ایران اسلامی امروز در اوج استقلال نظامی قرار دارد

تبریز- نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی گفت: ایران اسلامی امروز در اوج استقلال نظامی قرار دارد و باید به فکر استقلال اقتصادی نیز باشیم.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان، حجت الاسلام و المسلمین سید محمدعلی آل هاشم ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه تبریز که با حضور پرشور مردم و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد با تاکید بر ضرورت رعایت تقوا گفت: هر کسی درجه ایمانش قوی باشد، به تقوا نزدیک تر است. از ویژگی‌های فرد متقی، شکرگزاری برای نعمت‌های خدا و اقامه نماز به شکل درست و اول وقت است.

وی سپس با اشاره به خدمات نیروی هوایی ارتش به نظام گفت: کارکنان نیروی هوایی ارتش با بیعت خود در روز ۱۹ بهمن ۵۷ با امام (ره) کمر دشمن را ناامید کردند. رژیم شاهنشاهی به نیروی هوایی امید بسته بود اما اقدام آنها، کمر طاغوت را شکست. این نیرو در دوران دفاع مقدس به قلب دشمن حمله ور شد.

آل هاشم با اشاره به رویداد فرهنگی هفته در تبریز گفت: ساخت سریال‌های «شهید مهدی باکری» و «جلال ۲» دو رویداد مهم فرهنگی هفته در تبریز بود که از دست اندرکاران این دو سریال تشکر می‌کنم.

ضرورت شفافیت آرای نمایندگان مجلس

وی با تاکید بر ضرورت شفافیت آرای نمایندگان مجلس افزود: متأسفانه کلیات طرح شفافیت آرا در مجلس شورای اسلامی همانند مجلس قبلی رأی نیاورد که تنها ۳ رأی کم آورد. از ۱۵۳ نماینده‌ای که رأی به شفافیت آرای نمایندگان دادند، تشکر می‌کنم.

وی با اشاره به برکات انقلاب اسلامی ایران گفت: در اثر عظمت انقلاب اسلامی، استقلال ملی و نظامی به دست آوردیم. امروز در اوج استقلال نظامی قرار داریم و باید به استقلال اقتصادی فکری کنیم.

امام جمعه تبریز ادامه داد: از نظر استقلال فرهنگی به اوج رسیدیم و جمهوری اسلامی بر معنویت افراد تأثیرگذار بود. مقایسه آثار تولیدات علمی ایران قبل و بعد انقلاب نشانگر دستاوردهای انقلاب اسلامی است.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی سپس در ادامه خطبه‌های نماز جمعه تبریز گفت: تربیت انسان‌های والا، فعالیت‌های قرآنی و نقش ویژه بانوان در جامعه از برکات انقلاب بوده است.

«بایدن» علاقه‌ای به رفع تحریم‌ها ندارد

وی سپس در خصوص جو بایدن رئیس جمهور جدید آمریکا نیز اظهار داشت: ترامپ از برجام خارج شد و هزینه آن را برای خود و حزبش خرید و کار بایدن را راحت کرد.

امام جمعه تبریز گفت: بایدن نه تحریم جدیدی می‌تواند وضع کند که هزینه داشته باشد و نه علاقه‌ای برای رفع تحریم دارد.

آل هاشم افزود: بهترین کار برای بایدن بازی با تحریم است که ایران را در انتظار بگذارد تا با منت اندکی امتیاز داده و به برجام برگردد تا برجام های دیگری را با شروط مطرح کند. باید از مسئولین کشور صدای واحد شنیده شود و کسی حق ندارد علامت وادادگی و ضعف به دشمن بدهد.

وی در خصوص برجام و مذاکره با آمریکا نیز گفت: طبق فرموده رهبر انقلاب، برجام هیچ خاصیتی برای ما ندارد مگر اینکه منجر به رفع تحریم شود. اگر آمریکا تحریم‌ها را بردارد، برجام تداوم دارد و مذاکرات فقط و فقط بر سر مسائل هسته‌ای با ۶ کشور می‌تواند باشد و مذاکره دوجانبه مفهومی ندارد.

منبع: خبرگزاری مهر

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

کیش آماده ارائه خدمات به عزاداران در ماه‌های محرم و صفر

هرمزبان –

مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات عمرانی و خدماتی در مساجد، حسینیه‌ها و فضاهای عمومی جزیره کیش خبر داد. این اقدامات به منظور فراهم کردن بستر مناسب برای برگزاری آیین‌های عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) انجام شده است.

ادامه خبر »

عدم وجود قاچاق بنزین در بندرعباس؛ عذرخواهی به خاطر صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان از مردم به خاطر صف‌های ایجاد شده در جایگاه‌های عرضه سوخت عذرخواهی کرد. وی افزود که بررسی‌های کارشناسی در بندرعباس نشان می‌دهد که قاچاق بنزین در این شهر وجود ندارد.

ادامه خبر »

اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به هرمزگان به منظور برگزاری مراسم محرم

هرمزبان –
حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی کاظمی از اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به استان هرمزگان برای برگزاری مراسم سوگواری ماه محرم خبر داد. وی افزود که در دهه اول محرم، بیش از یک‌هزار و ۲۳۰ هیئت مذهبی و موکب در این استان فعال خواهند بود.

ادامه خبر »

مهار سریع آتش‌سوزی در بیمارستان حاجی‌آباد؛ بیماران در امنیت کامل قرار دارند

هرمزبان – حریق صبح امروز در بیمارستان فاطمه‌الزهرا(س) شهرستان حاجی‌آباد به سرعت توسط نیروهای آتش‌نشانی و کادر درمان کنترل شد. این حادثه بدون ایجاد تلفات جانی یا مصدومیت به پایان رسید.

ادامه خبر »

هشدار درباره وضعیت یادگار قاجاری هرمزگان؛ بخشی از قلعه کردر در میناب فروریخت

هرمزبان –

در پی وعده تعیین حریم و آغاز مرمت قلعه تاریخی کردر در میناب، ریزش بخشی از این سازه نگرانی‌هایی را به همراه داشته است. این وضعیت، امیدها برای حفظ این بنای تاریخی را تحت تأثیر قرار داده است.

ادامه خبر »

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه در برنطین

هرمزبان –

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه(س) در بخش برنطین برگزار شد. این کاروان به منظور زیارت و تقویت روحیه معنوی شرکت‌کنندگان تشکیل شده است. حضور در این سفر معنوی فرصتی برای ارتباط نزدیک‌تر با فرهنگ و معارف اسلامی فراهم می‌آورد.

ادامه خبر »

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »