دستگیری باند 4 نفره کلاهبرداری در سایت دیوار با شگرد رسید ساز جعلی

رئیس پلیس فتا استان هرمزگان از کشف یک فقره پرونده با موضوع کلاهبرداری با شگرد رسیدساز جعلی برنامه پرداخت آنلاین خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان از بندرعباس، احسان بهمنی، رئیس پلیس فتا استان هرمزگان در تشریح این خبر اظهار داشت: جمعی از شهروندان با مراجعه به پلیس فتا مدعی شدند با رسیدساز جعلی از آنها کلاهبرداری شده است،بر همین اساس مراتب به صورت ویژه برای پیگیری در دستور کار پلیس فتا استان قرار گرفت.

این مقام انتظامی بیان داشت: طی تحقیقات و بررسی های انجام شده مشخص شد شاکی در وب سایت دیوار،آگهی جهت فروش عمده گوشی نوکیا درج می کند سپس با متقاضی در کنار یکی از بیمارستان های شهر ملاقات حضوری که متهم با خرید 4 گوشی نوکیا و نمایش رسید جعلی اقدام به کلاهبرداری و با موتور محل را ترک می کند. 

وی افزود: طی اقدامات فنی اطلاعاتی گسترده سرانجام متهم از سوی این پلیس شناسایی و با بررسی سوابق متهم مشخص گردید متهم در سال 96 نیز با همین شگرد توسط این پلیس دستگیر شده است، طی هماهنگی‌های قضایی با معاون محترم دادستان طی یک عملیات میدانی با همکاری عوامل کلانتری 13 متهم در منزل خود واقع در مخفیگاه اش دستگیر شد.

رئیس پلیس فتا استان هرمزگان گفت: طی بازجویی،متهم نسبت به اعلام هویت همدستان و همچنین اقدام مجرمانه خود اعتراف کرد،بنابراین در یک علملیات میدانی منسجم سایر متهمین دستگیر و  ضمن بازرسی از منزل آنها،تجهیزات الکترونیکی شامل انواع تلفن همراه،کنسول بازی و همچنین سکه طلا کشف و جمع آوری شد.

سرگرد احسان بهمنی بیان داشت: این گروه تبهکاری پس از شناسایی سوژه ها از طریق وب سایت های درج آگهی، در محل های مختلف شهر طی یک قرار ملاقات حضوری با ارائه رسید جعلی اقدام به اخذ لوازم الکترونیکی سوژه ها نموده،سپس با استفاده از وب سایت های درج آگهی اقدام به فروش تجهیزات و مبالغ حاصله را بین یکدیگر تقسیم می کردند،همچنین متهمین دراستان های فارس، کرمان و جزیره کیش فعالیت داشته اند.

رئیس پلیس فتا استان هرمزگان در تحلیل این کلاهبرداری گفت: شخص کلاهبردار پس از هماهنگی با فروشنده به محل مربوطه می رود،ابتدا شماره کارت فروشنده از طریق برنامه واقعی پرداخت آنلاین بررسی تا نام و نام خانوادگی صاحب کارت مشخص شود سپس از طریق برنامه جعلی اطلاعات فروشنده ثبت و رسید جعلی به فروشنده ارائه می شود و می گوید به علت اختلال بانک حداکثر تا نیم ساعت دیگر پیامک ارسال می شود،سرانجام کالای مورد معامله را دریافت و محل را ترک می کند.

سرگرد احسان بهمنی به شهروندان توصیه کرد: بسیار اهمیت دارد که فروشندگان در هنگام واریز وجه توسط خریدار، حتماً از طریق پیامک بانکی، همراه بانک یا خودپرداز از واریز وجه اطمینان حاصل کنند و سپس کالای مربوطه را تحویل دهند.

انتهای پیام/ 88055

منبع: فارس

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »