باید اشتغال در شهرک‌های شیلاتی را جایگزین صید غیرمجاز کنیم

در دیدار مدیرکل شیلات هرمزگان با مدیرکل کمیته امداد هرمزگان بر تداوم مشارکت شیلات هرمزگان در فعالیت ها و محرومیت زدایی و ایجاد اشتغال برای ساحل نشینان تأکید و بر ضرورت اشتغال صیادان غیرمجاز اما محروم در شهرک‌های شیلاتی تأکید شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان از بندرعباس، مدیر کل شیلات هرمزگان در دیدار با مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان هرمزگان از تداوم و تقویت مشارکت شیلات هرمزگان در فعالیت ها و خدمت رسانی های کمیته امداد امام خمینی (ره) به محرومان  و محرومیت زدایی خبر داد.

 عبدالرسول دریایی مدیرکل شیلات هرمزگان با اشاره به اینکه روی آوردن ساحل نشینان به صید غیر مجاز به دلیل عدم اشتغال و تامین معیشت است گفت: امید است با مشارکت‌های خوب کمیته امداد بتوانیم بخشی از این ساحل نشینان را به سمت اشتغال‌ پایدار و سازنده بویژه آبزی پروری و صنایع شیلاتی به جای صید غیر مجاز سوق دهیم.

وی فراهم ساختن فرصت مناسب برای اشتغال جامعه مددجویی مستعد به ویژه ساحل نشینان و فارغ التحصیلان رشته شیلات و همچنین ترویج و گسترش فعالیت‌های آبزی پروری و افزیش تولید آبزیان به منظور تامین نیازهای غذایی جامعه را از اهم اهداف مشترک این دو دستگاه اجرایی خواند.

دریایی در ادامه تصریح کرد: شیلات ظرفیت های خوبی در زمینه سرمایه گذاری و تولید اشتغال دریا محور دارد که می‌توان با حمایت و ورود دستگاههای حمایتی و مسئول و سرمایه گذاری بخش خصوصی زمینه اشتغال آنان با فعالیت‌هایی همچون ایجاد شهرک های شیلاتی فراهم نمود.

مدیر کل شیلات هرمزگان پروژه های پرورش ماهی در قفس را از ظرفیت های مناسب شیلات جهت سرمایه گذاری و اشتغال خواند و گفت: این ظرفیت با پیوند سرمایه گذاران و ساحل نشینان می تواند زمینه‌های اشتغال پایدار، رونق و توسعه را در استان فراهم سازد و شیلات هرمزگان که همیشه از سرمایه گذاری در این عرصه  استقبال نموده و  از کسانی که اشتغال مددجویان را در اولویت قرار دهند حمایت می کند.

وی فراهم کردن فرصت مناسب برای اشتغال جامعه مددجویی مستعد  و علاقه‌مند به فعالیت در بخش صنایع شیلاتی و تکثیر و پرورش آبزیان و بهره‌گیری مطلوب‌تر از ظرفیت‌ها، امکانات و توانمندی های بالقوه موجود در استان در زمینه آبزی پروری و فعالیت های شیلاتی کوچک مقیاس را از دیگر زمینه های مشترک همکاری بین دو دستگاه خواند.

در ادامه مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) ضمن قدردانی از شیلات هرمزگان درخصوص همکاری و مشارکت همیشگی و خیرخواهانه در فعالیت های کمیته امداد امام خمینی (ره) و توسعه تولید و اشتغال و رفع محرومیت در سواحل گفت: خوشبختانه شیلات هرمزگان همواره از دستگاه های یاری رسان محرومین و گیرندگان خدمات از کمیته امداد امام خمینی (ره) بوده است.

جلیل تراهی با اشاره به اوضاع بحرانی کرونا در کشور و لزوم حمایت همه خیرین جامعه شیلاتی  از جامعه مدد جویان در ماه مبارک رمضان گفت: مشارکت در طرح های مومنانه با استفاده از ظرفیت شیلات و بخش خصوصی با رویکرد اقتصادی دریامحور و با محور قرار دادن ایجاد اشتغال مدد جویان از جمله برنامه های مستمر موثر و حائز اهمیت مشترک بین دودستگاه است.

انتهای پیام/ 88055

منبع: فارس

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »

وضعیت تأمین اقلام اساسی در بندرعباس مطلوب است

هرمزبان – مدیر جهادکشاورزی بندرعباس از نظارت مستمر بر تأمین و توزیع کالاهای اساسی در این شهرستان خبر داد. وی اعلام کرد که در حال حاضر هیچ کمبودی در زمینه کالاهای اساسی وجود ندارد و اقلام مورد نیاز شهروندان به میزان کافی در دسترس است.

ادامه خبر »

نیروی دریایی سپاه آماده مقابله با هرگونه تهدید دشمن است

هرمزبان – معاون سیاسی ندسا اظهار داشت که تغییر نام خلیج فارس و عقب‌نشینی ۴۸ ساعته در تنگه هرمز تنها نمونه‌هایی از ناکامی‌های ترامپ در برابر ملت ایران است. وی همچنین تأکید کرد که سپاه پاسداران برای هرگونه سناریویی آمادگی کامل دارد.

ادامه خبر »

کمیته حقوق بشر مجلس، پیگیری بین‌المللی جنایت مدرسه میناب را آغاز کرد

هرمزبان – رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی از آغاز پیگیری جنایت جنگی در میناب در سازمان‌های بین‌المللی خبر داد. وی این واقعه را مستنداتی برای محکومیت اقدامات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست.

ادامه خبر »

تامین امنیت غذایی، کلید پایداری کشور در شرایط بحرانی است

هرمزبان –

امام جمعه بندرعباس در دیدار با مسئولان حوزه نمایندگی ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی، بر اهمیت توسعه بخش کشاورزی و حفظ امنیت غذایی به عنوان دو عامل کلیدی در پایداری کشور در مواجهه با بحران‌ها تأکید کرد.

ادامه خبر »