۷ میلیارد دلار ایران در بانک‌های کره‌ای گروگان گرفته شده است

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی تاکید کرد: متأسفانه به دلیل تبعیت دولت کره از فشارهای آمریکا ۷ میلیارد دلار دارایی‌های ایران در بانک‌های کره‌ای گروگان گرفته شده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از شورای راهبردی روابط خارجی، چویی جونک کان قائم‌مقام وزیر امور خارجه کره جنوبی در دیدار با سید کمال خرازی رئیس شورای راهبردی روابط خارجی ضمن تأکید بر اهمیت روابط ایران و کره جنوبی و اراده سئول برای گسترش همکاری‌ها از مشکلات ناخواسته‌ای که بر روابط دو کشور تحمیل شده است، ابراز تأسف و در همین حال، اظهار امیدواری کرد که بتوان با رفع مشکلات موجود، گام‌های مؤثری در جهت توسعه پایدار روابط و همکاری‌های بین دو کشور برداشت.

خرازی با اشاره به احترام ملت ایران به مردم کره از رویکرد دولت کره و شرکت‌های کره‌ای در تسلیم نسبت به فشارهای آمریکا و مشارکت در تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه مردم ایران به شدت انتقاد کرد و اظهار داشت: در گذشته روابط خوبی میان ایران و کره جنوبی برقرار بود اما در حال حاضر متأسفانه به دلیل تبعیت دولت کره از فشارهای آمریکا ۷ میلیارد دلار دارایی‌های ایران در بانک‌های کره‌ای گروگان گرفته شده است و ما حتی برای خرید دارو نمی‌توانیم از حساب‌های خود برداشت کنیم.

وی افزود: در سال‌های اخیر شرکت‌های کره‌ای فرصت‌های خوبی را در ایران از دست دادند و تحریم‌ها باعث تمرکز ایران بر توان تولید داخلی شده است به‌طوری‌که اینک ما از نظر بسیاری از نیازها از جمله لوازم خانگی خودکفا هستیم و اگر هم روابط دو کشور در آینده عادی شود شرکت‌های کره‌ای از این پس باید به‌جای فروش کالاهای خود به ایران، درباره سرمایه‌گذاری، انتقال دانش فنی و مشارکت در تولید در ایران فکر کنند.

قائم‌مقام وزیر امور خارجه کره جنوبی هم در این دیدار با ارائه گزارشی از دیدارهایش در تهران و همچنین ابراز خشنودی از برقراری امکان تماس تلفنی‌اش با ناخدای کشتی توقیف‌شده کره جنوبی در ایران و دسترسی کنسولی سفارت کره به خدمه این کشتی، بر ضرورت بهبود و ارتقای روابط سئول – تهران تأکید و تصریح کرد سفرش به ایران باید پیش از این صورت می‌گرفت و کره جنوبی بر ارتقای روابط با ایران تأکید دارد.

خرازی در پاسخ به درخواست قائم‌مقام وزیر امور خارجه کره جنوبی برای مساعدت در رفع توقیف کشتی کره‌ای و تسریع این روند اظهار داشت: توقیف کشتی کره‌ای موضوعی کاملاً فنی و حقوقی است که پرونده آن در اختیار قوه قضائیه است که به‌صورت مستقل پیگیری و رسیدگی به این پرونده را در دست دارد.

وی افزود: تردد کشتی‌های کره‌ای همانند دیگر کشتی‌ها در خلیج‌فارس ادامه دارد و این نشان از سیاسی نبودن توقیف این کشتی است.

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی همچنین ابراز امیدواری کرد سفر قائم‌مقام وزیر امور خارجه کره جنوبی به درک بهتر مقامات این کشور از واقعیت‌های ایران و فرصت‌های جدید همکاری کمک کند.

منبع: خبرگزاری مهر

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »