دانشگاه دفاع مقدس هر روز دانشجو می‌پذیرد

سردار قاآنی در یادواره شهدای عملیات‌های خیبر و بدر در مشهد گفت: دانشگاه دفاع مقدس دانشگاهی است که همچنان و هر روز دانشجو می‌پذیرد و بهترین دانشجویان میدان مقاومت را دارد.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان؛ سردار قاآنی، فرمانده سپاه قدس امروز 22 اسفندماه در یادواره شهدای عملیات‌های خیبر و بدر ضمن تبریک اعیاد مبارک رجب و شعبان گفت: دانشگاه دفاع مقدس دانشگاهی است که همچنان و هر روز دانشجو می‌پذیرد و بهترین دانشجویان میدان مقاومت را دارد. این نشست گرچه به نام شهدای بدر و خیبر تدارک دیده شده است، اما باید گفت متعلق به تمام شهدای ایران است و بهانه‌ای برای ادای احترام به شهداست. بر خود لازم می‌دانیم از شهید شوشتری به عنوان جلودار این حرکت‌ها یاد کنیم. خانواده‌ شهدا نیز به اندازه شهدا زحمت کشیدند و جا دارد از هر شهیدی که یاد می‌شود، خانواده‌های آنان نیز تکریم شوند.

وی افزود: انقلاب اسلامی ما نقطه شروع و کانون یک تحول بزرگ در منطقه بود، همچنان که رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز روز گذشته فرمودند، این انقلاب استمرار بعثت بود و به همان دلیلی که با پیامبر(ص) برخوردهای تند می‌شد، از روز اول این انقلاب نیز تمام قدرت‌های دنیا با ما مقابله کردند.

فرمانده سپاه قدس افزود: اما این انقلاب تا به امروز اداره شد و هر کجا به آن هجمه‌ای وارد می‌کردند امام(ره) از موضع رهبری در جایگاه فرماندهی نیز قرار می‌گرفت، دوره دفاع مقدس اول جنگ تحمیلی بود و امام این‌ جنگ را به دفاع مقدس تبدیل کرد. دفاع مقدسی که همه ملت برای حفظ نظام بسیج شدند و تمام این میدان جنگ را به طور بی‌سابقه‌ای به یک دانشگاه تبدیل کردند، دانشگاهی که همچنان و هر روز دانشجو می‌پذیرد و بهترین دانشجویان میدان مقاومت را دارد.

قاآنی با بیان اینکه شهدای ما نیز اول دانشجوی این دانشگاه بودند و پس از شهادت حکم استادی گرفتند، افزود: در این دانشگاه، حکم استادی به سر کلاس رفتن متعارف نبود، این جماعت واقعا استاد بودند، چون در عمل میدان‌دار بودند و زیرمجموعه خود را با عملشان تربیت می‌کردند. همه شهدای ما هم دانشجوی این دانشگاه بودند و هم استاد، امروز زیرنظر این استادان میلیون‌ها انسان در حال تربیت و پرورش هستند. این سرمایه بزرگ دفاع مقدس، شهدا، خانواده‌هایشان و مکتب‌شان امروز جزو بهترین مکتب‌هاست‌، هر انسانی که می‌خواهد عزیز باشد، حس می‌کند باید در این مکتب درس بخواند.

فرمانده سپاه قدس تاکید کرد: شهدا و رزمندگان فلسطینی هم از شهدای ایران درس مقاومت آموختند و امروز ببینید چه تحولی ایجاد کردندو اکنون موشکی می‌سازند که پایتخت اسراییل را به راحتی می‌زنند.

وی با اشاره به عملیات‌های جنگی رزمندگان یمنی بر علیه سعودی‌ها، گفت: اینان شاگردان شهدای ما هستند، ما وظیفه داریم همه به شهدا عرض ارادت داشته باشیم. راه شهدا تمام‌نشده‌، دشمن مقابل ما مشکلات زیادی درست می‌کند اما هر روز نظام جلوتر پیش می‌رود. اسراییل دارد به دور خودش دیوار می‌کشد و مطمئن باشد که ما آن دیوار را هم خراب خواهیم کرد.

قاآنی در پایان با اشاره به اینکه آمریکا مشکلات داخلی خود را هم‌ نمی‌تواند حل کند که این موضوع به واسطه شهدا، رهبری امام(ره) و مقام معظم رهبری است، تصریح کرد: آمریکا جنایتکار است و بعد از به شهادت رساندن سردار سلیمانی شاگردان مکتب ایشان رسما اعلام کردند ما استخوان‌های آنان را می‌شکنیم و صدای آن هم بلند خواهد شد. هنر این است خانواده‌های شهدا با این همه مشکل ایستاده‌اند، این راه نیمه تمام به ایستادگی خانواده‌های شهدا، تمام خواهد شد و امیدواریم این حکومت با دست خانواده‌ شهدا به امام زمان(عج) برسد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »