یوونتوس و دیبالا در پایان راه؛ بیانکونری نمی خواهد ستاره آرژانتینی را به صورت بازیکن آزاد از دست بدهد

هرمزبان – داستان پائولو دیبالا در یوونتوس ممکن است پس از شش سال به پایان برسد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، پائولو دیبالا، مهاجم 27 ساله یوونتوس یکی از بدترین فصول فوتبالی اش را سپری کرد و به خاطر مصدومیت ها، علنا نتوانست در این فصل تاثیر خاصی در یوونتوس داشته باشد و این مسئله ممکن است آینده او را تحت تاثیر قرار دهد. فابریتزیو رومانو، خبرنگار مشهور حوزه نقل و انتقالات در پادکست امروز خود، به صحبت درباره شرایط پائولو دیبالا پرداخت.
به نقل از فابریتزیو رومانو، قرارداد پائولو دیبالا در ژوئن 2022 با یوونتوس به پایان می رسد و هیچ تغییری در راستای مذاکرات تمدید قرارداد او و یوونتوس حاصل نشده است. با توجه به عدم پیشرفت در مذاکرات تمدید قرارداد دیبالا و یوونتوس، این مهاجم آرژانتینی ممکن است در تابستان از یووه جدا شود. علاوه بر مصدومیت ها که فصل دیبالا را تحت تاثیر قرار داد، مسئله انضباطی اخیر و نقض قوانین قرنطینه در کنار مشکلات تمدید قرارداد، باعث شده دیبالا به درهای خروجی یوونتوس نزدیک شود. یوونتوس نسبت به رعایت قوانین، باشگاهی سخت گیر است و با توجه به قرنطینه سراسری در ایتالیا، شرکت کردن پائولو دیبالا در مهمانی به عنوان کاپیتان سوم باشگاه برای آن ها غیرقابل قبول بوده است. هنوز تیمی نسبت به جذب دیبالا ابراز علاقه نکرده است.  یوونتوس ممکن است از او در یک معاوضه استفاده کند. قرارداد دیبالا حدود یک سال دیگر تمام می شود و یوونتوس در تابستان برای جلوگیری از خروج آزاد او به دنبال راه حل خواهد بود.
آندره آ پیرلو می داند که از این به بعد باید فقط پیروز شود و بازی سختی مقابل ناپولی پیش روی او است. در دیدار معوقه هفته سوم سری آ ایتالیا، تیم های یوونتوس و ناپولی چهارشنبه شب از ساعت 21:15 به وقت تهران در استادیوم آلیانز به مصاف یکدیگر خواهند رفت. این دیدار در حالی قرار است برگزار شود که یوونتوس سه بازیکن مبتلا به کرونا دارد و شایعاتی در خصوص لغو این دیدار مطرح شده است. به گزارش وب سایت یوونتوس، آندره آ پیرلو، سرمربی یوونتوس در کنفرانس خبری پیش از این دیدار به صحبت پرداخت:
برای جایگاه مان در جدول، بازی فردا مهم است. ناپولی نتایج خوبی طی هفته های اخیر گرفته و می خواهد روندش را ادامه دهد. ما هم می خواهیم برنده شویم و تمام تلاش مان را می کنیم تا بتوانیم این هدف را کسب کنیم. بازی فردا مهم است اما تعیین کننده نیست. هر دو تیم، اهداف و انگیزه های مشابهی برای دستیابی دارند. فشار وجود دارد اما طبیعی است و به این فشار عادت داریم. می دانیم که باید مراقب تیم هایی که پشت سر ما هستند، باشیم.  ما تیم را حول محور بازی تیم حریف نمی چینیم. گاهی اوقات این اتفاق می افتد اما اکنون مهم است که ایده های واضحی داشته باشیم و با شیوه ای بازی کنیم که بازیکنان، توانایی شان را به نمایش بگذارند. رویکرد ما در بازی قبل خوب بود اما متاسفانه انرژی مان خالی شد و به همین خاطر مجبور شدیم نوع دیگری از بازی را به نمایش بگذاریم.
شزنی فردا از ابتدا بازی می کند. او می خواهد خودش را اثبات کند و فردا می تواند ارزش هایش را نشان دهد. کوادرادو می تواند در پست های مختلفی بازی کند اما فردا وضعیت او را بررسی خواهیم کرد.پائولو دیبالا وضعیت خوبی دارد. او بدون درد می تواند به توپ ضربه بزند و در دسترس است. امیدواریم او برای بازی فردا آماده باشد. دیروز با کولوسفسکی صحبت کردم و به او اطمینان دادم. او باید آرام باشد چون همیشه ممکن است اشتباه رخ دهد. کولوسفسکی فقط بیست ساله است و همه به او اعتماد دارند.
ملاقات آنیلی و الگری؟ آن ها دوست هستند و دوستی ها فراتر از زمین فوتبال است. این طبیعی است. اگر من هم روزی با مالدینی شام بخورم، یعنی قرار است سرمربی میلان شوم؟ در دنیای ورزش، دوستی ها همواره وجود دارد. باشگاه به من اعتماد دارد. طبیعی است که نتایج تاثیرگذار اند و من مسئول آن ها هستم. باید خوب کار کنیم تا بازی ها را ببریم. اعتماد بازیکنان را حس می کنم. همیشه با آن ها در تماس هستم. دوست دارم قبل و بعد از تمرین با آن ها صحبت کنم. بازیکنان در کاری که با یکدیگر انجام می دهیم، اعتماد به نفس زیادی به من می دهند. فشردگی بازی ها و تعداد زیاد مصدوم ها به ما کمکی نکرد و بازیکنان نتوانستند استمرار داشته باشند. ابتلای سه بازیکن ما به کرونا؟ مثل همیشه به پروتکل ها احترام می گذاریم و در بازی حاضر می شویم.

منبع: خبرگزاری آریا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »