سرهنگ علی اصغر سلمانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان تسهیلات که با احتساب پرداختی های دیگر طی سالجاری گذشته تاکنون به 30میلیاردریال رسیده به افراد علاقمند متقاضی دارای شرایط در شهر و برخی مناطق روستایی مهریز پرداخت شده است.
وی ادامه داد: طرح های اقتصاد مقاومتی در شهرستان مهریز بر حسب ضرورت در زمینه های دام و طیور ، گیاهان دارویی ، صنایع تبدیلی و کشت زعفران و غیره بوده است .
فرمانده سپاه ناحیه شهرستان مهریز اظهار داشت: با فعالیت طرح های مختلف اقتصاد مقاومتی در این شهرستان زمینه فعالیت حدود یکصدنفر در قالب 30 کارگاه فراهم شده است.
وی گفت: اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی بر اساس منویات مقام معظم رهبری و برای خودکفایی ، تولید و اشتغال و قطع وابستگی در برخی عرصه ها است.
شهرستان مهریز در 30 کیلومتری یزد قرار دارد.
7541/ 5054 خبرنگار:ندا سبحان زاده**انتشار: بهنام احمدی *
irnayazdd@

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است
هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژهها نشاندهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.
اخبار هرمزگان و منتخب اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان اخبار هرمزگان، گزیده اخبار ایران و جهان و تحولات منطقه را در پایگاه خبری هرمزبان دنبال کنید













