ضرورت تقویت شبکه‌های برون مرزی برای معرفی مؤثر ایران

نایب رئیس اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس معتقد است؛ شبکه‌های برون مرزی صداوسیما در زمینه معرفی مطلوب کشور در ابعاد بین‌المللی می‌توانند مؤثر واقع شود؛ هم از منظر فرهنگ‌سازی و هم معرفی ایران به عنوان یک قدرت جهانی و صلح‌طلب؛ این مهم نیازمند تقویت این رسانه از حیث محتوا و بودجه است.

شهریار حیدری، نائب رئیس اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفت‌وگو با ایکنا با اشاره به مهم‌ترین و اصلی‌ترین مأموریت شبکه‌های برون مرزی صداوسیما در کشور اظهار کرد: شبکه‌های برون مرزی امروز می‌توانند نقش راهبردی برای جمهوری اسلامی ایران داشته باشند.

این نماینده مجلس با بیان اینکه ایران صاحب تمدن و یک کشور مستقل و قدرتمند در منطقه است، اظهار کرد: ما دشمنان و مخالفان قدرتمندی همچون آمریکا و اسرائیل داریم. بنابراین باید با معرفی قدرت، صلابت، حقانیت، تاریخ و تمدن و فرهنگ، ابزارهایی را به خدمت گیریم و در این مسیر راهی جز بهره‌مندی از ظرفیت شبکه‌های برون مرزی نداریم.

نائب رئیس اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه شبکه‌های برون مرزی نقش بسیار مؤثری در معرفی کشور به دنیا دارند، اضافه کرد: شبکه‌های برون مرزی صداوسیما همچون پرس تی وی، العالم و … از هر جهت می‌توانند مؤثر باشند؛ هم از نظر فرهنگ‌سازی و هم از منظر معرفی کشور به عنوان یک قدرت جهانی و در عین حال صلح‌طلب.

این نماینده مجلس با بیان اینکه آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها به دنبال این هستند تا چهره ایران در جهان را مخدوش کنند، ادامه داد: این کشورها می‌کوشند چهره تاریکی از ایران به دنیا مخابره کنند، لذا در این شرایط وجود شبکه‌های برون‌ مرزی رسانه ملی می‌تواند نقشه دشمنان را نقش بر آب کند.

نائب رئیس اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه شبکه‌های برون ‌مرزی نقش کلیدی و محوری در نمایاندن ابعاد گوناگون دیپلماسی ج.ا.ا. در عرصه بین‌المللی دارند، گفت: از این رو پرداختن به این شبکه‌ها جای کار بیشتری دارد و باید بیش از پیش به شبکه‌های برون‌ مرزی رسانه ملی توجه و از آنها حمایت کرد.

این نماینده مجلس افزود: بسیاری از مسئولیت‌های برون مرزی را برعهده داشته‌ام و دنیای بیرون از مرزها را به خوبی می‌شناسم و با شناخت کامل به نقش شبکه‌های برون مرزی این رسانه‌ها را مهم ارزیابی می‌کنم. هر جا که توانستیم این شبکه‌ها را تقویت کنیم به همان میزان اثرگذار بودیم و هر جا که بی توجه بودیم به همان میزان ضعف داشتیم. در این حوزه برنامه‌ریزی ببیشتر و مؤثری شود و بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد. البته جای قدردانی از تلاش‌های دست‌اندرکاران این رسانه‌ها برای تأثیرگذاری مطلوب باقی است.

این نماینده مجلس در پاسخ به این پرسش که آیا شبکه‌های برون ‌مرزی ابزارهای لازم را برای غلبه بر استکبار رسانه‌ای دشمن در اختیار دارند؟ بیان کرد: ابزارهای ما در این جنگ رسانه‌ای کافی نیست. در عین حال یک سری قدرت‌های بزرگ در مقابل ما هستند، بنابراین اگر می‌خواهیم مقایسه‌ای درباره ابزارهای رسانه‌ای دشمن و خود داشته باشیم، باید بگوییم این موارد اصلا قابل مقایسه نیست چرا که آنها ابزارهای بیشتری در اختیار دارند اما آنچه که باعث غلبه ما بر رسانه‌های خارجی می‌شود مبانی اعتقادی و ایثاری ماست. اگر بخواهیم به اهداف عالی خود در زمینه تأثیر بر مخاطبان خارجی دست یابیم، باید توجه ویژه و بهتری به شبکه‌های برون‌مرزی داشته باشیم.

این نماینده مجلس در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه ضرورت تقویت بودجه شبکه‌های برون مرزی با توجه به سرمایه‌گذاری سنگین دشمنان در ایجاد شبکه‌های معاند و ماهواره‌ای را چگونه می‌بینید؟ گفت: امروز بخش مهمی از کارکردهای حکومت، نظام و دولت با بهره‌گیری از رسانه‌ها صورت می‌پذیرد و رسانه‌ها در این زمینه می‌توانند نقش محوری داشته باشند بنابراین اگر می‌خواهیم قدرت، ایدئولوژی، اصول فرهنگی و ارزشی ایران را به دنیا مخابره کنیم باید این موارد را از طریق رسانه‌ها به جهان منتقل کنیم. زمانی که رسانه‌های برون مرزی برای ما پایه ارتباطات رسانه‌ای با خارج از مرزهاست؛ باید مورد توجه باشد و از حیث محتوا و بودجه نیز تقویت شود.

این نماینده مجلس تأکید کرد: به واقع اعتباراتی که برای شبکه‌های برون‌ مرزی اختصاص داده می‌شود در قیاس با رسالتی که این شبکه‌ها برعهده دارند، بسیار کم است و باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرند، گرچه در مجموع اعتبارات دولت قابل توجه نیست اما با این حال همین اعتبارات باید عادلانه و در عین حال با اولویت توزیع شود که یکی از اولویت‌های موجود تقویت بودجه شبکه‌های برون مرزی صداوسیماست.

حیدری افزود: مقوله استقلال بودجه‌ای شبکه‌های برون ‌مرزی صداوسیما از بدنه داخلی نیز از موارد حائز اهمیت است. با این حال تلاش می‌کنیم تا بودجه صداوسیما و در امتداد آن بودجه شبکه‌های برون مرزی سال آینده تقویت شود.

نائب رئیس اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پایان تأکید کرد: به واقع در شرایط موجود نیازمند تقویت شبکه‌های برون مرزی صداوسیما هستیم چرا که نقش مثبت آنها برای ما مشهود است و باید به هر نوع که می‌شود شبکه‌های برون مرزی را تقویت کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

کیش آماده ارائه خدمات به عزاداران در ماه‌های محرم و صفر

هرمزبان –

مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات عمرانی و خدماتی در مساجد، حسینیه‌ها و فضاهای عمومی جزیره کیش خبر داد. این اقدامات به منظور فراهم کردن بستر مناسب برای برگزاری آیین‌های عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) انجام شده است.

ادامه خبر »

عدم وجود قاچاق بنزین در بندرعباس؛ عذرخواهی به خاطر صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان از مردم به خاطر صف‌های ایجاد شده در جایگاه‌های عرضه سوخت عذرخواهی کرد. وی افزود که بررسی‌های کارشناسی در بندرعباس نشان می‌دهد که قاچاق بنزین در این شهر وجود ندارد.

ادامه خبر »

اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به هرمزگان به منظور برگزاری مراسم محرم

هرمزبان –
حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی کاظمی از اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به استان هرمزگان برای برگزاری مراسم سوگواری ماه محرم خبر داد. وی افزود که در دهه اول محرم، بیش از یک‌هزار و ۲۳۰ هیئت مذهبی و موکب در این استان فعال خواهند بود.

ادامه خبر »

مهار سریع آتش‌سوزی در بیمارستان حاجی‌آباد؛ بیماران در امنیت کامل قرار دارند

هرمزبان – حریق صبح امروز در بیمارستان فاطمه‌الزهرا(س) شهرستان حاجی‌آباد به سرعت توسط نیروهای آتش‌نشانی و کادر درمان کنترل شد. این حادثه بدون ایجاد تلفات جانی یا مصدومیت به پایان رسید.

ادامه خبر »

هشدار درباره وضعیت یادگار قاجاری هرمزگان؛ بخشی از قلعه کردر در میناب فروریخت

هرمزبان –

در پی وعده تعیین حریم و آغاز مرمت قلعه تاریخی کردر در میناب، ریزش بخشی از این سازه نگرانی‌هایی را به همراه داشته است. این وضعیت، امیدها برای حفظ این بنای تاریخی را تحت تأثیر قرار داده است.

ادامه خبر »

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه در برنطین

هرمزبان –

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه(س) در بخش برنطین برگزار شد. این کاروان به منظور زیارت و تقویت روحیه معنوی شرکت‌کنندگان تشکیل شده است. حضور در این سفر معنوی فرصتی برای ارتباط نزدیک‌تر با فرهنگ و معارف اسلامی فراهم می‌آورد.

ادامه خبر »

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »