لیورپول 0 – رئال مادرید 0؛ این بار کامبکی در کار نبود/ صعود شاگردان زیدان به نیمه نهایی

هرمزبان – رئال مادرید با دفاعی جانانه از اندوخته بازی رفت در آنفیلد لیورپول را ناکام گذاشت و راهی نیمه نهایی شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، پیروزی 3-1 رئال مادرید در بازی رفت خانگی، کار لیورپول را تمام کرده بود و شاگردان زیدان علیرغم غیبت مهره های کلیدی خط دفاعی، موفق شد با یک دفاع تیمی بی نقص که با چاشنی بی دقتی مهاجمان لیورپول هم در برخی صحنه ها همراه شد، راهی نیمه نهایی شود؛ آنها به مصاف دیگر تیم انگلیسی، یعنی چلسی خواهند رفت.
لیورپول بازی را هجومی شروع کرد و در همان دقیقه `2 داخل محوطه موقعیت خطرناکی نصیب محمد صلاح شد که با واکنش عالی کورتوا دور شد. دقیقه `11 شوت فنی و زیبای میلنر از پشت محوطه جریمه با واکنش عالی دیگری از کورتوا راهی کرنر شد. در دقیقه `19 تیر دروازه مانع از گلزنی رئال مادرید شد؛ سر توپ بنزما مقابل کاباک و پاس او که به پای مدافع ترک برخورد کرد و به تیر عمودی خورد.
دقیقه `40 یک موقعیت خوب دیگر برای لیورپول خلق شد که صلاح قدر پاس خوب مانه را ندانست و با ضربه ای بد توپ را به بالای دروازه زد. در دقیقه `42 روی آشفتگی لحظه ای دفاع رئال مادرید، آرنولد توپ را به واینالدوم رساند اما هافبک هلندی هم با ضربه ای بد این فرصت خوب را خراب کرد. نیمه اول بازی در نهایت با تساوی 0-0 دو تیم به پایان رسید.
لیورپول نیمه دوم را هم هجومی شروع کرد و در همان دقایق ابتدایی ضربه خطرناک فیرمینو با واکنش خوب کورتوا دفع شد. دقیقه `60 تیاگو آلکانتارا به جای میلنر و دیوگو ژوتا به جای کاباک وارد میدان شدند تا ترکیب قرمز ها هجومی تر شود. دقیقه `66 پاس بلند عالی والورده، با فرار تند و تیز وینیسیوس همراه شد اما خروج به موقع آلیسون ضربه مهاجم برزیلی را مهار کرد و در برگشت قبل از بنزما توپ کامل دفع شد. دقیقه `72 رئال مادریدی که تحت فشار بود، دست به دو تعویض زد و آلوارو اوردیوزولا به جای کروس و رودریگو به جای وینیسیوس وارد میدان شدند.
در دقیقه `82 سادیو مانه جای خود را به چمبرلین داد و فیرمینو هم با شکیری تعویض شد تا لیورپول آخرین تلاش های خود را به کار بگیرد. در رئال مادرید هم ایسکو جانشین آسنسیو شد. دقیقه `2+90 تیبو کورتوا باز هم با خروجی عالی و به موقع زاویه را برای صلاح بست و توپ راهی کرنر شد. در نهایت بازی بعد از 4 دقیقه وقت تلف شده، بدون گل مساوی به پایان رسید و خبری از کامبک در آنفیلد نبود؛ رکورد استثنایی تیبو کورتوا در این ورزشگاه هم ادامه پیدا کرد.
زیدان در پایان بازی در آنفیلد گفت:
می دانستیم که متحمل سختی هایی خواهیم شد و انتظار شروعی قدرتمند از سوی لیورپول را در 15 دقیقه نخست بازی داشتیم. در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان، این طبیعی است. در نهایت، با شایستگی صعود کردیم و خوشحالیم. همه ما متحد هستیم، و این تیم همیشه خود را نشان می دهد و بیشتر می خواهد. بازی را خوب کنترل کردیم، و همه برای هم خوب تلاش کردند و برای بچه ها هیجان زده ام. صعود به دور بعدی بسیار مهم بود و روحیه مضاعفی به ما می بخشد.
حقیقت این است که بازیکنان من به نهایت خستگی و توان جسمانی خود رسیده اند، اما رسیدن به مقطع پایانی فصل و زنده نگه داشتن شانس قهرمانی در چند تورنمنت چنین چیزی را هم می طلبد. در مورد انتقاد ها چیزی نخواهم گفت. ما هنوز در دو تورنمنت حضور داریم و از این بابت راضی هستم، اما هنوز چیزی نبرده ایم. باید همینطور ادامه دهیم.
باید به کاری که امشب انجام دادیم افتخار کنیم. بیشترین چیزی که به آن افتخار می کنم، شخصیت بازیکنانم است. با وجود تمام مصدومیت ها و برنامه بازی های فشرده، همگی با هم بودیم. هنوز چیزی فتح نکرده ایم، اما همچنان در دو تورنمنت شانس قهرمانی داریم. کمی استراحت خواهیم کرد چون قبل از بازی با چلسی بازی های دیگری داریم. امشب نسبت به دیدار مقابل بارسلونا، بازی را در شرایط جسمانی بهتری تمام کردیم. در بازه زمانی 7 روز سه بازی داشتیم و بازیکنان تلاش زیادی کرده اند. اما بعد از این سه بازی می توانیم احساس رضایت داشته باشیم. تلاش بسیار زیاد از سوی کل تیم را شاهد بودیم و خیلی خوشحالیم. رسیدن به اینجا راحت نبوده، اما ما هنوز زنده ایم.

منبع: خبرگزاری آریا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »