دورتموند 1 – منچسترسیتی 2؛ بازگشت گواردیولا به نیمه نهایی

هرمزبان – پپ گواردیولا بالاخره به طلسم حذف شدن های خود در مرحله یک چهارم پایان داد و به نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا رسید.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، منچسترسیتی سرانجام گام رو به جلوی مورد انتظار را برداشت و خودش را به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا رساند. سیتیزن ها با تکرار برتری 2-1 خود در دیدار رفت، در مجموع با نتیجه 4-2 دورتموند را کنار زدند و حریف پاری سن ژرمن در مرحله بعدی شدند. در مسابقه چهارشنبه شب دورتموند بازی را با احتیاط شروع کرد ولی پس از زدن گل اول توسط جود بلینگام، در آستانه صعود به دور بعدی قرار گرفت.
با این حال در ابتدای نیمه دوم یک اشتباه از امره جان کار دست تیمش داد و محرز از روی نقطه پنالتی بازی را به تساوی کشاند تا دورتموند برای صعود کردن، به زدن 2 گل دیگر احتیاج داشته باشد. بازی با همین حس و حال دنبال می شد که به دنبال یک ضربه کرنر، فودن با شوت پای چپ خود از پشت محوطه جریمه تیر خلاص را به نماینده آلمان زد و آرامش خیالی نسبی برای گواردیولا ایجاد کرد. تلاش دو تیم در ادامه گل دیگری را در بر نداشت تا سیتیزن ها صعود دلچسبی را به دور بعدی این رقابت ها تجربه کنند.
سرمربی اسپانیایی سیتیزن ها پس از بازی گفت:
بی اندازه برای این باشگاه، مدیریت، هواداران، برای همه و همه خوشحال هستم. این دومین باری است که به نیمه نهایی رسیده ایم بنابراین صحبت از دفعه اول در تاریخ باشگاه نیست ولی ما برای رسیدن به اینجا تلاش زیادی کردیم. به جز 10 دقیقه ابتدایی که حریف خوب بود، ما عالی ظاهر شدیم. واقعا بابت حضور در نیمه نهایی و از این که یکی از چهار تیم برتر اروپا هستیم خوشحالم. خوشحالم که مقابل حریفانی بزرگ و قوی قرار می گیریم و ما هم تلاش خواهیم کرد تا عملکرد خوبی داشته باشیم.  
این جام دلچسب است ولی در عین حال ناعادلانه چون اگر از آن حذف شوید، می گویند یک ناکامی رقم خورده است، یک فاجعه. این در حالی است که 11 ماه در لیگ برتر و سایر رقابت ها بازی می کنیم.  
امروز یک پنالتی به خاطر خطای هند اعلام شد که شاید در روز دیگری پنالتی گرفته نمی شد. ما مقابل تاتنهام هم مدعی خطای پنالتی بودیم ولی داور اعتقاد دیگری داشت. در این رقابت ها، همه چیز به شرایط لحظه ای بستگی دارد. اما نکته مهم این است که در نیمه دوم تیم ما با شخصیت ظاهر شد.
فیل (فودن) پس از گلزنی همه را پشت سر گذاشت و به من رسید. آن شادی برای کل باشگاه بود، همه آن هایی که تلاش زیادی انجام می دهند، برای مسیری که تا رسیدن به اینجا طی کرده ایم. چه چیزی به فیل گفتم؟ گفتم: «آفرین، شوت خوبی بود».  
دیدار برگشت دورتموند و منچسترسیتی در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا با برد 2-1 سیتیزن ها به پایان رسید تا شاگردان پپ گواردیولا در مجموع دو بازی رفت و برگشت با برتری 4-2 راهی مرحله نیمه نهایی شوند. پپ گواردیولا برای هشتمین بار به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا رسید و با رکورد ژوزه مورینیو برابری کرد. پپ برای اولین بار است که با سیتیزن ها به این مرحله می رسد. سرمربیان رکورددار حضور در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا عبارتند از:
پپ گواردیولا؛ 8 حضور در نیمه نهایی و 2 قهرمانی [قابل ارتقا در همین فصل]ژوزه مورینیو؛ 8 حضور در نیمه نهایی و 2 قهرمانی /  آخرین بار 2014
کارلو آنچلوتی؛ 7 حضور در نیمه نهایی و 3 قهرمانی / آخرین بار 2015
سر الکس فرگوسن؛ 7 حضور در نیمه نهایی و 2 قهرمانی / آخرین بار 2011

منبع: خبرگزاری آریا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »