تازه‌ترین جزییات از وضعیت پرونده کشتی توقیف شده کره‌ای و طرح صلح هرمز/ سفر کنسول کره به بندرعباس

سخنگوی وزارت خارجه گفت: همین امروز صبح نیز آقای دکتر عراقچی با قائم مقام وزارت امور خارجه کره جنوبی صحبت کرد و امروز نیز کنسول آنها در بندرعباس بود و به کاپیتان کشتی دسترسی مستقیم پیدا کرد و البته از این جا به بعد، تصمیم خدمه کشتی است که مایلند در ایران بمانند و یا ایران را ترک کنند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان از بندرعباس، سعید خطیب‌زاده امشب در یک نشست خبری به بیان برخی نکات و موضوعات مطرح در حوزه سیاست خارجی پرداخت.

وی در مورد آخرین وضعیت کشتی کره‌ای اظهار کرد: باید بگویم که امکان خروج اتباع آن را فراهم کردیم. توقیف این کشتی کاملا بر اساس موضوعات فنی بوده است و در مجاری مورد نظر آن در حال پیگیری است. با توجه به درخواست کره جنوبی و رعایت ابعاد انسان‌دوستانه این موضوع، همکاری بسیار نزدیکی با دادستانی داشتیم و قوه قضاییه مساعدت کرد و دیروز به سفیر کره در تهران اطلاع دادیم که خدمه کشتی کره‌ای می‌توانند ایران را ترک کنند.

سخنگوی وزارت امور خارجه ادامه داد: همین امروز صبح نیز آقای دکتر عراقچی با قائم مقام وزارت امور خارجه کره جنوبی صحبت کرد و امروز نیز کنسول آنها در بندرعباس بود و به کاپیتان کشتی دسترسی مستقیم پیدا کرد و البته از این جا به بعد، تصمیم خدمه کشتی است که مایلند در ایران بمانند و یا ایران را ترک کنند.

به گفته خطیب زاده، موضوع آلودگی این شناور نیز در مجاری آن در حال پیگیری است تا به نتایج لازم برسد.

وی در بخش دیگری از اظهارات خود به نقش و فعالیت معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه اشاره و عنوان کرد: در حوزه دیپلماسی خارجی در طول فشار حداکثری آمریکا بر ملت ایران، تلاش شد تا بتوان نقش هرچه بهتر و پررنگ‌تری ایفا کرد. تسهیل تجارت خارجی از جمله وظایف معاونت اقتصادی وزارت خارجه در تقویت دیپلماسی اقتصادی است. معاونت اقتصادی وزارت امور خارجه با این درک که باید در حوزه متنوع سازی روابط با دنیا اقدام کند، نمایندگی‌های خود را در سطح استان‌ها افزایش داد و در کنار اقدامات خود در حوزه خارج از کشور، بسترهای لازم را در سطوح استانی نیز توسعه داد.

سخنگوی وزارت امور خارجه ادامه داد: همین امروز که خدمت شما هستم، به همت و همکاری نمایندگی وزارت امور خارجه نشست اتاق بازرگانی هرمزگان با پرتغال برگزار شد و دوشنبه نشستی با کشور قزاقستان و اربیل در دست اقدام است و این‌ها در راستای به فعلیت رساندن ظرفیت‌های بازرگانان و فعالان اقتصادی ما با دیگر کشورها است.

وی تأکید کرد: البته این به این معنا نیست که ما در وزارت خارجه می‌توانیم همه این کارها را انجام دهیم چرا که اختیارات و حوزه‌های مسؤولیت در دیگر وزارتخانه‌ها متمرکز است و باور داریم که اتاق‌های بازرگانی به عنوان فضاهایی که می‌توانند ظرفیت همکاری‌های بخش خصوصی را با طرف‌های مقابل خودشان را ایجاد کنند، بیش از پیش فعال شده و ارتباطات نزدیکی را با دفاتر استانی وزارت خارجه برقرار کنند.

خطیب‌زاده درباره طرح صلح هرمز نیز عنوان داشت: این طرح، طرحی مبتنی بر ساز و کارهای بومی امنیت منطقه‌ای شکل گرفت و وقتی این طرح آماه شد، جمهوری اسلامی ایران آن را طی نامه‌ای به سران کشورهای مختلف در منطقه خلیج فارس ارسال کرد. جواب‌های بسیار مثبتی از بسیاری از این کشورها گرفتیم الا یکی دو کشور که سکوت کردند.

سخنگوی وزارت خارجه کشورمان خاطرنشان کرد: طرح صلح هرمز بیش از آنچه که یک مقصد باشد، یک مسیر راه برای تقویت و تسهیل گفت‌وگوهایی درون منطقه‌ای است که اجازه می‌دهد کشورهای منطقه در یک ساز و کار بومی به حل اختلافات رسیده و به فهم مشترکی برسند. البته این مسیر که در ابتدای آن قرار داریم و برخی از طرف‌هایی که باید ورود به آن کنند، اعلام آمادگی نکردند ولی امیدواریم در ماه‌های آتی جواب‌های بهتری را بشنویم.

انتهای پیام/ 88055

منبع: فارس

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »