نمایشگاه مجازی کتاب یک‌دهم نوع حضوری آن فروش دارد/ تأخیر در افزودن تازه‌های نشر

مدیر فروش انتشارات افق میزان فروش نمایشگاه مجازی کتاب را در مقایسه با نمایشگاه حضوری یک دهم اعلام و از نبود تازه‌های نشر به دلیل تاخیر در افزودن به سایت نمایشگاه توسط خانه کتاب گله کرد.

احمد زند، مدیر فروش انتشارات افق در گفت‌وگو با ایکنا درباره نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران گفت: برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب تهران در جلب توجه مردم و ایجاد شور و هیجان نسبت به کتاب نقش بسیاری داشته است و با وجود نقص‌هایی که در برگزاری آن وجود دارد اما آثار مثبت آن را به وضوح می‌بینیم.

وی با اشاره به نقص‌های سایت نمایشگاه افزود: سایت نمایشگاه مجازی کتاب بسیار ضعیف بوده و سرعت آن بسیار پایین است و به نظر می‌رسد این کار چندان با برنامه‌ریزی قوی انجام نشده و صرفاً هدف برگزاری نمایشگاه بوده است. با وجود اینکه نمایشگاه رو به پایان است سرعت آن قدری بهتر شده است. اما باز هم با خطا‌های مختلفی در هنگام جست‌وجو مواجه می‌شویم.

وی در ادامه بیان کرد: میزان فروش این نمایشگاه در مقایسه با نمایشگاه حضوری کتاب تهران اصلا قابل مقایسه نیست و این میزان را می‌توان یک‌دهم فروش نمایشگاه حضوری دانست اما باز هم در این وضعیت بد نشر، بسیار خوب بوده و با استقبال مخاطبان مواجه هستیم، به طوری که سفارش‌های زیادی را دریافت کردیم که انتظار نمی‌رفت.

زند برپایی نمایشگاه مجازی کتاب تهران را ایده خوبی دانست و ادامه داد: این نمایشگاه نخستین تجربه در این گونه نمایشگاه‌هاست و نقص‌های آن نیز طبیعی است اما با برنامه‌ریزی بهتر و دقیق‌تر می‌توانستند از بسیاری از آن‌ها بکاهند. به عنوان مثال یکی از نقص‌های مهم نمایشگاه مجازی غیر از سرعت پایین این است که موجودی کتاب‌ها از طریق سایت خانه کتاب به‌روز می‌شود، بنابراین تازه‌های نشر با فاصله زمانی به سایت افزوده می‌شوند و مخاطب با لیست به‌روز کتاب‌ها مواجه نیست پس ممکن است کتابی به تازگی منتشر شده باشد، اما در سایت نمایشگاه موجود نباشد.

مدیر فروش انتشارات افق، با اشاره به عرضه بیش از یک هزار و ۵۰۰ عنوان از کتاب‌های این مرکز در نمایشگاه مجازی کتاب تهران، گفت: نزدیک به ۱۱۰ عنوان از کتاب‌ها برای نخستین‌بار در نمایشگاه کتاب عرضه شده‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »