دشمن قسم‌خورده برای جدایی ما از دین برنامه دارد

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری فارس از بندرلنگه در حوزه غرب استان هرمزگان، شیخ محمد علی امینی شامگاه یکشنبه در جمع اقشار مختلف مردم بندرلنگه به مناسبت هفته وحدت اظهار داشت: نگذاریم سنت پیامبر اکرم(ص) در میان ما فراموش شود و نگذاریم روش پیامبر(ص)  نیز در نزد ما مغفول بماند و دیگران در اجرای رهنمودهای ایشان از ما سبقت بگیرند و ما فاصله بگیریم.

وی افزود: یکی از نشانه‌های احترام به پیامبر اکرم(ص) این است که هرگاه نام ایشان برده شد، بدون احساسات نباشیم و در قالب درود فرستادن به او احساسات خود را بروز دهیم.

مدیر مدرسه دینی اهل‌سنت سلطان‌العماء بندرلنگه اضافه کرد: ما الان در شرایطی هستیم که بازگشت به تعالی پیامبر اکرم(ص) بیش از هر زمان ضرورت دارد، چراکه اگر به گذشته خود نگاه کنیم متوجه خواهیم شد که مسلمانان در گذشته چه احساسی نسبت به هم داشتند.

امینی تصریح کرد: حضرت محمد(ص) فرستاده به‌حق خداست و پیامبر(ص) یک مجموعه به هم پیوسته همراه با اتحاد و همدلی به وجود آورده بودند و خداوند نیز آن را تأیید کرده و نمره قبولی عطا فرموده است.

روحانی برجسته اهل سنت هرمزگان گفت: امروز باید بیش از گذشته نسبت به هم مهربان، همدل و همزبان باشیم، چراکه دشمنان قسم‌خورده برای ما برنامه دارند تا ما را از دینمان باز دارند.

وی با اشاره به وضعیت برخی کشورهای اسلامی که درگیر جنگ هستند، بیان کرد: آیا شایسته است خون مسلمان توسط مسلمان دیگر ریخته شود و حرمت مسلمان توسط مسلمان دیگر مخدوش شود و به حقوق هم تعدی و تجاوز داشته باشیم و چرا باید کدورت، اختلافات و تنگ نظری روز به روز در بین امت اسلامی در حال افزایش باشد.

عضو هیئت فتوای شورای عالی مدارس اهل سنت جنوب گفت: ما می‌توانیم با الگو قرار دادن پیامبر اسلام(ص) صدای دین خود را به جهان برسانیم، چراکه رسالت حضرت محمد(ص) ایجاد الفت بین مسلمانان بود.

امینی یادآور شد: اگر ادعا داریم که جزء پیروان پیامبر اکرم(ص) هستیم و اطاعتش را واجب می‌دانیم، باید نسبت به هم مهربان باشیم؛ وحدت مخصوص یک هفته و یک ماه نیست، بلکه همیشگی است

مدیر مدرسه دینی اهل‌سنت بندرلنگه در پایان گفت: هرگاه مسلمانان وحدت داشتند، توانسته‌ایم به پیروزی دست یابیم، اما وقتی سست و متزلزل بودیم، خیلی از چیزها را از دست دادیم و در سایه وحدت، عزت و در سایه تفرقه، حقارت داریم و این نیز غیر قابل جبران است.

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »