کدام ۸ گروه یارانه رمضان را نمی‌گیرند؟ / یارانه برای چه کسانی واریز می‌شود؟

قرار است در ماه رمضان یارانه جدیدی برای مردم واریز شود. رقم این یارانه احتمالا معادل رقم یارانه نقدی ماهانه‌ باشد. اما این یارانه به حساب هشت گروه واریز نمی‌شود.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان، آنگونه که دولت اعلام کرده قرار است ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به حساب ۶۰ میلیون نفر واریز شود. که رقم یارانه هر فرد حدود ۴۲ هزار تومان است. اما آنگونه که دولت اعلام کرده یارانه رمضان تنها شامل افرادی می‌شود که همزمان دارای واحد مسکونی، شغل و خودرو نباشند.

اما چه کسانی یارانه را نمی‌گیرند؟

مشخصا افرادی که دو خانه مسکونی دارند و یا ارزش خانه آنها بیش از یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان باشد یارانه رمضان نمی‌گیرند.

کارفرمایان و افرادی که تسهیلات بانکی بالای ۳۰۰ میلیون گرفته باشند مشمول نیستند. همچنین خانوارهایی که سعه بار سفر خارجی رفته‌اند، یا درآمد ۴ تا ۸ میلیون تومانی دارند مشمول این یارانه نیستند.

این همه شروط برای واریز یارانه ۴۲ هزار تومانی با واکنش مردم مواجه شده است.

در ادامه کامنت برخی از مخاطبان تجارت‌نیوز در خصوص واریز یارانه رمضان را می‌خوانید.

این همه شرط برای ۴۲ هزار تومان!

«دو قرون میخوان بدن هی تز میدن شامل کی میشه و چه شرایطی داشته باشن جمع کنید بساطتون رو.»

«۴۲ تومن که پول دو کیلو سیب زمینیه. این همه شرط برای این؟»

«با یارانه ماه رمضان راحت می‌تونم یه تن ماهی بخرم.»

«نفری ۴۲ هزار تومن؟ واقعا مسخراست. لااقل نفری ۱۰۰ تومن میدادین یعنی از یارانه ۴۵ تومنی هم کمتره. تازه ماده تبصره هم میزارن.»

«یه نگاه به سایت دیوار بندازید ببینید اپارتمان و ساختمان زیر یک میلیارد ودویست چند تا پیدا میکنید . با این حساب این یارانه به هیچ کسی که خونه داره نمیرسه. پس این ۶۰ میلیون نفر چه کسانی هستند؟»

«کسانی که تو اسمشون الف دارند، کسانی که نون تافتون خوردن تو عمرشون کسانی که راه میرن و… هم شامل نمیشن خدا وکیلی بیاید نفری ۵۰ بدیم دولت دست از سر ما برداره.»

«یک جور میگن شامل این افراد نمیشه انگار چهل وپنج تومان چی میشه خجالتم نمیکشن یک جور میگن انگار میلیونی میدن مسخره خودتون هستین نه مردم»

به جای یارانه تورم را کنترل کنید

«دولت به جای این همه شرط و شروط برای ۴۰ هزار تومن تورم رو کنترل کنه. یارانه هم نده.»

«یارانه رمضان و معیشتی و … پیشکش. یه کاری کنید جنس دو روز تکون نخوره!»

«این همه شرط و شروط نمیخواد. بگید به کسی نمیدیم و تمام. قراره به همه اونهایی که یارانه معیشتی میدادن بدید خب با این شرایط نمیشه که؟»

«یه کم شرایط زیاد نیست؟ واقعا ۶۰ میلیون نمیشه ها!»

«یارانه من سه ساله قطع شده. هی درخواست میدم درست نمیشه. شما که بانک اطلاعاتتون اینقدر دقیقه خدایی نگاه کنید و یارانه منو درست کنید.»

«اول میگید یارانه رمضان برای ۶۰ میلیون نفره. پس این همه اما و اگر چیه؟»

یارانه جدید کی واریز می‌شود؟

منبع: تجارت نیوز

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »