برگزاری نخستین جلسه ستاد نوروزی کیش/ مظفری: تعطیل کردن کسب و کارها در کشور هنر نیست

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با بیان اینکه تعطیل کردن کسب و کارها هنر نیست گفت: باید تلاش کنیم تا در سایه رعایت کامل ضوابط بهداشتی و ایجاد شرایط امن و مناسب، فعالیت‌های گردشگری و اقتصادی استمرار یابد تا هم فعالان اقتصادی متضرر نشوند و هم هم‌وطنان با توان مالی متفاوت بتوانند به جزیره کیش سفر کنند.

به گزارش خبرگزارری فارس از کیش، غلامحسین مظفری در نخستین جلسه ستاد نوروزی کیش که با حضور روسای کمیته‌های مختلف ستاد نوروزی در سالن اجتماعات این سازمان برگزار شد با ابراز خرسندی از رونق اقتصادی و فعالیت خوب بخش‌های گردشگری گفت: در شرایط ناشی از همه‌گیری کرونا که کشور ما و بسیاری از کشورهای جهان با رکود اقتصادی مواجه هستند جزیره کیش رشد آمار گردشگران را تجربه می کند و این موفقیت به دلیل برنامه ریزی اصولی و تعامل همه جانبه در کنترل موفق کرونا حاصل شده است.

وی با اشاره به اینکه به دلیل تغییر شرایط همه گیری کرونا درکشور امکان بروز موقعیت‌های مختلف در ماه‌های انتهایی سال و تعطیلات نوروز پیش‌بینی می‌شود، افزود: ستاد نوروزی برنامه‌های انعطاف‌پذیر خود را به گونه‌ای تدوین می‌کند که در هنگام تغیر وضعیت و اعلام شرایط جدید از سوی ستاد ملی کرونا، روش های جایگزینی را برای پذیرایی ایمن از گردشگران بکار گیرد.

رئیس ستاد نوروزی کیش با تقدیر از تلاش همه‌جانبه مجموعه کادر درمان و حوزه سلامت، بخش‌های مختلف سازمان منطقه آزاد کیش، ستاد کرونا، ستاد بحران، بخش خصوصی و فعالان اقتصادی در مقابله موفق با کرونا تاکید کرد: اعمال محدودیت‌های گسترده از جمله توقف یک ماهه پروازها و ورود گردشگر در بهار 99 و تعامل همدلانه و نظارت‌های دقیق و سختگیرانه همه بخش‌ها، اقدامات آینده‌نگرانه‌ای بود که سبب شد امروز جزیره کیش به مدد وضعیت مناسب خود بتواند میزبان شمارگسترده ای از هموطنانی باشد که جزیره کیش را به عنوان مقصد مطلوب گردشگری انتخاب کرده اند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با بیان اینکه تعطیل کردن کسب و کارها هنر نیست، تصریح کرد: باید تلاش کنیم تا درسایه رعایت کامل ضوابط بهداشتی و ایجاد شرایط امن و مناسب، فعالیت های گردشگری و اقتصادی استمرار یابد تا هم فعالان اقتصادی متضرر نشوند و هم هموطنان با توان مالی متفاوت بتوانند به جزیره کیش سفرکنند.

مظفری از همه کمیته های ستاد نوروزی خواست تا باتلاش مضاعف در جهت استفاده بهینه از ظرفیت های موجود و استانداردسازی امکانات گردشگری بکوشند نوروز 1400 سال رضایتمندی حداکثری گردشگران کیش باشد.

تکریم مسافران، بهداشت محیط شهری، توسعه فضای سبز، زیباسازی فضای شهری، نورپردازی معابر و اماکن گردشگری با هدف افزایش زیبایی بصری کیش در شب، به روزرسانی سامانه‌های پذیرش مسافر در مبادی ورودی، کاهش زمان معطلی مسافران در فرودگاه و بندرگاه و سرعت بخشیدن به روند انتقال مسافران مسیر دریایی از جمله مواردی بود که مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش بر آن تاکید داشت.

وی از مدیران شرکت مدیریت و توسعه بنادر و فرودگاه‌های کیش و شرکت عمران آب و خدمات خواست تا از ظرفیت های موجود برای رسیدن به استاندارهای جهانی در زمینه پذیرایی شایسته از گردشگران بهره گرفته و بهترین شرایط ممکن را برای میزبانی از گردشگران نوروزی کیش فراهم کنند.

مظفری ازوجود منابع مالی کافی برای تامین طرح های عمرانی درحوزه خدمات گردشگری خبر داد و اظهار داشت: این حق هموطنان ما است که از بهترین امکانات گردشگری درجزیره کیش برخوردار باشند و به لطف خدا و برنامه ریزی اصولی درخصوص تامین منابع مالی طرح‌ها جای نگرانی نیست.

وی با اشاره به ضرورت به روزرسانی نرم افزارهای مختلف سازمان درحوزه گردشگری برای ارائه خدمات مطلوب به گردشگران بر بستر اینترنت گفت: این فعالیت ها باید در قالب ستاد هوشمندسازی یکپارچه شده تا نوروز 1400 خدمات گردشگری بسیار مطلوبی به هموطنان ارائه شود.

مظفری اظهار داشت: در کمیته نظارت و ارزیابی ستاد نوروزی نیازمند یک سیستم به روز، منسجم، هوشمند و فعال هستیم تا ضمن ارزیابی همزمان فعالیت ها امکان بررسی و رفع مشکلات در کوتاه‌ترین زمان ممکن میسر شود.

رئیس ستاد نوروزی کیش تاکید کرد: با پایان ریاست جمهوری ترامپ و کاهش فشار تحریم‌ها، ما نیز تلاش می‌کنیم تا هموطنان عزیز بتوانند در سفر به کیش خاطرات خوشی داشته و با انرژی و امید سال جدید را آغاز کنند.

وی با تاکید بر ضرورت سرعت بخشیدن به عملیات عمرانی و اتمام طرح های نیمه تمام در نوار گردشگری و معابر پرتردد گفت: رونق اقتصادی در همه بخش‌ها مدنظر است و عملیات ساخت و ساز در طرح‌های عمرانی بخش خصوصی در صورتی که به وجه گردشگری کیش خدشه وارد نکند می تواند در تعطیلات نوروز نیز ادامه یابد.

همچنین خسرو نشان معاون گردشگری و دبیر ستاد نوروزی کیش با اشاره به افزایش آمار ورود گردشگران به کیش در آذر و دی امسال گفت: رونق گردشگری کیش مرهون همکاری بخش‌های مختلف و تقویت زیرساخت‌هایی است که سبب ترغیب گردشگران برای سفر به این منطقه آزاد شده است.

دبیر ستاد نوروزی کیش اظهار داشت: با وجود شرایط ناشی از همه‌گیری کرونا، به دلیل اطمینان هموطنان به رعایت ضوابط بهداشتی در کیش، گردشگری این منطقه وضعیت خوب و پر رونقی دارد و پیش‌بینی می‌شود امسال با افزایش ورود گردشگر نسبت به سال قبل، در تعطیلات نوروز پذیرای حدود 300 هزار گردشگر باشیم.

نشان تاکید کرد: با توجه به امکان تغییر شرایط همه‌گیری کرونا در کشور در ماه‌های آینده، ستاد نوروزی کیش برنامه‌ای منعطف تدوین خواهد کرد.

در پایان این جلسه مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش و رئیس ستاد نوروزی با اعطای احکام روسای کمیته‌های مختلف خواستار تلاش گسترده و جمعی برای میزبانی شایسته از گردشگران نوروزی کیش شد.

لازم به ذکر است طبق احکام رئیس ستاد نوروزی، سید محمدرضا مداح مشاور و مدیرکل حوزه مدیرعامل ریاست کمیته تشریفات، ناصر آخوندی معاون توسعه مدیریت ریاست کمیته پشتیبانی، آمار و اطلاعات، علی مقدس‌زاده معاون عمرانی و زیربنایی ریاست کمیته بحران، داریوش سلیمی معاون اقتصادی و سرمایه گذاری ریاست کمیته نظارت بر نرخ خدمات، سعید پورعلی معاون فرهنگی و اجتماعی ریاست کمیته فرهنگی و اجتماعی ستاد نوروزی کیش و سید علیرضا علوی رضوی مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل ریاست کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی ستاد نوروزی کیش را عهده‌دار شدند.

همچنین ابوالفضل طیبی مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات منطقه آزاد کیش رئیس کمیته اسکان و خدمات رفاهی، علی عرب مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه‌های منطقه آزاد کیش رئیس کمیته حمل و نقل هوایی و دریایی، فرامز صحرایی مدیرکل حراست سازمان رئیس کمیته امنیتی و انتظامی، محمود افتاده مدیر حقوقی، امور قراردادها و املاک رئیس کمیته حقوقی و محمد پورسینا مدیر بازرسی و پاسخگویی به شکایات نیز رئیس کمیته نظارت و ارزیابی عملکرد ستاد نوروزی کیش هستند.

انتهای پیام/88060

منبع: فارس

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »