۸ پیش‌بینی از آینده بازارها / ارزهای دیجیتال، بورس بعدی است؟

در هفته‌ای که تمام بازارهای مالی داخلی روندی نزولی داشتند، بازار ارزهای دیجیتال نیز یک روند نزولی شدید به خود گرفت. اما آیا در پیش‌بینی‌های از این بازار، چشم‌اندازی مثل بورس قابل مشاهده است؟

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان، در هفته‌ای که تمام بازارهای مالی داخلی روندی نزولی داشتند، بازار ارزهای دیجیتال نیز یک روند نزولی شدید به خود گرفت. اما آیا در پیش‌بینی‌های از این بازار، چشم‌اندازی مثل بورس قابل مشاهده است؟

ـ محمدرضا اخوان، کارشناس بازار ارز: حتی در صورت حصول به توافق در مذاکرات جاری، انتظار کاهش شدید نرخ ارز در هفته‌ها و ماه‌های آتی دور از ذهن است، گرچه بازگشت ثبات به بازار و حاکم شدن آرامش نسبی در میان مدت کاملا محتمل به نظر می‌رسد.

ـ ابراهیم محمدولی، رئیس اتحادیه طلا تهران : احتمالا در هفته اول اردیبهشت قیمت طلا اندکی گران می‌شود.

ـ پیام الیاس کردی، کارشناس بازار سرمایه: با توجه به نبود نقدینگی و نبود گردش پول در بازار همین روند نزولی در بازار ادامه دارد. مگر اینکه هم اعتماد به بازار برگردد و هم نقدینگی.

ـ علی عصاری، کارشناس بازار سرمایه: ماه اردیبهشت، ماه تسویه حساب اوراق اختیار تعداد زیادی از نمادها است، که یکی از عوامل تحرک مثبت در بازار است.

ـ حمیدرضا فرهادی، کارشناس بازار سرمایه: با بازگشت به برجام، فروش نفت ما بیشتر و کسری بودجه دولت کمتر می‌شود. با تامین بودجه از طریق نفت، اوراق قرضه کمتری در بازار سهام فروخته می‌شود و احتمال افزایش نرخ سود بانکی نیز کمتر می‌شود. در نتیجه بورس می‌تواند همچنان گزینه جذابی برای سرمایه‌گذاری باشد.

ـ مریم محبی، کارشناس و تحلیلگر بازارهای مالی: اگر بیت‌کوین محدوده ۴۵ هزار واحد را از دست بدهد احتمالا تا ۳۲ هزار دلار ریزش می‌کند. در رابطه با علت ریزش بازار کریپتوکارنسی‌ها هم باید بگویم بعد از کلاهبرداری یک صرافی در ترکیه و مقاومت دولت‌های ترکیه و هند در مقابل این ارز، ایراد اصلی این بازار عدم مشروعیت است. این بازار اگر می‌خواهد رشد کند باید مشروعیت به دست آورد. فعالان این بازار نباید بیشتر از ۲۰ تا ۳۰ درصد سرمایه مازاد خود را در این بازار سرمایه‌گذای کنند و حد ضرر هم برای خود تایین کنند تا ریزش زیاد باعث نشود سرمایه خود را از دست بدهند.

ـ حسین شیبانی، کارشناس بازارهای مالی: اگر بیت‌کوین به زیر ۵۵ هزار دلار برسد پتانسیل حرکت به زیر عدد ۵۰ هزار دلار را دارد. بیت‌کوین یک محدوده حمایتی قوی بین ۴۴ تا ۴۸ هزار دلار دارد که فکر نمی‌کنم از این محدوده پایین‌تر بیاید.

ـ امیرحسین نام‌آور، کارشناس بازارهای مالی: تا زمانی که بیت‌کوین به زیر ۴۰ هزار دلار نرسد یعنی روند طولانی‌مدت این ارز صعود است.

آخرین اخبار ارزهای دیجیتال را در صفحه اختصاصی ارز دیجیتال دنبال کنید.

منبع: تجارت نیوز

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »