تبلیغات اسلامی ترفندهای تبلیغی علیه اسلام را شناسایی و خنثی می‌کند

حجت‌الاسلام علی اکبر انصاری‌راد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بندرعباس با اعلام این مطلب اظهار داشت: سازمان تبلیغات اسلامی وظیفه نشر معارف اسلامی و فرهنگ اهل‌‎بیت(ع) را بر عهده دارد و در این راستا از اول انقلاب تاکنون خدمات بسیار ارزشمندی در کل جامعه و عرصه بین‌المللی عرضه شده است.

وی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی نقش تاثیرگذاری در صحنه‌های بین‌المللی از لحاظ فرهنگی دارد یادآور شد: امروز برنامه‌های گسترده فرهنگی از سوی سازمان تبلیغات اسلامی در کل کشور اجرا می‌شود.

سرپرست تبلیغات اسلامی هرمزگان اعزام مبلغ به دورافتاده‌ترین نقاط کشور، برگزاری گفتمان‌های مختلف دینی، حمایت و ساماندهی تشکل‌های دینی و نظارت بر آنها، حمایت از اقشار تاثیرگذار فرهنگی و دینی، چاپ و تولید کتاب و نرم افزار، حضور قدرتمند در فضای مجازی، توسعه شبکه تبلیغی، حمایت و ساماندهی مؤسسات قرآنی مردمی، حمایت از کانون‌های فرهنگی و دینی از اهم وظایف این نهاد برشمرد.

انصاری‌راد همچنین گفت: اجرای برنامه‌های فرهنگی و دینی در مناسبت‌های مذهبی، برگزاری نمایشگاه‌های مختلف فرهنگی و دینی، همکاری با سایر دستگاه‌ها در گسترش فرهنگ دینی، پاسخ به شبهات، اعزام ائمه جماعات به مساجد و دستگاه‌ها، توزیع محصولات فرهنگی و دینی، تولید نشریات، برگزاری کلاس‌های اوقات فراغت و ده‌ها برنامه دیگر از جمله وظایف سازمان تبلیغات اسلامی است.

وی تصریح‌کرد: باید با تلاش‌های گسترده فرهنگی بتوانیم تغییرات اساسی در رفتار مردم به‌وجود آورده و فرهنگ غنی اسلامی را در جامعه بیش از پیش تثبیت ببخشیم.

سرپرست تبلیغات اسلامی هرمزگان یادآور شد: امروز هجمه‌های زیادی از سوی رسانه امپراطوری غرب علیه کشورهای اسلامی و به خصوص نظام جمهوری اسلامی صورت می‌گیرد و دشمن درصدد از بین بردن ارزش‌های ناب اسلامی است.

انصاری‌راد در ادامه تحقیق و بررسی تاثیر سوء تهاجم دشمنان و شناسایی و تحلیل ترفندهای تبلیغی علیه اسلام، انجام مطالعات راهبردی در زمینه نیازهای اقشار مختلف جامعه، حمایت از اقشار تاثیرگذار از جمله دانشگاهیان، هنرمندان، نظارت بر نشر قرآن کریم را نیز از دیگر برنامه‌ها و وظایف سازمان تبلیغات اسلامی برشمرد.

وی اضافه‌کرد: مبلغان سازمان تبلیغات اسلامی علاوه بر روش تبلیغی سنتی به سلاح روز نیز مجهز هستند و هنوز هم منبر جایگاه بسیار رفیعی در تبلیغ چهره به چهره و تبلیغ دین دارد.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »