کارگزاران علیه اصلاح‌طلبان حامی خاتمی/ ۱۰ سؤال حزب کارگزاران از تاجزاده

ارگان رسانه‌ای حزب کارگزاران با مطرح کردن ۱۰ سوال از مصطفی تاج زاده خواسته است تا خودش را از انتخابات کنار بکشد.

پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان – وضعیت مساعد نیست، این جمله آغاز گزارش روزنامه حزب اعتماد ملی درباره اعلام نامزدی یکی از متهمان امنیتی فتنه ۸۸ در انتخابات است. روز گذشته مصطفی تاج زاده از چهره‌های تندرو جبهه اصلاحات اعلام کرده است که در حال بررسی شرایط برای اعلام نامزدی در انتخابات است.

این خبر همهمه عجیبی میان طیف‌های مختلف فکری اصلاح‌طلبان انداخته است، برخی مانند گروهک اعضای نهضت آزادی از این اتفاق اعلام رضایت کرده‌اند و آن را نشانه‌ای برای تحولات بزرگ می‌دانند و برخی از میانه روها، اقدامات تندروهای اصلاح‌طلب را مقدمه‌ای برای حمله به‌نظام خوانده‌اند.

کارگزاران علیه اصلاح‌طلبان حامی خاتمی/ ۱۰ سؤال حزب کارگزاران از تاجزاده

نیروهای رادیکال اصلاح‌طلب به دلیل نداشتن سرمایه اجتماعی نمی‌توانند فضای انتخاباتی را متشنج کنند اما آن‌ها این توانایی رادارند تا زمینه انشعابی گسترده در جبهه اصلاحات را فراهم کنند. روزنامه سازندگی متعلق به حزب کارگزاران در تیتر اول خود به بررسی حضور تاج‌زاده در انتخابات پرداخته و ۱۰ سؤال جالب‌توجه را از این فعال سیاسی پرسیده است. درون‌مایه این سؤالات بیش از آن‌که نشان‌گر ترس اصلاح‌طلبان از ماهیت افراطی رادیکال‌ها باشد، نشانه‌ای روشن بر آن است که کارگزاران جمع شدن گروه‌های افراطی زیر پرچم عضو سابق حزب منحله سازمان مجاهدین انقلاب را توطئه‌ای تشکیلاتی می‌دانند که باعث می‌شود جبهه اصلاحات از درون دچار فروپاشی شود.

این روزنامه دراین‌باره می‌نویسد:

نامزد شدن تاج‌زاده در فضای انتخابات اگرچه شگفتانه سیاسی است؛ اما نشانه‌ای از تناقض است و پرسش‌هایی ایجاد می‌کند که مصطفی تاج‌زاده باید به آن‌ها پاسخ دهد:

۱-این روزنامه در اولین سؤال می‌نویسد: آیا تاج‌زاده یک نامزد مستقل در انتخابات است، یا آنکه تحت حمایت حزب قرار دارد؟ این گزارش ادعا می‌کند دو حزب اتحاد ملت و توسعه ملی باید پاسخ دهند که تاج‌زاده نامزد آن‌ها در انتخابات است یا خیر! پیش‌ازاین زمزمه‌هایی مبنی بر اختلافات عمیق در میان اعضای جبهه اصلاحات وجود داشت تا جایی که گفته می‌شد که میان بهزاد نبوی و علوی تبار بر سر شرکت یا تحریم انتخابات درگیری لفظی روی‌داده است.

۲-این روزنامه در سؤال دوم خود می‌پرسد: آیا تاج‌زاده خبر دارد که اصلاح‌طلبان تحت عنوان «جبهه اصلاحات» عمل می‌کنند و او حاضر است به سود نامزد جبهه اصلاحات کنار برود؟ قابل‌توجه آنکه پیش‌ازاین افرادی چون پزشکیان و عارف اعلام کرده‌اند تحت هیچ شرایطی با تکرار لیدر اصلاحات کناره‌گیری نخواهند کرد و احتمالاً تاج‌زاده نیز در صورت تایید صلاحیت؛ همراه با جمعی از رادیکال‌های اصلاح‌طلب این مسیر را برود.

۳-روزنامه سازندگی در سؤال دیگری از تاج‌زاده پرسیده است: آیا او از خاتمی برای نامزد شدن در انتخابات مشورت گرفته است؟

۴-ارگان رسانه‌ای حزب کارگزاران در سؤالی قابل‌توجه از تاج‌زاده می‌پرسد: تندروهایی چون تاج‌زاده؛ حجاریان و علوی تبار با اصلاح‌طلبان کلاسیک چون نبوی و محافظه‌کارانی چون عارف اختلاف دارند بر این اساس آیا اعلام نامزدی تاج‌زاده به‌عنوان خروج این گروه از جبهه اصلاحات است؟ به نظر شاه‌بیت تمامی سؤالات مطرح‌شده از سوی حزب کارگزاران همین نقطه است، زیرا اعلام نامزدی تاج‌زاده و رد صلاحیت احتمالی او می‌تواند باعث کناره‌گیری همه اصلاح‌طلبان تندرو از جبهه اصلاحات و ایجاد مقدمات «تحریم قطعی» از سوی آن‌ها باشد.

۵-روزنامه کارگزاران سازندگی در این گزارش تاج‌زاده را متهم به عملیات تخریبی و تک‌روی کرده و اقدامات او مانند جمع‌کردن امضا (۷۷ نفر) در آبان ۹۸ را نشانه‌ای از دور شدن او از مش اصلاحات خوانده و می‌نویسد: آیا تاج‌زاده به فکر زدن یک کمون و اعلام حزبی جدید است؟

۶-حزب کارگزاران در ادامه سؤالات خود تاج‌زاده را به «پرچم‌داری در تحریم انتخابات» متهم کرده و می‌نویسد: آیا تاج‌زاده از اقدامات گذشته خود پشیمان است و دوباره به ارزش‌های حضور در انتخابات ایمان آورده است؟

۷-روزنامه سازندگی در سؤالی عجیب از تاج‌زاده می‌پرسد: با چه روشی قرار است مردم ناامید را پای صندوق رأی بیاورد؟ این سؤال عمق تحلیلی اصلاح‌طلبان از وضعیتشان در انتخابات را نشان می‌دهد، آن‌ها به‌خوبی می‌دانند که باید تاوان ۸ سال مدیریت ناکارآمد دولت روحانی را نقداً بپردازند.

۸-روزنامه سازندگی از تاج‌زاده می‌پرسد: به نظر قرار است تندروهای اصلاح‌طلب با نقد ساختارهای نظام و شعارهای افراطی وارد انتخابات شوند؛ نویسنده گزارش از تاج‌زاده پرسیده است: آیا او حاضر است موسوی‌خوئینی‌ها را نیز نقد کند؟ پیش از موسوی‌خوئینی‌ها با نوشتن دو نامه اعلام ورود مجدد به سیاست کرده بود؛ او دریکی از نامه‌های خود به سیاه نمایی و مطرح کردن ادعاهای رسانه‌های فارسی مرتبط با سرویس‌های معاند پرداخته است. به نظر سرنخ آن نامه را باید در نامزدی تاج‌زاده در انتخابات پی گیری و نقش مجمع روحانیون مبارز را از فتنه ۸۸ تا به امروز بار دیگر بازخوانی کرد.

۹-سازندگی دریکی از آخرین سؤالات خود تاج‌زاده را متهم کرده که حرف جدید برای گفتن ندارد و می‌نویسد: آقای تاج‌زاده چیز مانده که تابه‌حال نگفته باشید؟

۱۰-این روزنامه در آخرین بند سؤالات خود از تاج‌زاده می‌پرسد اصولاً کسی که اعتقاد دارد رئیس‌جمهور تدارکاتچی است و اختیار ندارد با چه هدفی قرار است وارد انتخابات شود.

این روزنامه درنهایت از این متهم امنیتی و عضو فعال فتنه ۸۸ می‌خواهد که خودش را از انتخابات کنار بکشد تا زمینه تحریم احتمالی از سوی بدنه برچیده شود.

کارگزاران علیه اصلاح‌طلبان حامی خاتمی/ ۱۰ سؤال حزب کارگزاران از تاجزاده

به صحنه آمدن یک رادیکال پیشه در انتخابات را  می توان فراتر از یک انشعاب سیاسی نیز می‌توان بررسی کرد؛ تندروها اگرچه نمی‌توانند انتخابات را دچار تشنج کنند؛ اما فضا را برای محافل خاص متصل به خاتمی ساخته‌وپرداخته خواهند کرد: در شرایطی که جبهه اصلاحات قادر نیست مانند قبل دوقطبی سازی کند؛ تاج‌زاده به صحنه آمده تا این مأموریت را اجرا کند؛ دوقطبی سازی زندگی ایدئال و شرایط موجود و نیز تمرکز روی واکسیناسیون عمومی؛ الحاق به FATF بخشی از این بازی جدید است.

مصطفی تاج زاده سال ۸۱ به همراه گروهک ملی مذهبی و پیرمردهای فرقه نهضت آزادی در انتخابات شوراها شرکت و با وجود تایید صلاحیت با پاسخ منفی مردم تهران روبرو شده است.

منبع: مشرق نیوز

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت. بیشتر بخوانید:  فیلم / تهدید غیرمستقیم هسته ای روسیه علیه آمریکا

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد. بیشتر بخوانید:  فیلم / تهدید غیرمستقیم هسته ای روسیه علیه آمریکا

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد. بیشتر بخوانید:  فیلم / تهدید غیرمستقیم هسته ای روسیه علیه آمریکا

ادامه خبر »
نشست صمیمی حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی با فرهنگیان هرمزگان با محوریت نماز و مهدویت

نشست صمیمی حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی با فرهنگیان هرمزگان با محوریت نماز و مهدویت

هرمزبان – نشست صمیمی حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی با فرهنگیان استان هرمزگان با محوریت ترویج فرهنگ نماز و مهدویت در سالن غدیر آموزش و پرورش برگزار شد. بیشتر بخوانید:  فیلم / تهدید غیرمستقیم هسته ای روسیه علیه آمریکا

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند. بیشتر بخوانید:  فیلم / تهدید غیرمستقیم هسته ای روسیه علیه آمریکا

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست. بیشتر بخوانید:  فیلم / تهدید غیرمستقیم هسته ای روسیه علیه آمریکا

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد. بیشتر بخوانید:  فیلم / تهدید غیرمستقیم هسته ای روسیه علیه آمریکا

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت. بیشتر بخوانید:  فیلم / تهدید غیرمستقیم هسته ای روسیه علیه آمریکا

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »