دستاوردهای ایران اسلامی در تولید واکسن کرونا دنیا را متحیر خواهد کرد

هرمزبان – نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان رسیدن ایران به توان تولید انبوه واکسن و ورود آن به مراحل نهایی تولید را بسیار با اهمیت دانست و گفت: قطعا این تلاش‌ها در ابتدای سال ۱۴۰۰ به توفیقات بزرگی خواهد انجامید که دنیا را متحیر خواهد ساخت و این توان بالای ملت ایران در عرصه‌های علمی را ثابت می‌کند.

حجت الاسلام والمسلمین محمد عبادی زاده ظهر امروز(۲۹ اسفندماه) در جمع نمازگزاران بندرعباس، افزود: خدمت صادقانه کادر درمان در سالی که گذشت یکی از نقاط افتخارآفرین و نشانه همدلی و انسجام درونی ملت ایران برای غلبه بر این بیماری منحوس بود و به امد خداوند در ماه‌های ابتدایی سال ۱۴۰۰ با تولید انبوه واکسن ایرانی کرونا شاهد ریشه‌کنی این بیماری خواهیم بود.

وی با تجلیل از تلاش‌های تمامی پزشکان و پرستاران و اهالی سلامت در زمینه نجات جان بیماران و اجر بزرگ خداوند برای این عزیزان، افزود: همه ملت ایران قدردان این تلاش‌ها هستند و تکریم مستمر رهبر معظم انقلاب اسلامی از تلاش‌های این عزیزان نشانه عمق توجه عمومی ملت ایران نسبت به این مجاهدت‌های مستمر است.

امام جمعه بندرعباس، رسیدن ایران به توان تولید انبوه واکسن و ورود آن به مراحل نهایی تولید را بسیار با اهمیت دانست و گفت: قطعا این تلاش‌ها در ابتدای سال ۱۴۰۰ به توفیقات بزرگی خواهد انجامید که دنیا را متحیر خواهد ساخت و این توان بالای ملت ایران در عرصه‌های علمی را ثابت می‌کند.

عبادی‌زاده در بخش دیگری از خطبه‌های نماز جمعه بندرعباس با اشاره به میزبانی ۱۰ دوره کنگره بین المللی امام سجاد (ع) در هرمزگان و با تقدیر از تلاش‌های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیگیری ثبت هرمزگان و بندرعباس به عنوان شهر جهانی دوستدار امام سجاد (ع) اضافه کرد: دبیرخانه دائمی کنگره بین‌المللی امام سجاد(ع) در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به نام استان هرمزگان ثبت خواهد شد و برکات این نام شریف و شخصیت ممتاز آن امام همام بر هرمزگان نیز منشأ خدمات مختلفی خواهد بود.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان تربیت ده‌ها حافظ صحیفه سجادیه، آزادی زندانیان غیرعمد، توزیع بسته‌های معیشتی بین نیازمندان را تنها بخشی ازبرکات کنگره امام سجاد(ع) در این استان دانست و عنوان کرد: همه تلاش‌هایی که در طول ۱۰ دوره برگزاری این کنگره صورت گرفته، با این اقدام به بار نشست و این برنامه‌های ارزشمند فرهنگی و اجتماعی در سال آینده نیز با جدیت پیگیری خواهد شد.

وی همچنین از تمامی دستگاه‌ها، نهادها و مجموعه‌های مردمی در انجام رزمایش مواسات و همدلی که رهبر معظم انقلاب اسلامی کلید آن را زدند، تقدیر کرد و افزود: تا ریشه‌کنی ویروس منحوس کرونا باید این رزمایش‌های مواسات ادامه یابد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »