متعهدانه به تعلیم ‌و تربیت کشورخدمت می‌کنند و ارائه الگوهای روزآمد، کارآمد و راهگشا برای سامان‌دهی مسائل آموزش ‌و پرورش و مدارس از دیگر اهداف این جشنواره است.

وی اضافه کرد: به منظور تعيين تجربه‌هاي موفق مدارس و طراحي معيارهاي شناسايي و ارزيابي آن، اسنادي از جمله سند تحول بنيادين آموزش ‌و پرورش و نيز برنامه درسي ملي ملاك و مبناي تصميم‌گيري هستند.

بیت اللهی همچنین گفت: مدارس داراي تجربه‌های فراواني هستند كه مي‌تواند جنبه‌هاي ارزشمند داشته باشد و شناسايي و معرفي تجربه‌ها و ایده‌های موفق، مؤثر و نوآورانه از جمله مهمترين راهكارهاي عملي براي مدارس است تا بتوانند با اطمينان بيشتري فعاليت‌هاي اجرايي خود را طراحي و اجرا کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان در پایان تاکید کرد: مدرسه در افق چشم‌انداز 1404 مطابق سند تحول بنيادين، جلوه‌ای از تحقق مراتب حیات طیبه و کانون عرضه خدمات و فرصت‌های تعلیم ‌و تربیتی است که این مهم به عنوان هدف راهبردی وزارت آموزش و پرورش، در مدارس استان هرمزگان مورد توجه و اهتمام مدیران و معلمان سخت کوش و خلاق استان قرار دارد.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

مهدی کمالی

صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه های خبری هرمزبان و معلمان ایران، دانش آموخته کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت، علاقه مند به یادگیری و یاددهی. وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »