پنجره نقل و انتقالات پرسپولیس باز شد/ شهریار مغانلو به پرسپولیس پیوست

هرمزبان – با اعلام باشگاه پرسپولیس، پنجره این باشگاه باز شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، با پیگیری‌های صورت گرفته از سوی مدیریت باشگاه و با توجه به مستندات موجود درباره اقدامات و عملکرد مثبت باشگاه در پرداخت دیون، پنجره نقل و انتقالات زمستانی پرسپولیس از سوی فدراسیون فوتبال و کمیته تعیین وضعیت فدراسیون، باز اعلام شد و جذب بازیکنان جدید و ثبت نام آنها برای ورود به فهرست تیم بدون مانع قانونی اعلام شد.
این تصمیم در پی آن اتخاذ شد که صحبت‌های تلفنی و حضوری بسیاری در 24 ساعته گذشته صورت گرفت و باشگاه پرسپولیس اسنادی را هم در تائید اقدامات خود برای جلب رضایت طلبکاران و بستن پرونده‌ها ارائه کرد. بر این اساس، اقدام برای ثبت قرارداد مهدی ترابی نیز انجام شد و این بازیکن از هم اکنون مشکلی برای همراهی سرخپوشان در رقابت‌های داخلی و بین‌المللی نخواهد داشت.
شهریار مغانلو با ثبت قراردادی شش ماهه به پرسپولیس پیوست. بالاخره شهریار مغانلو در محل باشگاه پرسپولیس حاضر شد و با باشگاه پرسپولیس قرارداد رسمی خود را امضا کرد. مغانلو که در ابتدای فصل نیز مورد توجه گل محمدی بود پس از دریافت رضایت‌نامه اش از سانتاکلارای پرتغال دقایقی قبل با عقد قراردادی قرضی شش ماهه به پرسپولیس پیوست.
شهریار مغانلو پس از فصل درخشانی که با زدن 13 گل در پیکان پشت سر گذاشت، در نقل و انتقالات تابستانی لژیونر شد و به سانتا کلارا پرتغال رفت، اما پس از نیم‌فصل حضور در لیگ برتر این کشور و پیشنهاد جدی پرسپولیس، تصمیم گرفت به ایران بگردد و با سرخ‌پوشان قرارداد امضاء کند. این مهاجم بلند قامت که دو سال به‌عنوان بازیکن سرباز در ملوان انزلی حضور داشته و سه سال در پیکان بازی کرده، در لیگ نوزدهم بهترین عملکردش را ارائه داد و در رده دوم جدول برترین گلزنان قرار گرفت تا با این عملکرد و پایان قراردادش با خودروسازان به پرتغال برود و بازیکن سانتا کلارا شود.
مغانلو در نیم‌فصل حضور در سانتا کلارا 11 بازی در لیگ برتر انجام داد و در دو مسابقه جام حذفی پرتغال به میدان رفت که طی این مدت توانست یک گل به ثمر رساند و روی یک گل موثر باشد. البته او فرصت زیادی برای خودنمایی و قرار گرفتن در ترکیب این تیم به دست نیاورد و نتوانست مثل فوتبال ایران در پرتغال جایگاه مدنظرش را کسب کند. این مهاجم 26 ساله پس از اینکه با پیشنهاد پرسپولیس مواجه شد، با رضایت سانتا کلارا مبنی بر حضور قرضی‌اش در جمع سرخ‌پوشان به تهران بازگشت و دقایقی قبل رسما به پرسپولیس پیوست. مغانلو پس از مهدی ترابی دومین خرید بزرگ پرسپولیس در نقل و انتقالات زمستانی است که می‌تواند خط حمله این تیم را تقویت و مشکل گلزنی سرخ‌پوشان را برطرف کند.
شهریار مغانلو پس از فعل و انفعالات پرشمار سرانجام دقایقی قبل قرارداد خود را به صورت رسمی با پرسپولیس به امضا رساند و تا پایان لیگ بیستم مدت قرارداد او خواهد بود و در صورت توافق و رضایت طرفین، این قرارداد قرضی ادامه‌دار است؛ مغانلو که از تیم سانتاکلارای پرتغال به صورت قرضی به پرسپولیس پیوسته، پس از امضای قرارداد در نشست خبری حاضر شد و در جمع خبرنگاران گفت: خیلی خوشحالم و امشب می‌توانم بعد از یک ماه راه بخوابم، در این یک ماه گذشته خیلی اذیت شدم و تلاش زیادی کردم تا به تیم بزرگ پرسپولیس بپیوندم که امیدوارم بتوانم موفق باشم.
شهریار مغانلو درباره همبازی شدن با عیسی آل‌کثیر ادامه داد: آرزوی هر بازیکنی است که در باشگاه بزرگ پرسپولیس بازی می‌کند و خیلی خوشحال هستم که بالاخره به یکی از آرزوهایم رسیدم. مهاجم جدید پرسپولیس در پاسخ به سوالی با درباره همکاری با یحیی گل‌محمدی و رقابت با مهاجمانی چون آل‌کثیر و عبدی گفت: قرار بود پارسال با آقای یحیی کار کنم اما اتفاقی رخ داد و قسمت نشد اما الان خیلی خوشحالم و تمام سعی و تلاشم را می‌کنم و هر چه کادرفنی صلاح بدانند؛ من فقط می‌جنگم بتوانم برای تیمم مثمرثمر باشم.
مغانلو در واکنش به قراردا مشروط با پرسپولیس توضیح داد: من اصلا برای باشگاه بزرگ پرسپولیس هیچ شرطی نگذاشتم و نمی‌دانم این اخبار از کجا آمده و این شرط باشگاه سانتاکلارای بوده که من سعی کردم با آن‌ها صحبت کنم و بتوانم برای پرسپولیس بازی کنم؛ اما من برای باشگاه بزرگ پرسپولیس هیچ شرطی نذاشتم.

منبع: خبرگزاری آریا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »