شمارش معکوس آغاز عملیات اجرایی طرح بلوار کیش در بندر چارک

معاون عمرانی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد کیش از آغاز عملیات اجرایی طرح جاده کمربندی «بلوار کیش» ورودی بندر چارک در دهه مبارک فجر خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان از کیش، علی مقدس زاده معاون عمرانی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد کیش، یکشنبه پنجم بهمن درسفر به بندرچارک و بازدید از طرح های عمرانی «سالن اجتماعات، جاده کمربندی، سالن مسافری، اسکله صیادی و مجموعه زمین چمن فوتبال» در این بندر، بر لزوم اهمیت توسعه زیرساخت های این منطقه برای جذب سرمایه گذاری و ارتقای صنعت گردشگری تاکید کرد.

وی گفت: هم زمان با فرا رسیدن دهه مبارک فجر عملیات اجرایی جاده کمربندی «بلوار کیش» به طول 7 کیلومتر در بندر چارک با پیش بینی ۲۰ میلیارد تومان اعتبارمالی آغاز می شود.

معاون عمرانی و زیر بنایی سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به این که تا ۴۵ روز آینده نقشه ها آماده شده و مناقصه برای اجرای این طرح عمرانی برگزار خواهد شد، تصریح کرد: تحقق یافتن این طرح با تقویت زمینه حضور گردشگران، سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی در منطقه می تواند بخش مهمی از اعتبارات استان هرمزگان را تامین کند.

علی مقدس زاده در این بازدید با اشاره به تسهیل و تسریع سه طرح عمرانی”سالن ورزشی، سالن اجتماعات و زمین چمن مصنوعی برای بازی های فوتبال” در بندر چارک اظهار داشت: سازمان منطقه آزاد کیش برای توسعه زیر ساخت های بندر چارک از مشاوران مجرب و کارشناس های این سازمان استفاده خواهد کرد.

مقدس زاده در ادامه با بیان این که سازمان منطقه آزاد کیش تابع ظرفیت های قانونی شهرداری، شوراها و راه و شهرسازی بندرچارک است بیان داشت: پس از برآورد اعتبار مالی ، دریافت پروانه و مجوزهای شورا و تامین زمین از مسکن و شهر سازی توسط شهرداری این منطقه انجام خواهد شد و جذب سرمایه گذار برای اجرای سه طرح گردشگری بندرچارک در قالب یک قرارداد، بر عهده سازمان منطقه آزاد کیش است.

وی تاکید کرد: باید سالن های ورزشی توسط افراد متخصص و صاحب نظر در حوزه ورزش و امکانات و اماکن ورزشی نیز توسط فعالان اقتصادی مدیریت شود.

مقدس زاده با بیان این که عملیات توسعه زیرساخت های عمرانی در این منطقه با هدف ایجاد درآمدهای پایدار اجرایی می شود افزود: فرصت های سرمایه گذاری این منطقه برای رشد و توسعه اقتصادی کشور بسیار موثر است از این رو طرح مطالعات جنگل های هراز در بازه زمانی 6 تا یک سال انجام خواهد شد.

علی مقدس زاده با اشاره به احداث پل روی آب نمای مسیر بندر چارک اظهار داشت: این پل 180 مترطول ، 13 متر عرض و 9 دهانه بیست متری دارد عملیات 8 فنداسیون اجرا و این طرح با سرعت خوبی در حال پیشرفت است.

به گفته مقدس زاده در طول سال های گذشته آب نمای موجود در محور بندرچارک به دلیل بارندگی های زیاد به صورت کامل مسدود و سبب ایجاد محدودیت برای تردد تمام خودروهای سبک و سنگین می شد که با ساخت این دو پل آب های سطحی حاصل از بارندگی ها از زیر پل عبورکرده و مانع از مسدود شدن جاده می شود.

همچنین علی عرب در این بازدید با اشاره به دستور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش مبنی بر ساخت جاده ورودی بندر چارک گفت: بهره برداری از این بلوار به عنوان یک کمربندی از بارترافیکی مسیر می کاهد به طوری که خودروهای سبک و سنگین که قصد تردد به جزیره کیش را دارند از داخل شهر عبور نمی کنند و با استفاده از این کمربندی مستقیم وارد درب شرقی و غربی بندرگاه می شوند.

محمد خدنگ شهردار بندر چارک، نیز توسعه و پیشرفت زیرساخت های این منطقه را منوط به تعامل میان سازمان منطقه آزاد کیش با بندرچارک برشمرد و اظهار داشت: مطالعات دو طرح مهم که یکی از ظرفیت های سرمایه گذاری در بندرچارک است می تواند آینده این منطقه را متحول کند.

وی با اشاره به حمایت سازمان منطقه آزاد کیش در خصوص اجرای عملیات طرح بلوار کیش در بندر چارک عنوان کرد: این منطقه با رشد 600 برابری صادرات نسبت به سال گذشته سبب ایجاد فرصت های شغلی جدید شده است.

گفتنی است، مطالعات دو طرح «جنگل هراز و بندر صیادی» که یکی از ظرفیت های مهم سرمایه گذاری برای ایجاد درآمدهای پایدار و فرصت های جدید شغلی در این منطقه است برعهده مشاورانی مجرب خواهدبود.

انتهای پیام/خ

منبع: فارس

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »

تخصیص بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به منظور توسعه استان هرمزگان

هرمزبان – مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان اعلام کرد که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال از عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و امور عشایر استان واریز شده است.

ادامه خبر »

آماده‌سازی سیستم آبرسانی برای ۲ شهر و ۳۸ روستای غرب هرمزگان به پایان رسید

هرمزبان –

پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مرحله نهایی اجرا رسیده و به زودی افتتاح رسمی خواهد شد.

ادامه خبر »

پرداخت ۲۴ میلیارد تومان غرامت به خودروهای خسارت‌دیده در هرمزگان ناشی از جنگ

هرمزبان – مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اعلام کرد که بررسی ۱۳۵ پرونده خسارت ناشی از جنگ اخیر به خودروها در استان به پایان رسیده است. وی افزود که مالکان این خودروها مبلغ ۲۴ میلیارد تومان غرامت دریافت کرده‌اند.

ادامه خبر »