دستیاران در معاونت معماری و شهرسازی پایتخت مشغول به کار شدند

معاون شهردار تهران با اشاره به آغاز فعالیت دستیاران در معاونت معماری و شهرسازی گفت: دستیاران می‌توانند با بکارگیری دانش، خلاقیت و تخصص خود، نقش موثری در حوزه معماری و شهرسازی ایفاء کنند.

به گزارش گروه شهری پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، عبدالرضا گلپایگانی، معاون شهردار تهران، درباره جذب دستیاران در معاونت معماری و شهرسازی اظهارداشت: دستیاران طی یک فرایند عادلانه، شفاف و شایسته سالارانه، جوانانی مستعد و متخصص به خانواده 60 هزار نفری شهرداری تهران ملحق خواهند شد.

وی با تاکید بر اینکه فاصله زیادی بین تحصیلات دانشگاهی و فضای کسب و کار وجود دارد، گفت: شرایط کاری با فضای دانشگاه دارای تفاوت بسیاری است و دستیاران باید ضمن کسب تجارب ارزنده، در عین حال بینش عمیق خود را نسبت به مسایل شهری افزایش دهیم.

معاون شهردار تهران ضمن اشاره به لزوم وجود نگاه نقادانه و ارزیابانه به حوزه شهرسازی توسط دستیاران در فرآیند اجرای کار، اظهار داشت: دستیاران باید احتیاط کنند و در مسایل روزمره شهرداری تهران غرق نشوند و آنها باید این مساله را به طور مرتب پایش کنند و اجازه ندهند که روزمرگی بر آنها حاکم شود.

گلپایگانی غرق شدن در فضای روزمرگی کاری را دارای تبعات ناخوشایندی ارزیابی و تصریح کرد: اگر قرار باشد دستیاران هم، در سیستم فعلی شهرداری تهران هضم شوند، آنها هم مشابه بدنه ای که سال‌های سال است در شهرداری تهران مشغول به کار هستند، خواهند شد، اگرچه درشهرداری تهران افراد توانمند و تحصیل کرده بسیاری در حال حاضر مشغول به کار هستند.

وی با بیان اینکه دستیاران باید نهایت اهتمام خود را به کارگیرند که در حیطه کاری خود ارتقا پیدا کنند اذعان داشت: عرصه معماری و شهرسازی از جمله حوزه هایی است که کسب موفقیت در آن به تجارب عملی وابسته است و مطالعات دانشگاهی صرف، کارساز نخواهد بود و بنابراین انتظارمی رود که دستیاران، تخصص و دانش خود را در حوزه معماری در میدان عمل به صورت بهینه اجرایی کنند.

معاون معماری و شهرسازی شهرداری تهران همچنین گفت: ممکن است بین ایده‌هایی دانشگاهی با فضای واقعی کار، تفاوت فاحشی وجود داشته باشد، اما این امر نباید منجر به ایجاد دلسردی شود و نیروهای جدید باید شرایطی را فراهم کنند که تخصص و دانش آنها اثر مثبتی بر تصمیم‎سازی ها و فرآیندهای اجرایی داشته باشد.

گلپایگانی با تاکید بر اینکه نمی توان انتظارداشت که دستیاران در حوزه معماری و شهرسازی انقلابی به پا کنند، گفت:اما قطعا آنها می توانند با بکارگیری دانش، خلاقیت و تخصص خود، نقش موثری در حوزه معماری و شهرسازی ایفاء کنند.

وی همچنین بر لزوم تسلط دستیاران بر قوانین و مقررات حوزه معماری و شهرسازی اشاره کرد و گفت: ضروری است دستیاران بر قوانین و مقررات حوزه معماری و شهرسازی تسلط پیدا کنند و همواره اقدامات و تصمیمات آنها مبتنی بر رویکرد ارزیابانه و نقادانه باشد.

گلپایگانی با تاکید براینکه جذب دستیاران بر اساس موازین علمی عادلانه بوده است تصریح کرد: از جمله نکات حائز اهمیت در جذب دستیاران،انطباق تخصص و دانش آنها با حیطه های کاری است، این درحالی است که در گذشته در جذب نیروها این مهم تا حدودی مغفول واقع شده است.

وی اذعان داشت: دستیاران از میان افراد فرهیخته و تحصیلکرده و از طریق آزمون علمی و کانونهای ارزیابی، صلاحیت سنجی شده اند و این فرآیند کاملا علمی و شفاف بوده است به طوری که افرادی که در حال حاضر به این معاونت جذب شده اند، هیچ رابطه سازمانی و شخصی با مدیران بالادستی نداشته و شخصا به هیچ وجه هیچ شناخت قبلی از این افراد نداشته‌ام. 

معاون شهردار تهران تاکید کرد: هرچند که آنها از مسیرهای کاملا تخصصی به مجموعه ما معرفی شده اند، اما با منتخبان نهایی جلساتی برگزارکرده‌ام، تا گزینش نهایی بر اساس نیازهای واقعی مجموعه باشد و امیدوارم که دستیاران برای شهرداری تهران و شهر تهران مفید و مثمرثمر باشند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »