هدف‌گذاری ۲۰ پروژه سرمایه‌گذاری برای سال ۱۴۰۰/ دفاتر تهران دلایل اصلی عقب‌ماندگی منطقه ویژه بود

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی انرژی‌بر پارسیان با اشاره به چشم‌انداز منطقه برای سال جاری، اظهار کرد: برای سال ۱۴۰۰، ۲۰ پروژه سرمایه‌گذاری را هدف‌گذاری کرده‌ایم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان از‌ پارسیان، سید علی‌اصغر علامه، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی پارسیان عصر امروز در نشست خبری با حضور خبرنگاران و اصحاب رسانه، گفت: خبرنگاران چشمان بیدار جامعه هستند و اگر به خبرنگاران اهمیت دهیم دو اتفاق رخ خواهد داد که تضمین سلامت کار و اینکه اگر مدیری خودش را ملزم به پاسخگویی کند و عملکرد تشریح نماید می‌تواند باعث رونق کار شود، از جمله آنهاست.

وی با اشاره به انتخاب شعار سال از سوی مقام معظم رهبری، تاکید کرد: تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها، شعار سنگینی است، سال ۱۴۰۰ باید تکلیف مشخص شود که در راستای کدام قسمت از شعار سال هستیم.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی انرژی‌بر پارسیان با توصیه به خبرنگاران مبنی بر اینکه منصفانه نقد کنند و قلم بزنند، تاکید کرد: برخی افراد خود را خبرنگار می‌دانند و چنان سطح خود را پایین آورده‌اند و فعالیت‌هایی انجام می‌دهند که مشکوک است، این رفتارها رفتارهایی نیست که دلشان برای منطقه سوخته باشد، چون اگر‌ اینگونه بود در دوره‌هایی که هیج فعالیتی انجام نمی‌شد هم نقد می‌کردند و باید بدانند که اینگونه حرکت‌ها، جزء شعار نیست و مانع ایجاد می‌کند.

علامه با اشاره به شرایط و اهداف ایجاد منطقه ویژه پارسیان، اظهار ‌داشت: منطقه ویژه اقتصادی انرژی‌بر با این هدف که صنایع استقرار پیدا کند، ایجاد شده که در حوزه‌های نفت، گاز، فولاد، آلومینیوم و… فعالیت خواهد کرد و وظیفه ما در مرحله نخست تولید و بعد از آن صادرات می‌باشد.

وی به چشم‌انداز منطقه ویژه اقتصادی انرژی‌بر پارسیان، در سال ۱۴۰۰ اشاره و تصریح کرد: برای سال جاری ۲۰ پروژه سرمایه‌گذاری را هدف‌گذاری کرده‌ایم، حدود ۲۵ پروژه زیرساختی نیز با اعتبار ۱۶۰۰ میلیارد تومان که دولت نیز وعده تحقق ۶۰۰ میلیارد تومان آن را در سال جاری داده در دستور کار است.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی انرژی‌بر پارسیان، با تاکید بر اینکه دفتر تهران این منطقه تعطیل شده است، عنوان داشت: دفتر تهران منطقه ویژه تعطیل شده است و معاونان و مدیران نیز در سایت مستقر هستند و برخی از آنهایی که نتوانستند از تهران دل بکنند نیز عذر آنها را خواسته‌ایم و یکی از دلایل عقب‌ماندگی منطقه ویژه پارسیان دفاتر تهران بود.

سید علی‌اصغر علامه افزود: همه تمرکز روی پارسیان است و قرار نیست که یک مدیرمان در کیش باشد یکی بندرعباس و دیگری در تهران، اکنون در مسیر توسعه هستیم و هرکسی در این روند خللی ایجاد کند با آن برخورد می‌کنیم.

وی با بیان اینکه ۹۰ الی ۹۵ درصد نیروهای منطقه ویژه، بومی هستند، گفت: منطقه ویژه پارسیان ۱۰ سال عقب است و کارهای عقب‌افتاده زیادی داریم و باید نیروهای جهادی، دلسوز و خوش‌ذوق پای‌کار باشند تا بتوانیم این عقب‌افتادگی را جبران کنیم.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی انرژی‌بر پارسیان، در سؤوالی مبنی بر اینکه چقدر به مقوله فضای سبز و درختکاری اهمیت می‌دهید، افزود: در بودجه سال ۹۹ کاشت یک درخت هم پیش‌بینی َنشده بود، اما در بودجه ۱۴۰۰ هم شرکت و هم طرح ۲۰ میلیارد تومان فضای سبز پیش‌بینی شده که حدود ۱۵ هکتار می‌شود، اگر در کنار صنایع، محیط زیست را نتوانیم پیگیری کنیم که دچار ضعف خواهیم شد.

علامه به مسائل فرهنگی و اجتماعی نیز اشاره و بیان کرد: زمانی می‌توانیم به‌طور کامل به این حوزه‌ها ورود کنیم که در مقوله‌های زیرساخت، تولید و صادرات کار کرده باشیم، همگان کمک کنند تا پیشرفت و رونق منطقه را ببینیم، قطعا وظیفه ماست که فعالیت فرهنگی، اجتماعی و ورزشی داشته باشیم.

وی به دو تقاضا از رئیس جمهور اشاره و اظهار ‌داشت: تخصیص میعانات گازی و ایجاد کارخانه فناوری در پارسیان و همچنین سعی داریم یک هنرستان ویژه را نیز‌ در شهرستان پارسیان راه‌اندازی‌ کنیم.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی انرژی‌بر پارسیان در پاسخ به این سؤوال که آیا تحریم‌ها در مسیر رونق منطقه ویژه خللی ایجاد کرده‌اند یا خیر، گفت: قطعا اگر تحریم‌ها برداشته شود بر پیشرفت این منطقه تاثیرگذار خواهد بود ولی در صورت پایدار بودن این تحریم‌ها، کارکنان و عوامل این منطقه با اراده خود و مصمم در پی رونق‌ منطقه ویژه هستند.

انتهای پیام/3264

منبع: فارس

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت. بیشتر بخوانید:  شارژ کپسول آتش نشانی در شرق تهران hsefars.ir

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد. بیشتر بخوانید:  شارژ کپسول آتش نشانی در شرق تهران hsefars.ir

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد. بیشتر بخوانید:  شارژ کپسول آتش نشانی در شرق تهران hsefars.ir

ادامه خبر »
نشست صمیمی حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی با فرهنگیان هرمزگان با محوریت نماز و مهدویت

نشست صمیمی حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی با فرهنگیان هرمزگان با محوریت نماز و مهدویت

هرمزبان – نشست صمیمی حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی با فرهنگیان استان هرمزگان با محوریت ترویج فرهنگ نماز و مهدویت در سالن غدیر آموزش و پرورش برگزار شد. بیشتر بخوانید:  شارژ کپسول آتش نشانی در شرق تهران hsefars.ir

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند. بیشتر بخوانید:  شارژ کپسول آتش نشانی در شرق تهران hsefars.ir

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست. بیشتر بخوانید:  شارژ کپسول آتش نشانی در شرق تهران hsefars.ir

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد. بیشتر بخوانید:  شارژ کپسول آتش نشانی در شرق تهران hsefars.ir

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت. بیشتر بخوانید:  شارژ کپسول آتش نشانی در شرق تهران hsefars.ir

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »