سامانه‌ رزرو تلفنی تخت بیمارستانی/داروهای بیماران کرونا در داروخانه های منتخب موجود است

معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران با اشاره به اینکه هنوز در قله پیک چهارم قرار داریم گفت:در حال حاضر 8 هزار و 500 تخت از 10 هزار تختی که در استان تهران به بیماران کرونایی اختصاص یافته مورد استفاده بیماران بستری قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار سلامت پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان،  توکلی معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران در گفتگو با برنامه «تهران ما سلامت رادیو تهران» درباره هزینه های درمان بیماران کرونایی در بیمارستان های دولتی اظهار داشت: تمامی بیمه های پایه شامل بیمه سلامت، تامین اجتماعی و نیروهای مسلح مورد قبول است و بیمار در بخش بستری فرانشیز 10 درصد را با تعرفه دولتی پرداخت می کند. کلیه خدمات، تحت پوشش بیمه است و بیشترین هزینه مربوط به داروهای مورد نیاز بیماران کرونایی است که آن هم تحت پوشش بیمه قرار گرفته است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران با ذکر این نکته که فروش داروهای سهمیه پزشکان در بازار آزاد تخلف است گفت: هفته گذشته راه اندازی کلینیک های ویژه بیماران سرپایی به بیمارستان ها ابلاغ شد. داروهای بیماران کرونایی در داروخانه های منتخب شهر موجود است. رمدسیویر، داروی اصلی برای درمان بیماران کرونایی است و با تجویز پزشک مورد استفاده قرار می گیرد.

وی افزود: نگرانی ما از بابت نبود این  دارو بود که جلسه ای برای تامین آن تشکیل شد. وقتی در بازار کمبود دارو نباشد مشکلی هم نخواهیم داشت. اگرچه به دلیل مصرف زیاد دارو و کمبود آن هشدارهایی از طرف بیمارستان ها داشتیم که در راستای تشکیل جلسه ستاد کرونا با شرکت های داروسازی و سازمان غذا و دارو در تولید و پخش آن هماهنگی لازم انجام شد.

معاون درمان ستاد کرونای استان تهران تصریح کرد: بحث پرستار خصوصی در بیمارستان ها و خروج دارو از سیستم و هدایت آن به بازار آزاد تخلف است. هموطنان با سامانه 190 که مربوط به شکایات وزارت بهداشت است تماس بگیرند و تخلفات را گزارش دهند. با افراد سودجو حتما برخورد خواهد شد. اگرچه تا به امروز گزارش مستقیمی نداشته ایم.

توکلی در واکنش به هزینه های بالای درمان در بیمارستان های دانشگاهی و هزینه پرستار همراه اظهار داشت: هزینه درمان افرادی که از بیمه پایه استفاده نمی کنند بالاتر از افرادی است که بیمه پایه دارند. ضمن اینکه هزینه بیمارانی که در بخش مراقبت های ویژه بستری می شوند متفاوت و بسیار بالاتر از بخش بستری است چون تجهیزات خاصی برای بیمار استفاده می شود و این هزینه در مورد هردو گروه بیمارستان های دولتی و خصوصی مصداق دارد. به این خدمات در اصطلاح هتلینگ می گویند. تعرفه هر تخت و اتاق متفاوت است و بیشترین تعرفه به تخت های ایزوله اختصاص دارد. ولی هرگونه شکایت بابت هزینه باید به 190 گزارش شود تا به احصاء دریافتی رسیدگی شود.

 معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران با اشاره به ابلاغ تعرفه های 1400 خاطرنشان کرد: تعرفه های سال 1400 نسبت به سال 99 حدود 25 درصد افزایش داشته است. اگرچه نسبت به افزایش تورم در کشور کمتر است.

وی در خصوص تشخیص ویروس های جهش یافته توسط کیت های کرونا تصریح کرد: دو موضوع در مورد کرونای جهش یافته وجود دارد. وجود ویروس های جهش یافته هندی، برزیلی و … یک مفهوم دارد. وقتی سرعت انتشار ویروس و به تبع آن سرعت آن افزایش می یابد جهش هم اتفاق می افتد . این جهش می تواند حتی مربوط به کشور خود ما هم باشد. بنابراین جهش در مورد ویروس امری طبیعی است و می تواند مثبت یا منفی باشد. به طور مثال ویروس جهش یافته انگلیسی در شدت سرایت بالا بود و از جهت کشندگی پایینتر از ویروس کرونای کلاسیک بود. بنابراین کیت های تشخیصی و حتی واکسن بر روی تمامی انواع ویروس های کرونا موثر هستند.

معاون درمان ستاد مقابله با کرونای استان تهران، وضعیت تخت های مورد نیاز بیماران کرونایی را مناسب خواند و با اشاره به ایجاد سامانه تلفنی 6070 برای رزرو تلفنی تخت گفت: هر شخصی در استان تهران که با توصیه پزشک متخصص نیاز به تخت دارد می تواند با این سامانه تماس بگیرد و بر اساس آن منطقه زندگی نزدیکترین بیمارستان به آنها معرفی می شود. نام بیمار به بیمارستان داده می شود و بیمار در بیمارستان مذکور جایابی می شود.

توکلی افزود: ظرفیت ما در استان تهران حدود 10 هزار تخت برای بیماران کرونایی است و در حال حاضر 8 هزار و 500 تخت مورد استفاده بیماران بستری قرار گرفته است. ضمن اینکه هنوز در قله پیک چهارم کرونا قرار داریم و از تعداد بیماران کم نشده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »