کرونا تهران را نارنجی کرد/افزایش مراجعان سرپایی کرونایی به مراکز درمانی

رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران از نارنجی شدن وضعیت کرونایی تهران خبر داد و گفت: زنگ خطر افزایش بار بیماری کرونا در تهران به صدا درآمده است.

به گزارش گروه سلامت پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، علیرضا زالی،رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به اینکه زنگ خطر افزایش بار بیماری کرونا در تهران به صدا درآمده، اظهار کرد: وضعیت افزایش شیوع بیماری امروز تهران با توجه به افزایش ترددها، تراکم جمعیت  و کاهش رعایت شیوه نامه های بهداشتی قابل پیش بینی بود.
 
 وی با اشاره به روند رو به افزایش مراجعان سرپایی در کلانشهر تهران افزود: معمولا فراز و فرود و افزایش بار بیماری به عنوان اولین شاخص هشدار پیشروی کرونا در تهران بیش از پیش پدیدار می‌شود. 
 
 رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران گفت: با افزایش تست‌های pcr  مثبت طبیعتا باید منتظر بالارفتن میزان بستری و در ادامه افزایش حجم بیماران در بخش های مراقبت ویژه باشیم.
 
وی تاکید کرد: روندی افزایش بیماری کووید که امروز در تهران شاهد آن هستیم از نظر زمان مربوط به هفته های آخر اسفندماه است.
 
زالی با بیان اینکه روند بار بیماری کرونا رو به افزایش است، گفت: این درحالیست که هنوز آثار سفرهای نوروزی به لحاظ شیوع اپیدمی در تهران نمایان نشده است.
 
رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران ادامه داد: با توجه به ماهیت بیماری کرونا تاثیرات مسافرت‌های درون شهری و برون شهری عید نوروز در هفته دوم تعطیلات مشخص خواهد شد.
 
به گفته  زالی یکی از اصلی ترین‌ دلایل تغییر رنگ اپیدمی در‌ تهران از زرد به نارنجی، ویروس جهش یافته انگلیسی کووید 19 است.
 
وی سرعت سرایت پذیری و چرخش گونه‌های جهش یافته کرونا  را یادآور شد و ‌افزود: شرایط کنونی تهران به دلیل ویروس جهش یافته کرونا نارنجی  اعلام شده و این درحالیست که بسیاری از مراکز  اداری و تجاری  تعطیلات نوروزی به سر می برند. 
 
رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به اینکه تعداد مراجعان بستری و سرپایی با علائم ابتلا به کرونا عدد قابل توجهی را به خود اختصاص داده، خاطرنشان کرد: دو هزارو ۷۲۸ بیمار درتهران‌ با تشخیص کرونا بستری شده اند که متاسفانه از این تعداد حدود ۹۰۰ نفر در بخش های مراقبت های ویژه تحت درمان هستند.
 
 زالی با بیان این که ۳۲ درصد مبتلایانی که با علائم کرونا تحت درمان هستند در بخش های مراقبت های ویژه تحت درمان هستند خاطرنشان کرد: این موضوع که از هرسه بیمار مبتلا به کووید یک نفر با علائم حاد به  بخش مراقبت ویژه منتقل می شود بسیار نگران کننده است. 
 
 رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با بیان اینکه تعداد مراجعان سرپایی با علائم مشکوک به کرونا رشد قابل توجهی در تهران را نشان می‌دهد افزود: ۵۱۸ مورد بستری کرونایی در ۲۴ ساعتی که گذشت در تهران گزارش شده که متاسفانه از این تعداد ۱۲۵ مورد در بخش های مراقبت های ویژه مستقیما بستری شده اند، مفهوم این آمار این است که ۲۵ درصد از مراجعان با شرایط سخت بیماری کرونا دست و پنجه نرم می کنند.
 
زالی یادآور شد: بر اساس شاخص‌ها تهران در شرایط نارنجی کرونایی بسر می‌برد و در شهرستان‌های ری و شمیرانات هم شرایط به همین گونه است.
 
وی گفت: بعضی شهرستان‌های اطراف تهران نیز از آبی به زرد تغییر رنگ داده‌اند، که این موضوع بسیار نگران کننده است.
 
رئیس ستاد مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران با بیان اینکه شرایط نارنجی محدودیت‌ها و شرایط خطرناک تری را ایجاد می‌کند، خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد شکل گیری خوشه‌های جدید بیماری که مهم‌ترین ره آورد ازدحام‌ها و ترددهای هفته‌های واپسین اسفند ماه است یکی از مهم‌ترین دلایل افزایش بار پاندمی کروناست. 

زالی ادامه داد: کماکان میزان فاصله بین بستری شدگان و ترخیص شدگان عدد قابل توجهی است و این موضوع خبر از افزایش بار بیماری می‌دهد. 
 
انتهای پیام/
 

منبع: فارس

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

کیش آماده ارائه خدمات به عزاداران در ماه‌های محرم و صفر

هرمزبان –

مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات عمرانی و خدماتی در مساجد، حسینیه‌ها و فضاهای عمومی جزیره کیش خبر داد. این اقدامات به منظور فراهم کردن بستر مناسب برای برگزاری آیین‌های عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) انجام شده است.

ادامه خبر »

عدم وجود قاچاق بنزین در بندرعباس؛ عذرخواهی به خاطر صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان از مردم به خاطر صف‌های ایجاد شده در جایگاه‌های عرضه سوخت عذرخواهی کرد. وی افزود که بررسی‌های کارشناسی در بندرعباس نشان می‌دهد که قاچاق بنزین در این شهر وجود ندارد.

ادامه خبر »

اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به هرمزگان به منظور برگزاری مراسم محرم

هرمزبان –
حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی کاظمی از اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به استان هرمزگان برای برگزاری مراسم سوگواری ماه محرم خبر داد. وی افزود که در دهه اول محرم، بیش از یک‌هزار و ۲۳۰ هیئت مذهبی و موکب در این استان فعال خواهند بود.

ادامه خبر »

مهار سریع آتش‌سوزی در بیمارستان حاجی‌آباد؛ بیماران در امنیت کامل قرار دارند

هرمزبان – حریق صبح امروز در بیمارستان فاطمه‌الزهرا(س) شهرستان حاجی‌آباد به سرعت توسط نیروهای آتش‌نشانی و کادر درمان کنترل شد. این حادثه بدون ایجاد تلفات جانی یا مصدومیت به پایان رسید.

ادامه خبر »

هشدار درباره وضعیت یادگار قاجاری هرمزگان؛ بخشی از قلعه کردر در میناب فروریخت

هرمزبان –

در پی وعده تعیین حریم و آغاز مرمت قلعه تاریخی کردر در میناب، ریزش بخشی از این سازه نگرانی‌هایی را به همراه داشته است. این وضعیت، امیدها برای حفظ این بنای تاریخی را تحت تأثیر قرار داده است.

ادامه خبر »

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه در برنطین

هرمزبان –

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه(س) در بخش برنطین برگزار شد. این کاروان به منظور زیارت و تقویت روحیه معنوی شرکت‌کنندگان تشکیل شده است. حضور در این سفر معنوی فرصتی برای ارتباط نزدیک‌تر با فرهنگ و معارف اسلامی فراهم می‌آورد.

ادامه خبر »

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »