موافقت شورای عالی آموزش و پرورش با اصلاح اساسنامه انجمن مرکزی اولیاء و مربیان

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه در جلسه امروز شورای عالی، اعضا با اصلاح اساسنامه انجمن مرکزی اولیاء و مربیان موافقت کردند، گفت: مقرر شد وزارت آموزش و پرورش طی شش ماه اساسنامه این سازمان را تهیه و برای بررسی و تصویب به شورای عالی آموزش و پرورش ارائه کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از ایسنا، دکتر محمود امانی طهرانی با اشاره به جزئیات و مصوبات نهصد و هشتادوششمین جلسه شورای عالی آموزش و پرورش، گفت: قبل از وارد شدن به دستور جلسه، اعضای شورای عالی دیدگاهها و پیشنهادهای خود درباره مسائل مختلف آموزش و پرورش از جمله بازگشایی مدارس، چالش های آموزش برخط، عدالت آموزشی، ضرورت آموزش زبان انگلیسی در دوره ابتدایی و غیره نکاتی را بیان کردند. 

وی افزود: در ادامه جلسه وزیر آموزش و پرورش با تسلیت سالروز درگذشت مرحوم علاقه مندان معاون وزیر وقت آموزش و پرورش، بر لزوم همکاری دستگاههای مختلف برای اجرای کامل سند تحول بنیادین، اولویت اصلی آموزش و پرورش بر تعطیل نشدن و حضور دانش آموزان در مدارس،  توجه جدی به آسیب های آموزش برخط، تربیت معلم در تراز سند تحول بنیادین و… تاکید کرد. 

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به ماده واحده اصلاح اساسنامه انجمن مرکزی اولیاء و مربیان جمهوری اسلامی ایران، گفت: خانواده و مدرسه به عنوان دو رکن موثر در تعلیم و تربیت دانش‌آموزان، باید در چارچوب ساز وکارهای مناسب و با تعامل و همسویی هر چه بیشتر، در تحقق اهداف نظام تعلیم و تربیت، ایفای نقش کنند. 

امانی افزود: به همین منظور انجمن اولیاء و مربیان به موجب مصوبه شورای‌عالی اداری به صورت یک تشکل غیردولتی در سطوح مدرسه، منطقه، استان و ستاد تشکیل می‌شود تا زمینه‌های همکاری، هماهنگی و مشارکت اولیاء با آموزش و پرورش در امر سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی، اجرا و نظارت بر فرایند تعلیم و تربیت دانش‌آموزان را فراهم آورد.

وی ادامه داد: اعضای شورای عالی آموزش و پرورش با اصلاح اساسنامه انجمن مرکزی اولیاء و مربیان موافقت کردند و مقرر شد وزارت آموزش و پرورش طی شش ماه اساسنامه این سازمان را تهیه و برای بررسی و تصویب به شورای عالی آموزش و پرورش ارائه کند.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به تصویب ماده واحده نحوه ترمیم و به‌روزرسانی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در این جلسه گفت: در اجرای مفاد بخش سوم فصل هشتم سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و لزوم پاسخگویی به تغییر و تحولات محیطی و نیازهای جامعه و دانش‌آموزان و توجه به تجربیات و یافته‌های جدید علمی، با در نظر گرفتن رویکردها و اصول مربوط، نسبت به ترمیم و به‌روزرسانی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اقدام شود. 

امانی ادامه داد: ترمیم و به‌روزآوری سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در کمیسیون راهبری تحول بنیادین شورای‌عالی آموزش وپرورش با مسئولیت دبیرکل شورای عالی و نمایندگانی از دبیرخانه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی،  نخبگان دانشگاهی و حوزوی، مدیران و معلمان و با در نظر داشتن «مطالعات پشتیبان» انجام خواهد شد.

وی با اشاره به رویکردهای حاکم بر ترمیم و به روز آوری سند تحول بنیادین، تصریح کرد: ترمیم و به روز آوری سند تحول بنیادین، با توجه به ترکیبی از رویکردهای تکمیلی و آینده نگرانه، اصلاحی و اجرایی سازی انجام خواهد شد؛ در رویکرد تکمیلی و آینده نگرانه با بررسی سیاست های تحولی مغفول مانده، نیازهای نوظهور و شرایط نوپدید نیز مورد توجه قرار می‌گیرد.

دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش در ادامه اظهار کرد: رویکرد دیگر برای اصلاح و ترمیم سند تحول، رویکرد اصلاحی می باشد که در این رویکرد برخی از مفاد سند که به دلیل ابهام و یا عدم برخورداری از اتقان کافی، نیاز به اصلاح جزئی برای به حداقل رساندن زمینۀ تفسیرپذیری دارند، مورد توجه قرار می‌گیرد.

امانی با اشاره به رویکرد اجرایی سازی سند تحول بنیادین، ادامه داد: در این رویکرد بسترسازی لازم برای افزایش قابلیت اجرایی مفاد سند تحول و پیاده سازی آن مورد توجه قرار می گیرد. 

وی افزود: وزارت آموزش و پرورش موظف است اعتبار مورد نیاز ترمیم و به‌روزرسانی سند تحول بنیادین را از سرجمع اعتبارات آن وزارتخانه تأمین کند. 

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش افزود: در این جلسه به کمیسیون معین شورای عالی آموزش و پرورش اجازه داده شد، موضوعات و طرح هایی که فهرست آن در جلسه شورای عالی مطرح شد، مورد بررسی و تصویب قرار دهد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »