فعالیت بزرگترین مرکز تولید پارچه چادر مشکی در شهرکرد

خبرگزاری مهر، گروه استان ها- سید محمدرضا موسوی: استان چهارمحال وبختیاری یکی از استان های جنوب غربی کشور است که در همسایگی دو استان بزرگ و صنعتی اصفهان و خوزستان قرار گرفته است.

سرمایه گذاری در این استان طی یک دهه گذشته در حوزه صنعت افزایش یافته است و کارخانه های بزرگ صنعتی از جمله فولاد، تولید لوازم خانگی، میلگرد، ورق های فولادی و…  در این استان راه اندازی شده است.

بزرگترین کارخانه تولید پارچه چادر مشکی کشور نیز یکی از واحدهای صنعتی مهم در این استان است که فعالیت خود را آغاز کرده است.

این واحد بزرگ صنعتی در استان چهارمحال و بختیاری بیش از ۱۰ درصد نیاز کشور را تامین می کند.

این کارخانه چندی پیش با حضور  معاون اول رئیس جمهور افتتاح و به صورت رسمی فعالیت خود را آغاز کرد. راه اندازی این واحد صنعتی موجب اشتغال مستقیم بیش از ۲۰۰ نفر در این استان شده است.

فعالیت این کارخانه تولیدی موجب کاهش واردات پارچه چادر مشکی و تحقق اقتصاد مقاومتی در این حوزه شده است.

میرمحمدتقی دانایی‌هشیاری مدیر عامل کارخانه تولید پارچه چادرمشکی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این کارخانه ظرفیت تولید سالانه ۱۰ میلیون مترمربع پارچه چادر مشکی را دارد.

وی عنوان کرد: با این مقدار تولید، این کارخانه توانایی تأمین بیش از ۱۰ درصد نیاز کشور را دارد.

بیش از ۱۱ نوع پارچه برای تهیه روسری، شال وفاستونی و ۱۸ نمونه چادر مشکی در این کارخانه تولید می‌شودوی با اشاره به اینکه راه اندازی این کارخانه در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی بوده است، عنوان کرد: این کارخانه به تجهیزات پیشرفته روز جهان مجهز شده است.

مدیر عامل کارخانه تولید پارچه چادرمشکی گفت: ۳۴ هزار دوک در خطوط تولید این کارخانه وجود دارد.

وی تاکید کرد: بیش از ۱۱ نوع پارچه برای تهیه روسری، شال و فاستونی و ۱۸ نمونه چادر مشکی در این کارخانه تولید می‌شود.

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری نیز به خبرنگار مهر گفت: کارخانه تولید چادر مشکی با یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال و ۲۰ میلیون یورو سرمایه گذاری بهره برداری شده است.

نعیم امامی عنوان کرد: اجرای این طرح از سال ۹۳ در زمینی به مساحت ۳۰۰ هزار متر مربع آغاز شد و امسال فعالیت خود را آغاز کرد.

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری بیان کرد: هم اکنون این کارخانه با ۳۰ درصد ظرفیت اصلی خود فعالیت می کند و در سال آینده ظرفیت تولید آن به ۱۰۰ درصد می رسد.

وی تاکید کرد: این کارخانه یکی از بزرگترین واحدهای صنعتی استان چهارمحال و بختیاری به شمار می رود که نقش مهمی در ایجاد اشتغال در سطح استان خواهد داشت.

توسعه این کارخانه از اهداف اصلی است

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری بیان کرد: توسعه این کارخانه در آینده از اهداف اصلی است که می تواند این استان را به یکی از قطب های اصلی تولید پارچه چادر مشکی و نساجی تبدیل کند.

استاندار چهارمحال و بختیاری نیز در این خصوص اظهار داشت: راه اندازی این کارخانه نقش مهمی در تحقق اقتصاد مقاومتی در این استان داشته است.

قاسم سلیمانی دشتکی بیان کرد: کارخانه تولید پارچه چادر مشکی در این استان جزو سه طرح بزرگ صنعتی است که امسال در این استان افتتاح شده است.

وی بیان کرد: راه اندازی این واحد تولیدی زمینه را برای توسعه صنعت نساجی در این استان فراهم کرده است.

طرح توسعه تولید مواد اولیه در جوار کارخانه تولید پارچه چادر مشکی اجرایی می شود

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: هم اکنون مواد اولیه این کارخانه از خارج از کشور وارد می شود و سال آینده با توسعه و راه اندازی واحد تولید مواد اولیه، اشتغال در این کارخانه افزایش می یابد.

وی بیان کرد: چهارمحال و بختیاری در مسیر توسعه قرار گرفته و هم اکنون واحدهای صنعتی بزرگی در این استان کلید خورده که آینده بسیار خوبی در انتظار استان است.

با راه اندازی این کارخانه تولیدی یک گام تا خودکفایی در تولید پارچه چادر مشکی در کشور برداشته شده و باید تلاش کرد ظرفیت های تولید در این بخش افزایش یابد تا نیازی به واردات پارچه چادر مشکی نباشد.

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »