بازاریان میناب: اجرای غیراصولی پیاده‌روسازی شهرداری در بازار کسبه را گرفتار کرده/رییسی: پروژه کارشناسی نیست و از استانداری پیگیریم

تجمع دیروز بازاریان میناب که در اعتراض به عملکرد شهرداری این شهر بدلیل مسدود کردن ورودی‌های بازار این شهر و گرفتار شدن بازاریان در طرح پیاده‌روسازی معبر اصلی ورودی این بازار صورت گرفت با حضور فرماندار و نماینده شرق هرمزگان مورد پیگیری قرار گرفت.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان از میناب، حدود 100 نفر از بازاریان میناب روز گذشته به منظور رسیدگی به وضعیت مسدود شدن ورودی‌های بازار این شهر و بروز گرفتاری برای تردد بار و اجناس خود به درون بازار و همین طور اجرای طرحی که عملا تردد مردم با خودرو را به بازار محدود کرده، در پیاده‌روی جدید ساخته شده در این معبر از سوی شهرداری میناب تجمع کردند.

اصناف و بازاریان به علت اجرای طرح پیاده رو و مسدود بودن کوچه‌ها و راههای بازار در این خیابان قدیمی از سوی شهرداری میناب معترضند.

نعمت الله حقیقی رییس اتاق اصناف میناب در این باره گفت: باتوجه به اینکه 800 واحدصنفی از این طرح متضرر شده‌اند و تعدادی از این واحدها درحال تعطیلی و یا نقل مکان ناشی از کسادی بازار هستند، انتظار تدبیر مسؤولان را داریم.

 

وی افزود: شهرداری از سال 98 با توجه به مصوبه فرمانداری طرحی را به اجرا درآورد که در نحوه اجرا و شکل آن از سوی اصناف مقاومت‌های زیادی بوجود آمد و اصناف و بازاریان از شکل اجرای این طرح بشدت ناراضی بودند و متأسفانه با مسدود شدن بسیاری از کوچه‌های منتهی به بازار، عملا هیچ خودرویی قادر به تردد در این بازار نیست و بشدت اقتصاد کسبه را به چالش کشیده است و کسبه درآمد خودشان را از دست داده‌‌اند.

حقیقی، بی‌توجهی به خواسته اصناف را ناشایست دانست و گفت: اجرای این طرح از سوی شهرداری سبب بروز گرفتاری برای مردم محلات مجاور بازار هم شده و اگر خدای ناکرده آتش‌سوزی در این بازار رخ دهد، معبری برای ورود به این بازار هم وجود ندارد و طرحی که شهرداری اجرا کرده، غیرکارشناسی و غیراصولی بوده است.

حسین رییسی نماینده شرق هرمزگان نیز در این جمع به بازاریان قول داد تا با هماهنگی با «مدرس معاون عمرانی استاندار» و حضور در پیاده‌رو ساخته شده توسط شهرداری، فکری اساسی برای این طرح شود.

 

وی با بیان این که فلسفه مناسبی پشت اجرای این طرح نبوده و حتی خروجی مناسبی برای سیلاب که هرساله نیز مشکلاتی را برای بازار بوجود می‌آورد نیز دیده نشده است و این اشکالات باید بررسی شود و در این زمینه بزودی به همراه جمعی از اصناف و بازاریان میناب با استاندار هرمزگان نیز دیدار خواهیم کرد تا بتوانیم فکری به حال این وضعیت کنیم.

به گزارش فارس، کسبه معترض می‌گویند شهرداری میناب این پروژه را بصورت ناتمام و ناقص ساعت 6 صبح افتتاح کرده که حتی بازاریان و اصناف در محل حضور نیز نداشته باشند که بخواهند جوابگوی اعتراض آنان باشند.

انتهای پیام/ 88055

 

منبع: فارس

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »

تخصیص بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به منظور توسعه استان هرمزگان

هرمزبان – مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان اعلام کرد که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال از عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و امور عشایر استان واریز شده است.

ادامه خبر »

آماده‌سازی سیستم آبرسانی برای ۲ شهر و ۳۸ روستای غرب هرمزگان به پایان رسید

هرمزبان –

پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مرحله نهایی اجرا رسیده و به زودی افتتاح رسمی خواهد شد.

ادامه خبر »

پرداخت ۲۴ میلیارد تومان غرامت به خودروهای خسارت‌دیده در هرمزگان ناشی از جنگ

هرمزبان – مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اعلام کرد که بررسی ۱۳۵ پرونده خسارت ناشی از جنگ اخیر به خودروها در استان به پایان رسیده است. وی افزود که مالکان این خودروها مبلغ ۲۴ میلیارد تومان غرامت دریافت کرده‌اند.

ادامه خبر »