علم و صنعت نیاز اصلی نظام پویای اقتصادی کشور است

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبر گزاری برنا در هرمزگان، دکتر سید محمود آقا میری روز چهارشنبه در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری مرکز زیست فناوری خلیج فارس با دانشگاه هرمزگان برای ایجاد مرکز رشد زیست فناوری دریایی در قشم، گفت: ارتباط تنگاتنگ علم و صنعت از مهمترین مولفه های دستیابی به یک نظام پویای اقتصادی است.

وی ادامه داد: دولت با ایجاد زیرساخت های مناسب می تواند به پویایی و خلق ثروت بنگاه های دانش بنیان کمک کند و ایجاد مرکز رشد زیست فناوری دریایی در قشم هم بخشی از اقدام دولت در این منطقه است.

رئیس مرکز پارک زیست فناوری خلیج فارس افزود: دولت تدبیر و امید سرمایه گذاری کلانی را برای کسب اقتصاد پویا در کشور آغاز کرده است و امروز در منطقه آزاد قشم نیز شاهد حمایت همه جانبه از شرکت های دانش بینان در قالب مراکز رشد هستیم.

وی اظهار امیدواری کرد: مرکز رشد زیست فناوری دریایی واحد بین الملل دانشگاه هرمزگان در قشم منشاء تحولات عظیم در راستای سیاست های کلان نظام و رهنمودهای مقام معظم رهبری باشد.

رئیس دانشگاه هرمزگان هم در این مراسم طی سخنانی گفت: مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم نگاه ویژه ای به مباحث علمی، پژوهشی و دانشگاهی دارد و ایجاد مرکز رشد زیست فناوری دریایی واحد بین الملل دانشگاه هرمزگان نیز با حمایت این سازمان ایجاد شده است.

علی اکبر شیخی فینی ادامه داد: مرکز رشد زیست فناوری دریایی خلیج فارس با پیروی از فرامین رهبر معظم انقلاب تلاش دارد تحولی در زمینه علم و صنعت در حوزه دریایی در منطقه آزاد قشم ایجاد کند.

وی افزود: امیدواریم با حمایت بیشتر سازمان منطقه آزاد قشم به عنوان نماینده عالی دولت بتوانیم به نتایج مهمی در حوزه های پژوهشی و فناوری در این منطقه دست یابیم.

رئیس دانشگاه هرمزگان گفت: هدف ما از ایجاد این مرکز خروجی علمی و فناوری در سطح ملی و بین المللی است و با استفاده از ظرفیت سازمان منطقه آزاد قشم باید با صنایع فعال و سرمایه گذاران خارجی در این منطقه ارتباط قوی برقرار کنیم.

بنا به این گزارش، تفاهم نامه ایجاد مرکز رشد زیست فناوری دریایی خلیج فارس در واحد بین الملل دانشگاه هرمزگان با حضور سید محمود رضا آقا میری رئیس مرکز زیست فناوری خلیج فارس و علی اکبر شیخی فینی رئیس دانشگاه هرمزگان در حضور حمید رضا مومنی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم امضا شد.

این مرکز در محل واحد بین الملل  دانشگاه هرمزگان واقع در بلوار مشاهیر حد فاصل میدان حافظ و پارک زیتون شهر قشم با هدف حمایت از طرح های نوین علمی مرتبط با حوزه دریا ایجاد و افتتاح گردید.

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »