مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان: داستان بسترساز هنر است

هرمزبان – مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان با بیان اینکه داستان بستر ساز هنر است، گفت: استفاده از هنر داستان نویسی باعث ماندگاری آثار می شود.

رضا کمالی زرکانی چهارشنبه شب در آیین پایانی دومین جشنواره داستان کوتاه ‘چی چیکا’ در کتابفروشی سرو بندرعباس به اهمیت داستان در تاریخ بشریت اشاره کرد و افزود:تمام کتاب های آسمانی از انجیل و تورات گرفته تا قرآن کریم از داستان به خوبی برای بیان مفاهیم استفاده کرده اند.
وی ادامه داد: با نگاهی به تاریخ ادبیات جهان متوجه می شویم آثاری که از روایت قوی در داستان گویی برخوردار هستند در گردباد حوادث تاریخی توانسته اند بدون گزند بمانند و ماندگار شوند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد هرمزگان به اهمیت داستان در دیگر هنرها نیز اشاره کرد و بیان داشت: داستان بستر همه هنرها و بن مایه تولیدات هنری در همه رشته ها محسوب می شود، به گونه ای که هر وقت به یک نقاشی،عکس،فیلم نگاه می کنید در درون آن یک روایت پنهان داستان قابل مشاهده است و همین روایت داستانی بر جذابیت و ماندگاری این آثار می افزاید.
کمالی زرکانی در پایان ضمن تقدیر از انجمن داستان هرمزگان و هیات داوران ابراز داشت: انجمن داستان توانسته با ایجاد رویه صحیح، نسبت به استعداد یابی در سنین مختلف و آموزش هنرجویان موفق عمل کند.
در پایان این مراسم از برگزیدگان دومین جشنواره داستان کوتاه ‘چی چیکا’ با اهدای لوح سپاس و تندیس جشنواره تقدیر شد.

منبع: ایرنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »