خسارت ۶۸۰ میلیارد ریالی سرمازدگی به محصولات کشاورزی هرمزگان

هرمزبان – رییس سازمان جهادکشاورزی استان هرمزگان گفت: ارزیابی خسارت وارده به محصولات کشاورزی سرمازده در حال انجام است.

علی باقرزاده همائی ظهر امروز(۲۱ دی ماه) در چهارمین جلسه شورای بخش کشاورزی با اشاره به سامانه پرفشارسرد در مناطق جنوبی کشور به خصوص در استان هرمزگان اظهار کرد: متاسفانه طی یک هفته گذشته شاهد خساراتی به لحاظ سرمازدگی محصولات کشاورزی در مناطقی از شرق ، شمال و غرب استان بودیم.

وی با بیان اینکه بهره برداران بخش کشاورزی قبل از بروز سرما بایستی محصولات کشاورزان خود را تحت پوشش بیمه قرار می دادند، افزود: با هماهنگی های انجام شده اکیپ های ارزیابی غرامت بیمه ای به مناطق اعزام شدند و بررسی ها در حال انجام می باشد.

رییس سازمان جهادکشاورزی استان هرمزگان ادامه داد: سرمازدگی در مزارع گوجه فرنگی ، بادمجان، فلفل دلمه ای در شهرستانهای میناب و بخش مرکزی این شهرستان، مناطقی از بندرعباس، حاجی آباد، پارسیان و رودان اتفاق افتاده است.

باقرزاده همچنین در خصوص غرامت بیمه ای اظهار کرد:  کشاورزانی که محصولات خود را بیمه کردند ارزیابی غرامت محصولات کشاورزی آنها در حال انجام بوده و چرخه پرداخت غرامت بیمه ای برای آنها طی می شود.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: کشاورزان با توجه به سرمازدگی با کاهش عملکرد مواجه می شوند که ما امیدواریم محصولاتی که دچار سرمازدگی شده مجدد به چرخه تولید بازگردد و بایستی تمهیدات لازم در خصوص محافظت از خطر سرمازدگی محصولات کشاورزی انجام شود.

باقرزاده با بیان اینکه در حال حاضر کاهش دما در استان پایدار است، افزود: مهمترین توصیه تغذیه ایی جهت محصولات کشاورزی محلول پاشی با اسیدهای آمینه همراه با پتاسیم می باشد.

وی همچنین استفاده از وسایل گرمایشی، آبیاری بارانی، آبیاری سطحی، پوشش درختان و استفاده از مه پاش را از روش های مقابله با سرمازدگی محصولات کشاورزی اعلام داشت.

این مقام مسئول ادامه داد: تاکنون یکهزار و ۷۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی استان از سرما آسیب دیده است که خسارت مالی به کشاورزان استان بیش از ۶۸۰ میلیارد ریال برآورد می‌شود.

باقرزده همچنین تصریح کرد: ارزیابی از مزارع خسارت دیده کشاورزی توسط جهادکشاورزی انجام می شود و نتیجه به مدیریت بحران استانداری و در نهایت وزارت کشور ارسال می شود تا بعد از دریافت مصوبه هیات دولت اعتبارات لازم برای خسارت سرمازدگی محصوات کشاورزی تخصیص یابد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »