آخرین جزئیات واکسن ایرانی و وارداتی کرونا

رئیس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی آخرین وضعیت واکسن‌های وارداتی و تولید داخلی کرونا را تشریح کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، در تشریح وضعیت سرعت واکسیناسیون در کشور، گفت: سرعت واکسیناسیون در کشور تا حدودی مطلوب بوده است و سیستم بهداشت و درمان متناسب با میزان واکسن کرونایی که دریافت می‌کنند برنامه‌ریزی می‌کنند و انجام می‌دهند و قطعاً اگر واکسن به‌میزان کافی وجود داشته باشد و بخواهند به‌صورت عمومی واکسیناسیون انجام دهند می‌توانند از ظرفیت سپاه و بسیج هم استفاده کنند.

بیشتر بخوانید:
خرید واکسن کرونا توسط شهرداری منتفی شد

وی با بیان اینکه سیستم بهداشت و درمان در زمان حاضر با توجه به میزانی که واکسن وارد می‌شود و در اختیارشان قرار می‌گیرد تزریق می‌کنند، افزود: از طرفی هم با توجه به اینکه واکسن کرونا ۲دوزی است بنابراین از هر میزان واردات باید نصف آن تزریق شود و بقیه آن نیز برای افرادی که دوز اول به آنها تزریق شده نگهداری شود و نمی‌توان این ریسک را کرد و تمام واکسن وارداتی را تزریق کرد؛ چرا که ممکن است دوز دوم وارد نشود که این مسئله واکسیناسیون را دچار مشکل می‌کند.

بیشتر بخوانید:
چرا ماسک زدن پس از تزریق واکسن لازم است؟

رئیس کمیسیون بهداشت مجلس تصریح کرد: نکته دیگری که باعث نگرانی است تجمع زیاد برای واکسیناسیون است، چرا که در زمان اعلام به‌یک‌باره افراد زیادی به مراکز بهداشتی مراجع می‌کنند که خود این نیز باعث شیوع هرچه بیشتر ویروس می‌شود، بنابراین بهتر است زمان اعلام واکسیناسیون بافاصله باشد تا در این زمینه نیز مشکلی به‌وجود نیاید.

شهریاری با اعلام اینکه میزان واکسن وارداتی کافی نیست، اضافه کرد: البته در این زمینه اقدامات و همکاری‌هایی با کشور روسیه و چین برای واردات و تولید مشترک واکسن در داخل کشور انجام شده است.

وی با ابراز اینکه “واقعیتی که وجود دارد این است که کشورهای دیگر به ما واکسن نمی‌دهند”، یادآور شد: واکسن کرونا در زمان حاضر یک مسئله سیاسی و حاکمیتی است و این گونه نیست که به‌راحتی بتوانیم واکسن وارد کنیم، برای مثال واکسنی که قرار بود از هند وارد شود دادستان هندی مانع خروج آن شد و عنوان کرد که “مردم خودمان به آن نیاز دارند”.

رئیس کمیسیون بهداشت مجلس ادامه داد: از سهمیه ۱۶ میلیون و هشتصد هزار دوز واکسن از پروژه کواکس که سازمان بهداشت جهانی برای ایران در نظر گرفته بود که باید پیش از عید تحویل ایران می‌شد تنها حدود ۸۰۰ هزار تا از آن یعنی در حدود یک‌بیستم آن ۲ هفته پیش وارد ایران شده است.

شهریاری با بیان اینکه دبیرکل سازمان بهداشت جهانی هم به همین خاطر عنوان کرد که بسیاری از کشورهای که واکسن تولید می‌کنند مسائل حقوق بشری را رعایت نکردند، اظهار کرد: ۸ کشور هستند که چندین برابر جمعیت خود واکسن ذخیره کرده‌اند و حدود ۱۰۰ کشور هستند که تاکنون حتی یک دوز واکسن تزریق نکرده‌اند.

وی در پاسخ به این پرسش که برخی در شبکه‌های اجتماعی عنوان می‌کنند که روسیه نیز به قول خود برای ارائه ۶۰ میلیون دوز واکسن به ایران عمل نکرده است، ‌گفت: اولاً قرار است روسیه این ۶۰ میلیون دوز واکسن را تا آذر ماه به ایران دهد؛ ثانیاً قرار است این میزان با همکاری مشترک در داخل ایران تولید شود که در زمان حاضر در استان البرز تولید مشترک واکسن اسپوتنیک در حال انجام است.

نماینده زاهدان در مجلس با بیان اینکه در زمان حاضر فاز سوم تزریق واکسن مشترک ایران و کوبا (کووایران) هم در برخی از استان‌ها به‌صورت داوطلبانه آغاز شده است، ادامه داد: احتمالاً تولید واکسن کوایران از بقیه پروژه‌ها زودتر به تولید انبوه برسد و متأسفانه  آماده‌سازی فاز سوم واکسن رازی ممکن است تا پایان شهریور طول بکشد.

منبع: مشرق نیوز

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »