کنترل بیماری کرونا با طرح شهید سلیمانی

­جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: سازمان‌های جهانی بهداشت پیش بینی می‌کردند که در این روزها مرگ و میر کرونایی ایران به هزارو۲۰۰ نفر در روز برسد، اما با طرح شهید سلیمانی کرونا کنترل شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از صداوسیما، سردار سرتیپ محمدحسین سپهر – جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین در برنامه تیتر امشب گفت: بسیج در نظارت، حمایت و مراقبت حضور پررنگ دارد، اما در حوزه حمایتی نقش ویژه‌ای دارد.

وی افزود: در اوج تحریم و تهدید و پاندمی بیماری کرونا در کشور گروه‌های بسیج با محور محله به مقابله با بیماری پرداختند.

سردار سپهر گفت: سازمان‌های جهانی پیش بینی می‌کردند که در این روزها مرگ و میر کرونایی به هزار و دویست نفر هم برسد، اما با طرح شهید سلیمانی با بیماری به خوبی مقابله شد.

جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین افزود: در بخش حمایتی، پزشک و پرستار هیچ کمبود نیروی انسانی نداریم.

سردار سپهر گفت: ۵۴ هزار پایگاه در سراسر کشور در حوزه سلامت داریم و در برخی مناطق هم امکانات سیار فراهم است و خدمات می‌دهیم.

وی افزود: سازوکار رصد و بیماری کرونا یک تجربه جدید است و بسیج تجربیات ارزشمندی در این باره به دست آورده است.

سردار سپهر گفت: شبکه بسیج محله و شبکه‌های خدمات دهی کمک‌های متنوع آموزشی، مالی و … در اختیار هموطنان قرار می‌دهند.

جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین افزود: بسیج بر اساس نیازهایی که مردم دارند نه تنها در عرصه کمک مالی به نیازمندان بلکه در عرصه‌های دیگر مثل غربالگری بیماری، توزیع اقلام بهداشتی و … برای پیشگیری و مقابله با کرونا ورود پیدا کرده است.

سردار سپهر گفت: بسیج اقشار و وزارت بهداشت یک ابتکار جدید در حوزه مدیرتی داشتیم که این همکاری ارزشمند است. همکاری ارزشمندی میان اورژانس، هلال احمر، وزارت بهداشت، بسیج و … به وجود آمده است.

وی افزود: تمام ابزار بسیج برای ریشه کنی بیماری در مازندران انجام شد.

‌اصفهان شهر نارنجی و قرمز ندارد

طاهره چنگیز – رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هم گفت: آمار کرونا در استان با شیب ملایم در حال افزایش است.

وی افزود: امیدوارم با نظارت بیشتر این شیب ملایم کنترل شود. اصفهان شهر نارنجی و قرمز ندارد.

طاهره چنگیز گفت: همکاری تنگاتنگی دانشگاه علوم پزشکی با بسیج دارد و در طرح شهید سلیمانی بیش از سه میلیون نفر غربالگری شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: برنامه رهگیری بیمار با همکاری بسیج در حال انجام است.

طاهره چنگیز گفت: بیش از ۸۰۰ تیم کار نظارتی را در بین اقشار و محلات انجام می‌دهند.

رعایت قرنطینه‌ها در کنترل بیماری خیلی مهم است

دکتر موسوی – رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران هم گفت: در استان موج سوم بیماری دیرتر از کشور اتفاق افتاد، اما این روند از یک هفته پیش رو به کاهش گذاشته است.

وی افزود: این بیماری پیچیدگی خاصی دارد، اما اتفاقی که افتاد کار مشترک بسیج و کادر بهداشتی است که این هماهنگی اهمیت بالایی دارد.

دکتر موسوی گفت: کنترل بیماری در موج سوم در استان مازندران زمینه خوبی بود برای همکاری بسیج، هلال احمر کادر درمان. اگر این همکاری نبود قرنطینه بیماران بسیار مشکل بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: رعایت قرنطینه‌ها در کنترل بیماری خیلی مهم است و اگر این به خوبی انجام نشود گرفتاری ما بیشتر خواهد شد.

منبع: خبرگزاری مهر

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »