نسل سوم آبسازهای رطوبتی در راه است

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از ایسنا، سهیل دادخواه اظهار کرد: در چارچوب زمینه‌ فعالیت‌های پژوهشی که در حوزه آب و انرژی و  با محوریت استحصال آب از طریق رطوبت هوا و  با توجه به موفقیت‌های اخیر مرکز خدمات تخصصی مدیریت توسعه پایدار منابع آب و انرژی در ساخت نسل جدید پس از کسب اطلاعات روی نمونه خارجی و با توجه به شرایط تحریم و عدم همکاری در کسب اطلاعات لازم، بنا را بر شبیه‌سازی و الگوگیری از فرآیند کولرهای گازی و پیاده‌سازی آن گذاشتیم.

وی اضافه کرد: چند نسل از دستگاه آب ساز ساخته شد تا به نتیجه تولید نسل‌هایی دست ‌یافتیم که شاهد برابری با نمونه‌های خارجی و حتی کیفیت بهتر مواجه شدیم.

دادخواه با اشاره به اینکه به نسل دوم این دستگاه در شهریور ماه 94 دست‌ یافتیم، تصریح کرد: شرایط به‌گونه‌ای بود که از لحاظ مصرف انرژی و تولید آب از نمونه‌های مشابه داخلی و خارجی برتری قابل‌توجهی داشت.

رئیس جهاد دانشگاهی هرمزگان اضافه کرد: با توجه به کاربرد این دستگاه در مواقع بحران نمونه‌هایی برای استفاده در دکل‌های حفاری، مناطق دورافتاده و حتی پادگان‌های نظامی با استفاده از پنل‌های خورشیدی و الکترو دیزل پیشنهاد داده‌ایم مورد حمایت قرار گرفت و در حال حاضر ساخت نسل سوم این آبسازها را در دست داریم.

وی خاطرنشان کرد: دستگاه ساخته‌شده توسط پژوهشگران جهاد دانشگاهی هرمزگان نسبت به نمونه‌های مشابه خارجی یک‌سوم ارزان‌تر بوده و مصرف برق آن نیز یک‌سوم نمونه‌های ساخته‌ شده در آمریکا و کاناداست.

دادخواه نسل جدید دستگاه‌های آب ساز که بر اساس سیستم تقطیر و تبدیل رطوبت هوا به آب‌کار می‌کند، اشاره و در خصوص وضعیت فنی این دستگاه اذعان کرد: در ابعاد ۱۰۰*۱۲۵*۷۵ سانتی‌متر ساخته‌ شده که توان مصرفی آن ۳۰۰ وات بوده و در شرایط عادی، در دمای ۳۵ درجه سانتیگراد و رطوبت ۶۰ درصد نسبی، روزانه بیش از ۲۰ لیتر آب تولید می‌کند که با توجه به شرایط اقلیمی استان و مشکل کمبود آب، راهکار مناسبی برای تولید آب شرب سالم و بهداشتی است . همچنین این دستگاه پس از تولید آب با استفاده از رطوبت هوا به روش تقطیر، قابلیت انجام پروسه میکروب‌زدایی و اضافه کردن املاح موردنیاز بدن را نیز دارد.

دادخواه در پایان خاطرنشان کرد: نمونه تولید شده این محصول در حال حاضر با مبلغ چهار میلیون تومان با ظرفیت تولید 20 لیتر آب در شبانه‌روز به بازار ارائه‌ شده و چند نمونه از آن تاکنون به فروش رسیده است.

انتهای پیام

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »