اجرای 7 مرحله رزمایش مواسات از سوی بسیج کارگری هرمزگان

رییس سازمان بسیج کارگران و کارخانجات سپاه امام سجاد (ع) هرمزگان گفت: در سال گذشته 7 مرحله رزمایش مواسات و همدلی در قالب بسیج کارگری استان برگزار شده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان از بندرعباس، امیرارسلان شهبازی در گفت‌وگویی رسانه‌ای اظهار کرد: هر ساله از 5 تا 11 اردیبهشت ماه به عنوان هفته کار و کارگر نام‌گذاری شده است و از آن جایی که هرمزگان به عنوان یک استان صنعتی با مراکز متعدد و بنگاه‌های اقتصادی مطرح است لذا برگزاری باشکوه و متمرکز برنامه‌های هفته کارگر از اهمیت خاصی برخوردار است.

وی افزود: این هفته فرصت مغتنمی است تا یاد و خاطره شهدای کارگر را گرامی بداریم و قدر ایثار و تلاش کارگران عزیزی که چرخ‌های تولید و اقتصاد کشور را به حرکت در می‌آورند بدانیم که حقیقتا حفظ جریان تولید در کشور بر دوش کارگران شریف است.

رییس سازمان بسیج کارگری و کارخانجات سپاه هرمزگان با بیان این که تنها با عشق و ایمان به آینده کشور می‌توان تلاش سخت‌کوشانه کارگران هرمزگانی را برای اعتلای نام ایران فهمید و لذا نور ایمان و اراده در وجود کارگران شریف این استان از دیرباز جاری بوده است، گفت: دستان خودکفایی و باور به توانستن در بخش‌های مختلف به همت کارگران به اثبات برسانند.

سروان شهبازی با اشاره به برگزاری 7 دوره رزمایش مواسات و همدلی در سال گذشته به همت واحدهای بزرگ صنعتی و اقتصادی استان، عنوان کرد: امسال نیز این برنامه‌ها را دنبال خواهیم کرد و در هفته کارگر که با ماه مبارک رمضان همزمان شده است، با نهایت رعایت پروتکل‌های بهداشتی تلاش خواهیم کرد تا دیدارهایی را با خانواده معظم شهدای کارگری استان داشته و اقدامات خوب انجام شده در سال گذشته از جمله راه نازی موسسه خیریه شهید سلیمانی را توان مضاعفی بخشیم تا بتواند در خدمت ارتقای سطح زندگی و معیشت کارگران عزیز باشد.

وی، غبارروبی از مزار پاک شهدا، افتتاح چند پایگاه بسیج کارگری و دیدار و تجلیل از کارگران حاشیه‌نشین و بازدید از چند واحد مهم تولیدی استان در راستای نام‌گذاری سال و برگزار شیفت ایثار و تحلیل از نقش زنان در تولید را از دیگر برنامه‌های هفته کارگر برشمرد.

انتهای پیام/ 88055

منبع: فارس

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »