آخرین خبرها درباره پول های بلوکه شده ایران در آمریکا و کره جنوبی و پرونده FATF

ایرنا نوشت: معاون حقوقی رییس جمهوری گفت: در صورتی که اقدامات و تلاش‌های دیپلماتیک منجر به بازگرداندن پول های ایران از کره جنوبی نشود، باید اقدامات حقوقی در دستور کار قرار گیرد.

لعیا جنیدی روز جمعه درباره آخرین وضعیت پولهای بلوکه شده ایران در کره جنوبی، گفت: اقداماتی در این زمینه انجام شده، در صورت ناموفق بودن تلاش‌ها این کار مستلزم اقدام و مذاکره حقوقی جدی  است.

معاون حقوقی رییس جمهوری ادامه داد: اگر مذاکرات حقوقی تامین‌کننده منافع نباشد در این صورت ممکن است اقدام قضایی یا شبه قضایی یعنی داوری اعمال شود چون مکانیسم این کار وجود دارد.

جنیدی درباره حضور در جلسات مربوط به کنوانسیون‌های FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام به عنوان نماینده دولت، گفت: فعلا در یکی دو جلسه شرکت کردم. در این نشستها هیاتی متشکل از نمایندگان ۴ دستگاه مسوول و همچنین حوزه‌های تخصصی برخی نهادها حضور می‌یابند.  

وی ادامه داد: بیشتر مباحث مطرح شده در این جلسات درباره کلیات است و نظرات موافق و مخالف در جلسات مطرح می‌شود.

جنیدی درباره اموال بلوکه شده ایران در آمریکا و فرآیند رسیدگی به این پرونده‌ها گفت: آمریکا فعلاً دنبال اجرای آرایی است که در دادگاه‌های داخلی خود علیه ایران صادر می‌کند.

وی افزود: آمریکا علاوه بر این در اروپا هم تلاش می‌کند تا اموال کشورمان را برای اجرای آرای صادره در دادگاه‌های خود، توقیف یا ضبط کند تا این لحظه موفقیت آن چنانی نداشته است.  

معاون حقوقی رییس جمهوری اضافه کرد: دفاعیات دولت، بخش حقوقی و همچنین وکلای ایران در آمریکا در حال پیگیری است و  تاکنون نتایج مثبتی داشته است اما برای جلوگیری از این وضعیت اقدامات جدی حقوقی، سیاسی و دیپلماتیک لازم است.

2727

منبع: خبرآنلاین

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »

وضعیت تأمین اقلام اساسی در بندرعباس مطلوب است

هرمزبان – مدیر جهادکشاورزی بندرعباس از نظارت مستمر بر تأمین و توزیع کالاهای اساسی در این شهرستان خبر داد. وی اعلام کرد که در حال حاضر هیچ کمبودی در زمینه کالاهای اساسی وجود ندارد و اقلام مورد نیاز شهروندان به میزان کافی در دسترس است.

ادامه خبر »

نیروی دریایی سپاه آماده مقابله با هرگونه تهدید دشمن است

هرمزبان – معاون سیاسی ندسا اظهار داشت که تغییر نام خلیج فارس و عقب‌نشینی ۴۸ ساعته در تنگه هرمز تنها نمونه‌هایی از ناکامی‌های ترامپ در برابر ملت ایران است. وی همچنین تأکید کرد که سپاه پاسداران برای هرگونه سناریویی آمادگی کامل دارد.

ادامه خبر »

کمیته حقوق بشر مجلس، پیگیری بین‌المللی جنایت مدرسه میناب را آغاز کرد

هرمزبان – رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی از آغاز پیگیری جنایت جنگی در میناب در سازمان‌های بین‌المللی خبر داد. وی این واقعه را مستنداتی برای محکومیت اقدامات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست.

ادامه خبر »