یکی از موانع بزرگ تولید،مفاسد است/فضای مجازی خطرات خاص خودرا دارد

رئیس جمهور کشورمان گفت: اگرچه فضای مجازی زندگی را آسان، فعالیت‌ها را تسریع و بسیاری از مفاسد را از بین می‌برد، اما خطراتی را هم دارد که از خطرات شرایط عادی بالاتر است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان در آئین رونمایی از سامانه‌های توسعه دولت الکترونیک اظهار داشت: امروز روز مبارکی برای دولت و ملت ایران بود؛ به دلیل مصوباتی که داشتیم. زندگی مردم عزیز ما باید امروز بر مبنای شرایط نوین جهانی بنیانگذاری شود.

وی افزود: مردم ما در این دولت و در دولت یازدهم و دوازدهم شاهد بودند که بسیاری از فعالیت‌ها و کارهایی که قبلاً انجام می‌گرفت، امروز با یک موبایل ساده که در اختیار دارند می‌توانند انجام دهند. مردم همه فعالیت‌های بانکی، مالی و غیره را از طریق سامانه الکترونیک انجام می‌دهند؛ با یک ابزار ساده این کار انجام می‌شود. امروز شرایطی وجود دارد که مردم بسیاری از خدمات را از طریق فناوری اطلاعات به راحتی دریافت می‌کنند.

رئیس جمهور گفت: اگر خودرویی نیاز دارد تا او را به عنوان مسافر به جایی برساند از طریق همین سامانه‌های الکترونیکی می‌تواند وارد شود و خدمات بگیرد. اگر کار دستی انجام داده از طریق همین سامانه‌ها می‌تواند آن را ارئه کند و اگر غذایی نیاز دارد از طریق همین سامانه‌ها دریافت می‌شود. زندگی کاملاً متحول شده است و هوشمندسازی کم‌کم دامنه وسیع‌تری را به خود می‌گیرد.

بیشتر بخوانید

روحانی فرارسیدن روز ملی جمهوری اسلامی پاکستان را تبریک گفت
 
پوتین نوروز را به روحانی تبریک گفت

روحانی ادامه داد: وقتی بزرگراه می‌سازید راحت به مقصد می‌رسید و خطرات کم می‌شود، اما گاهی هم ممکن است تصادف زنجیره‌ای اتفاق بیفتد و هیچ وقت در یک جاده عادی تصادف زنجیره‌ای ممکن نیست اتفاق بیفتد، فضای مجازی هم همینطور است؛ اگرچه فضای مجازی زندگی را آسان، فعالیت‌ها را تسریع و بسیاری از مفاسد را از بین می‌برد، اما خطراتی را هم دارد که از خطرات شرایط عادی بالاتر است.. امروز مصوبات بسیار خوبی داشتیم و هم در زمینه مالیات و هم در زمینه سلامت و هم در زمینه خدمات در استان‌ها و کشاورزی مصوباتی داشتیم؛ همه اینها کار را تسهیل می‌کند.

امضاهای طلایی کم کم از بین می‌رود

وی گفت: امروز برای اینکه شما کار سلامت و درمان تان انجام بگیرد کار بزرگی انجام داده ایم؛ یکی تحول در بخش سلامت بود، بیمه همگانی بود که ایجاد کردیم و همه را تحت پوشش قرار دادیم و خدمت سوم سلامت الکترونیک بود که مردم به راحتی وارد یک بیمارستان شوند و با یک شماره ملی یک کارت کارشان انجام شود. هم پزشک به راحتی می فهمد و هم بیمار. خدمات بهتر، سریع‌تر و سالم‌تر ارائه می‌شود.

رئیس جمهور با بیان اینکه کار کاملاً راحت تر می‌شود، افزود: دیگر همه چیز مشخص است و تکرار بی خود انجام نمی‌شود. امضاهای طلایی کم کم از بین می‌رود و مفاسد کم می‌شود. نیاز نیست آدم به اداره‌ای مراجعه کند و در اختیار خودش است و با یک موبایل ساده می‌تواند کار خود را انجام دهد. ما در بسیاری از مسائل مهم در آبیاری و کشاورزی سامانه‌های ما باید الکترونیکی شود و مزارع ما الکترونیک شود. در این صورت شرایط کاملاً متحول می‌شود و تغییر پیدا می‌کند. باید قدم به قدم جلو برویم.

روحانی با تاکید بر اینکه تمام تلاش ما این است که تا هفته‌های پایانی دولت دوازدهم، دولت الکترونیک را به نقطه‌ای برسانیم که مردم بتوانند با زحمت کمتر، خدمات بیشتری دریافت کنند و مفاسد کمتر شود، گفت: راه مبارزه با مفاسد اگر می‌خواهیم با آن مبارزه کنیم همین است. دولت الکترونیک می‌تواند انجام شود. سامانه‌ای که امروز رونمایی شد همان پشتیبانی است و دیگر نیاز نیست به اداره برویم و راحت‌تر می‌توانیم از مفاسد عبور کنیم.

یکی از موانع بزرگ تولید مفاسد است

وی خاطرنشان کرد: یکی از موانع بزرگ تولید همین مفاسد است. اگر تحول سلامت نبود، اگر دولت الکترونیک نبود، اگر اقتصاد دیجیتال نبود و اگر فضای سایبری نبود ما با سختی بیشتری می‌توانستیم از کرونا عبور کنیم.

رئیس جمهور ادامه داد: امروز قدم‌های بزرگی برای فاصله از کرونا برداشته ایم اما باز باید تلاش کنیم. بسیاری از ترددها و تجمع‌ها کم شد و در زمینه سلامت امکاناتی که ما از آغاز تا امروز داشتیم مطلوب بود. در شرایطی که در خوزستان پیش آمد ما دچار کمبود تخت نشدیم و کسی منتظر تخت نماند و معطل نبود.

روحانی در پایان تاکید کرد: اینکه تخت‌های آی‌سی‌یو را در این دولت دو برابر کردیم توانمندی است که انجام شده است. امیدوارم با تلاش وزارت فناوری ما و همه وزارتخانه‌هایی که باید همکاری کنند در این راه تلاش کنند تا پایان دولت دوازدهم، دولت الکترونیک را در حد قابل قبولی به مردم ارائه کنیم.

منبع: مشرق نیوز

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »