دادگستری هرمزگان برای ترخیص اقلام متروکه در گمرک ضرب‌الأجل تعیین کرد

هرمزبان – رییس کل دادگستری هرمزگان با اعلام ورود دستگاه قضایی به موضوع فساد و انقضای تاریخ مصرف کالاهای اساسی در گمرک شهید رجایی از تعیین ضرب الأجل برای ترخیص اقلام متروکه تا ۲۸ اسفندماه امسال خبرداد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از روز پنج‌شنبه ایرنا، علی صالحی که امروز به منظور تعیین تکلیف فوری و تسهیل فرآیند ترخیص کالاهای رسوبی و تجمیع شده به ویژه کالاهای اساسی مورد نیاز مردم از گمرک شهید رجایی بندرعباس و انبارهای اموال تملیکی بازدید کرد، هدف اصلی از این بازدید و تشکیل نشست فوری با مسؤولان اجرایی را تعیین وضعیت کالاهای بلاتکلیف و متروکه موجود در انبارهای گمرک برشمرد.

وی ادامه داد: برخی از این کالاها ماه‌ها و سال‌ها است که در انبارها و کانتینرها باقی مانده اند که متاسفانه این مسأله موجب فساد و منقضی شدن تاریخ مصرف آنها شده است.

رییس کل دادگستری هرمزگان با ابراز ناراحتی شدید از مشاهده صحنه‌های فساد و انقضای تاریخ مصرف اموال مردم و بیت‌المال به دلیل کوتاهی و ترک کارهای انجام شده ابراز داشت: همه مسوولان مربوطه باید نسبت به این موضوع پاسخگو باشند.

 صالحی افزود: از دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان می‌خواهم با جدیت در این خصوص ورود نموده و شخصاً این موضوع را بررسی کند.

وی عمده این کالاهای فاسد شده را نیاز اساسی مردم عنوان کرد و ادامه داد: بر اثر کم کاری مسوولان مربوطه شاهد انقضای مهلت مصرف و غیرقابل استفاده شدن آنها به ویژه تعداد زیادی حلقه لاستیک خودرو هستیم که در این رابطه علاوه بر تضییع اموال بیت‌المال، ارز وارداتی کشور نیز به هدر رفته است.

رییس شورای قضایی هرمزگان با انتقاد شدید از عملکرد دستگاه های اجرایی متولی، ترک فعل مدیران مربوطه در انجام وظایف و تکالیف قانونی خود و همچنین سهل‌انگاری صاحبان کالا را عوامل مؤثر در عدم ترخیص به موقع و انقضای تاریخ مصرف این اقلام عنوان کرد.

صالحی هم‌چنین تأکید کرد: همه اموالی که از قبل در انبارها موجود بوده و همچنین کالاهایی که جدید وارد می‌شوند، باید در مدت زمان قانونی تعیین شده، ترخیص و نسبت به بارگیری و خروج آنها از گمرکات اقدام شود و در غیر این صورت مسوولان گمرک و اداره کل بنادر و دریانوردی باید پاسخگو باشند.

رییس کل دادگستری هرمزگان خطاب به تجار و بازرگانان برای ترخیص کالاهایشان از انبارهای گمرک و بنادر در سریع‌ترین زمان ممکن، هشدار داد: در صورت پیگیری نکردن صاحبان کالا در زمان مقرر، این مهلت به هیچ عنوان تمدید نمی‌شود و به منظور تنظیم بازار این اقلام پس از تشریفات قانونی به فروش می‌رسد.

وی با اشاره به شرایط ایجاد شده و ضرورت ترخیص کالاها پیش از انقضای تاریخ مصرف آنها، گفت: کالاهایی که از سنوات قبل در انبارها متروکه شده‌اند، قبل از پایان سال و تا ۲۸ اسفندماه سال جاری تعیین تکلیف شوند و هیچ کالایی حتی یک قوطی کنسرو بیشتر از مهلت قانونی در بنادر و گمرکات باقی نماند.

صالحی ابرازداشت: نقش نیروی انتظامی در کشف جرم و کمک به دستگاه قضایی برای پیگیری، ارزیابی و شناسایی ترک کارها و تشکیل پرونده قضایی در این خصوص بسیار حائز اهمیت است.

منبع: ایرنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »