خبرگزاری فارس 3 جایزه جشنواره مکتب شهید سلیمانی را کسب کرد

خبرگزاری فارس در نخستین جشنواره رسانه‌ی مکتب شهید قاسم سلیمانی که توسط بسیج رسانه جزیره قشم و با همکاری سازمان منطقه آزاد قشم برگزار شد، 3 جایزه مهم این جشنواره را از آن خود کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان از بندرعباس، مراسم اختتامیه  نخستین جشنواره مکتب شهید قاسم سلیمانی ظهر امروز با معرفی برگزیدگان آن و در حضور فرمانده سپاه امام سجاد (ع) هرمزگان برگزار شد.

سردار اباذر سالاری فرمانده سپاه امام سجاد(ع) استان هرمزگان در این مراسم اظهار کرد: سپهبد شهید سلیمانی اسطوره استقامت، پایداری، ایثار و حریت این نظام و انقلاب و اسلام بوده و خواهد بود و به تصویر کشیدن این شخصیت بزرگ مرد الهی کار بسیار ارزشمندی است. 

وی افزود: حاج قاسم متعلق به همه ایرانی‌ها و همه ملت‌های آزاده خواه جهان بود.

 

فرمانده سپاه امام سجاد(ع) استان هرمزگان ادامه داد: اگر سالهای سال در ابعاد شخصیتی این بزرگ مرد الهی تمرکز کنیم بازهم نمی تواتیم تمام وجود او را به جامعه بشناسانیم. او شخصیتی کم نظیر بود که خصوصیات فردی او باعث شد ارادت مردم به وی دیده شود.

سالاری با تاکید براینکه شخصیت شهید سلیمانی به گونه‌ای است که حتی دشمنان را به تمجید از خود واداشته است، تصریح کرد: توصیه های حاج قاسم در وصیت نامه اش تاکید بر ولایت مداری است و این وصیت نامه یک دانشنامه برای تمام شخصیت های جامعه است تا جایگاه خود را پیدا کنند.

فارس حائز 3 جایزه مهم جشنواره

به گفنه امین ذاکری مسؤول بسیج رسانه هرمزگان، از ۱۵۰ اثر ارسال شده به دبیرخانه نخستین جشنواره رسانه ای مکتب حاج قاسم و توسعه اقتصادی استان هرمزگان که توسط علیرضا خورشیدزاده و عبدالعلی پوراشرف و خلیل تنیده داوری شد، علیرضا بهرمن مدیر خبرگزاری فارس مقام اول، سمانه کمالی باغستانی مدیرمسئول نشریه هرمزگان من مقام دوم و شهین صادقی نماینده پایگاه خبری قلمنا مقام سوم مدیران رسانه را کسب کردند.

 

همچنین اثر فاخر جشنواره رسانه ای مکتب حاج قاسم و توسعه اقتصادی استان هرمزگان به فرنگیس حمزه ای خبرنگار ایرنا تعلق گرفت.

مریم چراغی خبرنگار هرمز، مهدی خسروی و مجتبی نوذر نژاد خبرنگاران فارس به ترتیب مقام‌های اول، دوم و سوم اولین جشنواره رسانه‌ای مکتب حاج قاسم را کسب کردند.

تیتر برتر نخستین جشنواره رسانه ای مکتب حاج قاسم و توسعه اقتصادی استان هرمزگان نیز به اثر عبدالرحیم رضوانی خبرنگار تسنیم تعلق گرفت.

 

منتخبان فراخوان توسعه اقتصادی استان هرمزگان نیز مهدی هوشیار خبرنگارصداوسیمای مرکز کیش، فاطمه هوشنگی خبرنگار دریا، محمد خداکریمی خبرنگار صبح ساحل انتخاب شدند.

بهرام پوراشرف عضو هیأت مدیره انجمن صنفی روزنامه نگاران هرمزگان نیز در حاشیه این مراسم از زحمات سپاه امام سجاد (ع) در توسعه فرهنگی و رسانه‌ای هرمزگان و از نقش امین ذاکری مسؤول بسیج رسانه هرمزگان در برپایی مستمر جشنواره‌های مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت تقدیر کرد.

انتهای پیام/ 88055

منبع: فارس

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »