اعلام وصول سوال از حناچی در شورا/ درباره فائزه دیگر صحبت نکنید

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: با توجه به اعلام وصول سوال از شهردار تهران، وی موظف به حضور در صحن شورای شهر و پاسخ دهی به اعضا است.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان، محسن هاشمی در دویست و شصت و چهارمین جلسه شورای شهر و در جمع خبرنگاران گفت: اولین دستورالعمل امروز سوال ۸ نفر از اعضای شورای شهر از شهردار تهران درباره سرپرستانی که مدت سرپرستی آنها چندین ماه گذشته است، بود که آن را به بحث هم اندیشی گذاشتیم.

رئیس شورای شهر تهران ادامه داد: در نهایت به این نتیجه رسیدیم که بر اساس آئین نامه زمانی که تذکر داده می‌شود، تذکر دهنده می‌توان آن را تبدیل به سوال کند به دلیل اینکه تعداد این تذکرات زیاد شده بود تعدادی آن را تبدیل به سوال کردند و بنده هم موظف بودم بر اساس آئین نامه این موضوع را به شهردار ابلاغ کنم تا وی ظرف مدت ۱۰ روز به صحن شورا آمده و پاسخ دهد.

هاشمی با بیان اینکه شورا تصمیم به ارجاع این سوال به کمیسیون برنامه و بودجه گرفته شد، عنوان کرد: تا با دعوت از سوال کنندگان در کمیسیون برنامه و بودجه، شهردار در کمیسیون حاضر و پاسخ دهد و اگر افراد قانع نشدند این موضوع در صحن مطرح شود. البته از تعداد امضا کنندگان حدود ۶ نفر امضای خود را پس گرفتند و تنها شاید ۳ نفر امضا خود را ارائه دادند.

وی با بیان اینکه به طور کلی این سوال در شورا اعلام وصول شده است، ادامه داد: شاید تعداد افرادی که حکم سرپرستی داده باشند به ۸ نفر هم نرسد که جنبه سرپرستی داشتند و شهردار پاسخ خود را در این خصوص ارائه می‌کند. البته یکی از مهمترین موارد سرپرستی معاونت منابع انسانی بود که شهرداری لایحه آن را ارائه داده و به بحث گذاشته می‌شود.

رئیس شورای شهر تهران با اشاره به تغییر در قانون شوراها گفت: این موضوع در کمیسیون‌های مختلف بررسی شده اما هنوز وارد صحن نشده است. مجلس با نامه اقای پیرهادی از شورای شهر مستقیماً نظر خواست و نظرها ارسال شد اما هنوز جای کار داشت و قرار شد نظر کلی شورای شهر به مجلس ارسال شود.

هاشمی در پاسخ به این سوال که این امر وظیفه شورای عالی استان‌ها است، عنوان کرد: این نظری بود که مجلس مستقیماً از شورای شهر خواسته و بعد از ارسال آن نیز مصاحبه و اطلاع رسانی درباره آن انجام خواهد شد.

وی افزود: خوشبختانه بسته لایحه محرک اقتصادی شهرداری با ۳۰ ماده به تصویب رسید و این امر باعث می‌شود تا درآمد شهرداری در دوران کرونا افزایش یابد.

رئیس شورای شهر تهران در پاسخ به این سوال که بسته لایحه محرم اقتصادی شهرداری چه آورده مالی برای مدیریت شهری دارد، عنوان کرد: در حال حاضر با توجه بروکراسی موجود، شهرداری نتوانسته برخی درآمدها را جذب کند. هدف این بسته باز تر کردن مسئولیت‌ها و محول کردن آنها به مناطق است تا درآمد بیشتری کسب کنیم. درباره چک‌های برگشتی شهرداری نیز بحث‌هایی پیرامون تخفیف دادن بود تا مودیان تشویق به پرداخت بدهی خود به شهرداری شوند و تا پایان سال به درآمد بودجه دست یابیم.

وی با اشاره بر بخشنامه شهرداری تهران درباره اینکه شهرداری نباید در حوزه انتخابات دخالتی داشته باشد، تصریح کرد: اکثر دستگاه‌ها در زمان انتخابات این بخش نامه‌ها را می‌دهند اما در شهرداری هیچکس قصد دخالت در انتخابات را نداشته و ندارد.

هاشمی در پاسخ به خبرنگاران درباره اظهار نظر در خصوص نامه اخیر خود به فائزه هاشمی پاسخ داد: بهتر است دیگر در این باره صحبتی نکنیم.

منبع: خبرگزاری مهر

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »