استاندار:هفته هرمزگان فرصتی برای معرفی توانمندی‌های آن به همگان است

هرمزبان – استاندار هرمزگان با اشاره به چهارم تا دهم اردیبهشت ماه به عنوان هفته هرمزگان گفت: این امر بستری فراهم می‌کند که تمامی توانمندی‌های استان یکجا و در ابعادی وسیع در سطح ملی و حتی جهانی به همگان معرفی شود.

فریدون همتی روز یکشنبه با صدور پیامی، فرارسیدن هفته هرمزگان را به مردم این استان تبریک گفت و افزود:  نامگذاری هفته هرمزگان با تصویب شورای فرهنگ عمومی استان، حرکتی مبتکرانه و هوشمندانه در راستای معرفی فرصت‌های بالفعل و بالقوه هرمزگان در جهت ساختن آینده‌ای روشن برای این استان است.
وی بیان داشت: هرمزگان سرزمین فرصت‌های بزرگ و استانی سرشار از تنوع، نعمت، ظرفیت‌های بکر و ناشناخته و بستری ویژه برای تحقق آرزوها و ایده های خلاق است و دروازه های این سرزمین همیشه بر روی تمام اقوام باز بوده است.
استاندار هرمزگان اظهارداشت: در این راستا همه اداره‌ها، تشکل‌ها، نهادها و دستگاه‌های استان پای کار آمدهاند و امسال قدم نخست مستحکم برداشته شد که با توجه به محدودیت‌های کرونایی، تلاش و جدیت همه بخش‌ها قابل تقدیر است.
همتی گفت: هرمزگان مستحق آن است که در ابعاد و گستره ملی و بین‌المللی معرفی شود و هفته هرمزگان زمان مناسبی برای نشر فرهنگ، هنر، آیین ها، رسوم، باورها و استعدادهای گردشگری، سرمایه ای، تجاری، صنعتی و غیره این استان است.
وی در پایان فرارسیدن هفته هرمزگان را به همه مردم این استان که مدافعان اصلی خلیج فارس و مرزهای آبی و هویتی ایران اسلامی هستند، تبریک گفت و اظهارامیدواری کرد: امیدوارم همگان با همکاری یکدیگر بتوانند، گام‌های موثری در راه پیشرفت همه‌جانبه استان هرمزگان بردارند.

منبع: ایرنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »

وضعیت تأمین اقلام اساسی در بندرعباس مطلوب است

هرمزبان – مدیر جهادکشاورزی بندرعباس از نظارت مستمر بر تأمین و توزیع کالاهای اساسی در این شهرستان خبر داد. وی اعلام کرد که در حال حاضر هیچ کمبودی در زمینه کالاهای اساسی وجود ندارد و اقلام مورد نیاز شهروندان به میزان کافی در دسترس است.

ادامه خبر »

نیروی دریایی سپاه آماده مقابله با هرگونه تهدید دشمن است

هرمزبان – معاون سیاسی ندسا اظهار داشت که تغییر نام خلیج فارس و عقب‌نشینی ۴۸ ساعته در تنگه هرمز تنها نمونه‌هایی از ناکامی‌های ترامپ در برابر ملت ایران است. وی همچنین تأکید کرد که سپاه پاسداران برای هرگونه سناریویی آمادگی کامل دارد.

ادامه خبر »

کمیته حقوق بشر مجلس، پیگیری بین‌المللی جنایت مدرسه میناب را آغاز کرد

هرمزبان – رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی از آغاز پیگیری جنایت جنگی در میناب در سازمان‌های بین‌المللی خبر داد. وی این واقعه را مستنداتی برای محکومیت اقدامات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست.

ادامه خبر »